Bence o adım atmadıkça sakın adım atma.Yüz verme demiyorum konuşmamazlık da yapma bu sefer olacağı varsa da senden uzaklaşabilir,bunlar tabi seninde içinde ona karşı bir şeyler varsa geçerli ki var gibi görünüyor..ama her zaman ilk adımı karşı taraftan bekle.Belki senden cesaret almaya çalışıyor dediğin gibi tepkilerini ölçmeye çalışıyor bence bunlara da gerek yok gerçekten ciddiyse adam gibi çıkar söyler ne istediğini.Bekle biraz bakalım
o surekli adim atiyormus iste daha ne soylesin? askim demelerine neden tepkisiz kaliyorsunuz? iyi veya kotu sizinde birsey soylemeniz lazim. Eski erkek arkadasiniz ne dusunsun? "Askim diyorum.. Duvara mi diyorum tepki gelmiyor? Cikma teklifi ediyorum ona da bir tepki gelmiyor." Siz kapinizda kul kole olmasini falan bekliyorsunuz heralde. Boyle "seviyorum seni anla" falan diye gozlerinizin icine bakip soylesin istiyorsunuz. Belki yapar belli olmaz ama siz boyle tepkisiz kaldikca sevimsiz bi iliskiye donusur aranizdaki her neyse artik.
baştan senin ona karşı olan uzak duruşunu ve pas vermeyeşini anlayamamış ve üstüne gitmiş kısacası kaçtıkça kovalamış seni belkide sevgiden ve hoşlantıdan öte hırs yaptı sana kendini gösterebilmek ispatlayabilmek adına şimdide elde ettiğini düşünüyor en azından seni etkilemeyi başarabildiğine inandığı için butür numaralar yapmasına gerek kalmadı artık senden sürekli hamleler uygulamanı bekleyecektir sende onu şaşırt ve flörtünüzden önce nasılsan ona aynı öyle davran karşısında hala çabalamak zorunda olduqu bir kız olduqunu anlasın kısacası üstüne düşme onun hatta yokmuş gibi davran sürekli ertele onu ne yazıkki erkekler bundan anlıyorlar
çocuk sana kaç kere teklif etmiş,elini tutmuş,aşkım tatlım demiş sen hala bişey yapmıyo diyosun.ne yapmasını bekliyosun.yollarına gül mü döksünsen de biraz sıcak davran ilgisine karşılık ver.hep ondan bekleme
haklısınız,ben işte yüzüme teklif etmesini istedim ve bekledim hep o yüzden böyle oldu galibaşu an sıcak davranmak istiyorum ama konuşmuyoruz,o yüzden napıcağımı şaşırdım..
utanıyodur belki yüzüne söylerkenbiraz çocukça ama benim de bi erkek arkadaşım vardı.yanımdayken belli ediyodu ilgisini ama bi türlü teklif etmiyodu.tam lafı oraya getirecekken değiştiyodu konuyu falan ben de gıcık oluyodum.içimden hadi söyle artık falan diyodum.sonra msnde konuşurken konuya girebildi.cesaret edemiyodum yanındayken diyodu. belki seninki de öyle olabilir.ama senin karşılık vermemenden de kaynaklanıyo olabilir. bi fısatını bulup görüşmeye devam et.sen adım at bu sefer de..
utanıyodur belki yüzüne söylerkenbiraz çocukça ama benim de bi erkek arkadaşım vardı.yanımdayken belli ediyodu ilgisini ama bi türlü teklif etmiyodu.tam lafı oraya getirecekken değiştiyodu konuyu falan ben de gıcık oluyodum.içimden hadi söyle artık falan diyodum.sonra msnde konuşurken konuya girebildi.cesaret edemiyodum yanındayken diyodu. belki seninki de öyle olabilir.ama senin karşılık vermemenden de kaynaklanıyo olabilir. bi fısatını bulup görüşmeye devam et.sen adım at bu sefer de..
bence de haklısınız sizin adım atmanız gerekiyor ,umarım her şey gönlünüzce olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?