• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki gösterirmiydiniz?

Ha o ayrı o senin bileceğin iş ama yukarda bi arkadaşın da dediği gibi,kötü günde belli olur herkes ona göre gardını al
Neyse bir kac gün gecsin belki sakince bir daha düsünürüm. Istedigim gelecekte daha stressiz bir hayat o yüzden kafami agritan insanlari silmeye hazirim

Bazen insan ilişkilerini yüzeysel yaşamak gerekiyor . Eğer öyle olsaydım silmezdim akrabamı, umrumda da olmazdı. Zaten bakmazdım da profiline. Ancak çok içten yaşıyorum hayatın her alanında. Sizin önemsediğiniz eski eşiniz değil size yaşattıkları, yaşadıklarınız. Onlar unutulmuyor ama geçmişte bırakmak gerekiyor. Akrabayı silerim. Yanlışlıkla bile beğense hala ne alaka yani listesinde ekli duruyor. Benimle evliliği sebebiyle tanıştıysa evliliğimin bittiğini de duyduysa elbette silecek. Eski erkek arkadaşımla tek bağı ben olmama rağmen biz ayrılınca arkadaşım hala durumuna falan bakıyordu. Yüzüne bir şey demedim ama artık yakın arkadaşım değil. Bu tarz şeyler turnusol kağıdı gibi bence. Beni üzeni hayatında tutanın varlığından bana ne silerim geçer, lazım değil öyle arkadaş öyle işe yaramaz akraba. Asıl böyle kafa rahat bence , hayatında gereksiz işe yaramaz kötü gün dostu olmayan arkadaş, akraba tutmuyorsun , gerçekten sağlam ve içten olanlar senle kalıyor mis gibi

Siz şiddet gördüğünüz adamı hala takip ediyorsanız akraba da arkadaşlıktan çıkarmamış olabilir.

Kuzenim ve eşi bundan 12 sene önce ayrildilar , 5 yıllık evlilerdi ve genelikle kuzenimin annesi yani halam ve kuzenimin calismamasi kaynaklı sıkıntılar yaşandı. Ben kuzenimle çok içli dışlı değilim ama kuzenimin eski eşi ile neredeyse 3 günde bir görüşürüm , en kötü günümdü yanimda kuzenim degil , onun eski eşi vardi ve onlar ayrıldı birbirinden, ben ayrılmadım . Kendi kardeşim 6 yıllık eşinden ayrıldı, çocuklari yok , fakat ben hala kardesimin eski esi ile çok sık olmasa da görüşürüm. Kendim 5 yıllık iliski ve 1 yıllık nişanlılık dönemi sonrasi ayrıldığım kişinin kız kardeşi ile görüşüyorum. Ben ilişkilerimi kişi bazlı tutmadım, sizin ki içinde şiddet olan bir durum inanin bu durumda nasıl davranirdim bilemem ama yukarida bahsettiğim hiç bir evlilik / nisanlilikta şiddet yoktu.

Arada gösteriyor işte kendini, '' Baaaak ne mutluyum '' diye. Hazır açmışken bir de yoklama çekiyor. Yalnız olduğunu görünce, bir de gezip tozup mutluluk pozları atmıyorsan '' Oh olsun! '' çekiyor geri engelliyor.
Yalniz olunca ne oluyor ki? Hemen kosup bir daha mi evlenmek gerekiyor.

Yalnızlık yaramadı size. Üstüne karantina süreci. Acaba sizi oyalayacak hobiler mi edinseniz.
Akrabaya gelince akraba=akbaba olduğu için hiç kale almayın. Koyun mesafenizi kendisi düşünüp bulsun neden mesafeli olduğunuzu.

Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Valla benimde çevremde böyleleri var bende sinir oluyorum . Üstüne bide sizin gbi bı konumda olsaydım hazmedemezdim. Karşılaşınca pat pat konusun

Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Duygu olarak nötr olmanız gerekmez miydi? ilk olarak bunu sorgulamalısınız bence.
Ben konuşmuyorum oda konuşmasın bencillik bence çok olaylı bir ayrılık değilse. Bireyler yoluna devam etmeli hayat devam ediyor.

Duygu olarak nötr olmanız gerekmez miydi? ilk olarak bunu sorgulamalısınız bence.
Ben konuşmuyorum oda konuşmasın bencillik bence çok olaylı bir ayrılık değilse. Bireyler yoluna devam etmeli hayat devam ediyor.
Kadin dayak yemiş daha ne olabilir ki??

Back
X