Tepkim ne olmalıydı

Görümcenizle yeni mi tanıştınız?
1500 lira verdim yazmışsınız bir yerde,daha uyguna yapan vardı yaptırmadım demişsiniz peki huyunu bilmiyormuydunuz. Aceleci olduğunu mesela yada çok bilmişlik yapacağını. Kendiniz edip bulmuşsunuz bu durumda üzgünüm. Ben olsam boşverirdim,lafinı da yapmazdim alt tarafı biber yani bu,atla deve degil,kullanılamaz halde de değil sonuçta. Seneye başkasina yaptırırsınız.
Misafir olarak gittiğinizde yaptıği ayıp olmuş. Ben olsam bir daha gitmezdim. Hadi size küsmüş gelmemiş,abisinin gunahi ne?

Bile bile yaptırmıssınız işte. Kendiniz de diyorsunuz annesinin biberini de öyle yapmıstı diye. Burada siz hatalisiniz. Başkasına yaptırsaydınız madem bu kadar önemliydi bunun rengi sizin için.

Misafir olarak evine gitmişsiniz,size edilen muamele ortada… Üstüne hala görüşmeniz hata olmuş. Eşinizin dediği de ayrıca abes. Ayıp vs. Ne münasebet!

Vallahi olmazsa olmazımız çiğ köftemiz filan. Şanlıurfa belgeseli gibi okudum
Size davet edelim gelin de görün ne demek istediğimi tam bir köfte bağımlısı olursun
Bile bile yaptırmıssınız işte. Kendiniz de diyorsunuz annesinin biberini de öyle yapmıstı diye. Burada siz hatalisiniz. Başkasına yaptırsaydınız madem bu kadar önemliydi bunun rengi sizin için.
Bilsem neden yaptırayım yani size diyorum ya diger görümcem dün akşam gelip söyledi annemin biberini de öyle yapmıştı geçen sene diye. Bile bile yapılır mı bu

Öncelikle görümcemle yeni tanismadim sadece biber temizliyormus kurutmasini o yapmıyormus ben bilmiyordum yapmadığını sana kuruturum dedi bende tamam dedim ama maalesef öğrendiğimde geç oldu. Aceleci olduğunu biliyordum ama böyle kendi bildiği gibi yapacağını düşünmedim çünkü akşamında sözleştik bana verecekti ben devamini getirecektim ama sabaha fikir degisip makinaya vurmuş. Birde şunu da belirteyim bayram mayistaydi geçmiş bir durum ama. Biber ayı bu ay. Ben bayrami da araya sıkıştırdim ne yapmaya çalışıyor diye fikir sordum umarım anlatabildim

Her iki konudada size hak verdim.Misafirlik konusu ise başlı başına yeni konu başlığı. Sizden önce eşiniz alinmaliydi.Bu umursamazlık, önemsenmemek.Misafir geleceğini bilip, komşuya misafire gitmek ,geldiklerini bile bile hâlâ oturup , çay içip arkasından meyve yemek....

Ne yazık ki öyle bu arada bende tiroidim memnun oldum hastadaşım:)) yeni bir kelime mi uredi ne

Bayramdan sonra bir daha gorusmedinizmi

Ben sizi kesinlikle haklı buldum . Öncelik denen bir şey var . Bayramda görümceniz önce kardeşini ve gelinini ağırlamalıydı , hem de haber verip gitmenize rağmen böyle bir davranışta bulunmuş . Kasıtlı yapılmış gibi ve gerçekten çok ayıp . Biber konusunda da çok haklısınız ama olan olmuş bir kere . Bir daha eşe dosta paranız ile rezil olmayın . Gerçekten eller daha iyi yapıyorlar sizin işinizi . Muhakkak araya biraz mesafe koyun . Herkesle canımlı cicimli olmaya gerek yok . Kırıldığınız zaman da hissettirin . Küsmeyi değil ama mesafeli olmayı her zaman tavsiye ederim

Gerçek mi bu? Lutfen gerçek olmasin

Allah baska dert verrmesin.Kucuk bebekle cig kofte yogurabilmek de marifet.İsota da konu acildigini gorduk ya
Gidip neden almiyorsunuz carsidan?

Siz olsaydıniz napardiniz.
Bir biber için kimseyle muhatap olmam,sinirlenmem. Nazım elaleme geçer,verir parasını alırım. Güneydoğuda her yer biber satıyor,ben de her sene sipariş veriyorum mis gibi kargoyla alıyorum.

Biberi hazir al gitsin. Ne diye uğraşıyorsunuz. 1500 tl kaç kilo biber için?ayda kaç kilo biber tuketiyorsunuz?

Komsu ile samimiyetleri çok fazla ama kardeşi daha ön planda olmalıydı. Bunu göz ardı etti ben çok üzüldüm

Ayıp etmiş mi evet etmiş, eve gelen misafiri uzun zaman bekletmek ayıp ama mesele kardeşini ön planda tutmamasıysa bırakın kardeşi düşünsün onu. Neticede siz kardeşi değilsiniz.

Ayıp etmiş mi evet etmiş, eve gelen misafiri uzun zaman bekletmek ayıp ama mesele kardeşini ön planda tutmamasıysa bırakın kardeşi düşünsün onu. Neticede siz kardeşi değilsiniz.
Kardeşinin umrunda değil ben kalktığı ixin bana ayıp ettin dedi

Biberi hazir al gitsin. Ne diye uğraşıyorsunuz. 1500 tl kaç kilo biber için?ayda kaç kilo biber tuketiyorsunuz?
Ya burda hazir Biber alınmaz ev isotuna alışigiz diye diğerleri karın agritiyor. Birde bu sene biber çok pahalandi hazıri bile çok pahalı kilosu 250 ila 300 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…