- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Akraba dediğiniz kişi kim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bir sey görmemek ve takip etmemek icin eski esi engellemeyi düsünyüorm ama bu seferde yillar sonra aklina gelmis hala ugrasiyor dicekhoşuma gitmezdi ama tepki verip arkadaşlıktan çıkartmazdım heralde sadece o akrabaya oldukça mesafeli olurdum pek iyi niyetli olmadığıni düşünerek.
Eski es kisiside yapiyor sürekli engel kaldiriyor engelliyor karar veremedi hala.
Hiç olmamış gibi davranırdım . Çünkü sen ona trip atacaksın sonra eski eşinin kulağına gidecek adam diyecek ki beni önemsiyor hiç gereği yok bence .bir de Allah öyle akrabalardan korusun diyecek ki eski kocasını kıskandı sonra uğraş dur . Herkes kendine yakışanı yapar canımHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Annemin kuzeni. Sık görüstügümüz biriydi. Ben ayrildiktan sonra arkasindan atti tuttu simdi begeni atiyorAkraba dediğiniz kişi kim
Hayir ama insan tabikide merak ediyor sonucta yillarimizi verdik. Merak etmeyi normal buluyormYani? Normal mi buluyorsunuz bu durumu?
Hayir ama insan tabikide merak ediyor sonucta yillarimizi verdik. Merak etmeyi normal buluyorm
Evlenmiş ya işte, ne kararı verecek daha?Eski es kisiside yapiyor sürekli engel kaldiriyor engelliyor karar veremedi hala.
Ben ediyorm cünkü bu dünyada huzur bulsun istemem. O gün gelcek mi diye merak ediyorm. Biliyorm gecmise takilarak kendime zarar veriyorm.Arada sırada 40 yılda bir akla gelince insanın girip bakması normal elbette ama sürekli engellenip engel kaldırıldığını bildiğinize göre siz epey takiptesiniz. Buna ek olarak acaba fotoğrafı kim görmüş diye tek tek bakmak da normal değil bence. Üstelik şiddet görerek boşanmışsınız. Şahsen iyi hatırlamadığım bir insanın ne yaptığını, nasıl olduğunu ben merak etmem
Engelleyip engellemeyecegi konusunda demek istedimEvlenmiş ya işte, ne kararı verecek daha?
Asla konuşmam,seni döven adamı beğenen akraba mi olur? Boşver ayıp ettin benimle konuşma artık de geç
Ben de aynisini düsünüyorum cikarttim bile arkadasliktan. Niye cikarttigimi anlamaz bile bence ama anne babama onla görüsmeyin diyemem.++++++++
silerim gider
Akrabam olsun olmasin bir kadina siddet gostermis bir hayvanin yeni kurbaiyla evlenmesine begeni atan bir okuzu zaten hayatimdan toptan silerim ayri
Ben ediyorm cünkü bu dünyada huzur bulsun istemem. O gün gelcek mi diye merak ediyorm. Biliyorm gecmise takilarak kendime zarar veriyorm.
Ben de aynisini düsünüyorum cikarttim bile arkadasliktan. Niye cikarttigimi anlamaz bile bence ama anne babama onla görüsmeyin diyemem.
Sagolun cok tatlisiniz. Ahim yeter diye düsünüyorm hem benim hem annemin hem ananemin.Adam tut dovdur bence ... o sana ne kadar vurduysa 2 katini vursunlar
Olmuş bitmiş bir hikaye umurunuzda olmasın. Akrabanızda eski eşinizdeHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?