• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki gösterirmiydiniz?

hoşuma gitmezdi ama tepki verip arkadaşlıktan çıkartmazdım heralde sadece o akrabaya oldukça mesafeli olurdum pek iyi niyetli olmadığıni düşünerek.
Hic bir sey görmemek ve takip etmemek icin eski esi engellemeyi düsünyüorm ama bu seferde yillar sonra aklina gelmis hala ugrasiyor dicek

Akrabanız eşinizle nasıldı onlarında aralarında bi bağ var mı ? Yani ortak tanıdık falamsa siz boşansanızda o arkadaslıga devam edebilir. Beğensin farketmez. Ben olsam fotolara baktığımı hiç belli etmem.

Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Hiç olmamış gibi davranırdım . Çünkü sen ona trip atacaksın sonra eski eşinin kulağına gidecek adam diyecek ki beni önemsiyor hiç gereği yok bence .bir de Allah öyle akrabalardan korusun diyecek ki eski kocasını kıskandı sonra uğraş dur . Herkes kendine yakışanı yapar canım 🤷‍♀️
sende onun sevmediği insanları takip et beğen hatta muhabbet kur 😂

Hayir ama insan tabikide merak ediyor sonucta yillarimizi verdik. Merak etmeyi normal buluyorm

Arada sırada 40 yılda bir akla gelince insanın girip bakması normal elbette ama sürekli engellenip engel kaldırıldığını bildiğinize göre siz epey takiptesiniz. Buna ek olarak acaba fotoğrafı kim görmüş diye tek tek bakmak da normal değil bence. Üstelik şiddet görerek boşanmışsınız. Şahsen iyi hatırlamadığım bir insanın ne yaptığını, nasıl olduğunu ben merak etmem

Arada sırada 40 yılda bir akla gelince insanın girip bakması normal elbette ama sürekli engellenip engel kaldırıldığını bildiğinize göre siz epey takiptesiniz. Buna ek olarak acaba fotoğrafı kim görmüş diye tek tek bakmak da normal değil bence. Üstelik şiddet görerek boşanmışsınız. Şahsen iyi hatırlamadığım bir insanın ne yaptığını, nasıl olduğunu ben merak etmem
Ben ediyorm cünkü bu dünyada huzur bulsun istemem. O gün gelcek mi diye merak ediyorm. Biliyorm gecmise takilarak kendime zarar veriyorm.

Ben olsam silerim o akrabayı
Farkedip sorarsa da "sağolsun biri bana haber etti senin onun fotosunu beğendiğini hesabında ekli olduğunu. Zamanında hayatı burnumdan getiren beni döven insanın yeni hayatını beğenen bir akrabam olsun istemedim k.bakma" der geçerdim

Asla konuşmam,seni döven adamı beğenen akraba mi olur? Boşver ayıp ettin benimle konuşma artık de geç

++++++++
silerim gider

Akrabam olsun olmasin bir kadina siddet gostermis bir hayvanin fotografina begeni atan bir okuzu zaten hayatimdan toptan silerim ayri

++++++++
silerim gider

Akrabam olsun olmasin bir kadina siddet gostermis bir hayvanin yeni kurbaiyla evlenmesine begeni atan bir okuzu zaten hayatimdan toptan silerim ayri
Ben de aynisini düsünüyorum cikarttim bile arkadasliktan. Niye cikarttigimi anlamaz bile bence ama anne babama onla görüsmeyin diyemem.

Ben de aynisini düsünüyorum cikarttim bile arkadasliktan. Niye cikarttigimi anlamaz bile bence ama anne babama onla görüsmeyin diyemem.

Pekala diyebilirsin. Annen kizini doven bir herifin fotosunu begenen bir tiple gorusmek ister miydi sence? Annen ben olsam bilmek isterdim durumu.

Olm
Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Olmuş bitmiş bir hikaye umurunuzda olmasın. Akrabanızda eski eşinizde 👍🏻

Yani eski eşinizin yeni eşi için de garip bir olay bu😂 boşverin kim ne yapıyorlarken yapsın. Tutup sen neden onun fotosunu beğendin deseniz kendinizi ele vermiş olacaksınız. Bence sosyal medya hesabınızı kapatın ve akraba ilişkilerinizi gözden geçirin

bu kadar üzülecek ve gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak bir beğeni için hırpalayacak kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi ?
4 sene olmuş boşanalı, adam evlenip yeni bir hayat kurmuş.
akraba dediğiniz kişi belki sadece dokunmatik ekran azizliğinden belki de bile isteye beğenmiş, ki olabilir de.
siz eski eşi stalklamakla kalmayıp kimlerin beğendiğine bile bakıyorsunuz, dikkat ediyorsunuz.
bunu neden kendinize yapıyorsunuz ? hayatınız bu kadar değersiz olmamalı.
eski eş gibi sizde yolunuza bakıp yeni bir hayat kurmalısınız.

Back
X