Tepkim ne olmalıydı

Bir biber için kimseyle muhatap olmam,sinirlenmem. Nazım elaleme geçer,verir parasını alırım. Güneydoğuda her yer biber satıyor,ben de her sene sipariş veriyorum mis gibi kargoyla alıyorum.
Afiyetler olsun ama bende aynı niyetle parasıyla almış gibi oldum ama konumuz daha farkli aslında

Madem gideceksiniz emrivaki ile gidilmez en azından bir gün önceden haber vermeliydiniz. Bunu görümce yapsaydı kadına kapıyı açmazdınız.

Biber konusunda da haksızsınız bir sene bende biber yaptım belki biberin türünden ne kadar dışarda kalsada rengi turuncuda kaldı. Gereksiz fevri davranmış yüz göz olmuşsunuz. Sonuç olarak görümceniz de size göre davranmış.

Mesajı ne biçim okumussunuz ki orda özellikle belirtmisim bayramda gittim ve gitmeden önce aradık diye bence siz mesajı tekrardan okuyup öyle yorum yapin

Ayrıca o benim evime habersiz geliyor bunuda belirteyim ben hiçbir zaman habersiz gitmedim

Teşekkür ederim tavsiyeler icin

Bende onunla beraberim sonuçta ne demek onun adına dert ediniyorsunuz
kardeşi daha ön planda olmalıydı yazmışsınız ona istinaden söyledim. Bana ayıp etti evine gelen misafiri bekletti deseniz tamam haklısınız ama kardeşine yaptığını kardeşi düşünsün. Kardeşinin umrunda değil yazdığınız gibi

Ilk biber ilayinda siz haksizsiniz. Ikimci olayda o haksız.

Mesajı ne biçim okumussunuz ki orda özellikle belirtmisim bayramda gittim ve gitmeden önce aradık diye bence siz mesajı tekrardan okuyup öyle yorum yapin
Üslubunuza dikkat edin. Görümcenizle konuştuğunuz gibi burda yazamazsınız!

Mesajınızdan da anlaşıldığı gibi sizin iletişim probleminiz var. Bayram olsa bile bir gün öncesinden haberleşilmeli insanlar bayramlaşmaya gider diye..

Ayrıca, demek ki görümceniz size o dönem kırgınmış ( Büyük ihtimal siz durumun farkındaydınız o yüzden bu konuyu açtınız.) tepkisini doğru veya yanlış bir şekilde ortaya koymuş. Açıkçası sizi görmek istememiş.

Benim iletişim promlemim yok ve burda 50den fazla yorum geldi hepsinde bayramda habersiz gidilir dedi oysa ben haberli gitmiştim birgün öncesinden haber vermek gereksiz ve ablasi sonuçta. Biz haber verdiğimiz de madem musait değillerdi müsait değiliz yada evde değiliz deselerdi neden gelin dedi neden gittiğimiz halde hala misafirlikten dönmediler rica ederim empati kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…