Tepkimi ölçmeyemi çalışıyor?

topaztasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
10
0
36
Ankara
Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum,öncelikle ben 17 yaşındayım diğer öznemizde benden ay farkıyla büyük ama benden bi üst sınıfta okuyor.ben erkek arkadaşımdan 7 ay önce ayrılmıştım çok uzun bi ilişkimiz olmamıştı birbirimizi çok tanıyamamıştık.aynı okuldayız fakat o zaman tatildi.aynı okulda olmamız beni çok kötü etkiliyor sürekli karşılaşıyoruz,arada konuşuyoduk böyle ayda bir filan ama öylesine 1-2 gün konuşur susardık ama son 2-3 haftadır her gün konuşmaya başladık okulda filan görüşüyoruz,belki yapmamam gereken bi şey ama kendime engel olamıyorum.bana çok iyi davranıyo bazen mesajlaşırken cevap vermiyo bi sonraki gün okulda görüşünce bi kaç tribimle halloluyo neyse bu geçen cumartesi konuşurken bana laf arasında aşkım dedi ben hiç aldırış etmedim bi tepki vermedim iyi veya kötü.tepkimi ölçmeye çalışıyo diye düşünüyorum bunun içinde hiç dememiş gibi normal konuşmaya devam ettim o gece facebooktan konuşurken birden hayattan koptu sanki ,yaklaşık bi 6-7 saat konuşmuştuk,birden saçmalamaya cevap vermemeye başladı evde de tek başınaydı işte içtiğini bu yüzden de mutlu olduğunu filan söyledi ve birden şak diye benimle çıkar mısın dedi,ben işte tersleme olarak algılama ama burdan konuşulmaz filan dedim sonra bu uyudu ve bi sonraki gün dün gece çok saçmaladım mı filan dedi ben de yine bi şey olmamş gibi davrandım.ve niyeyse sarhoş olmadığını düşünüyorum bence tepkimi ölçmek için sarhoş numarasına yattı ama belki sarhoş da olabilir. kafam çok karışık ya :44: dün de yine laf arasında aşkım dedi yine aldırış etmedim ama ne olucağını bilememek beni çıldırtıyo,konuyu açmıyo benim açmamı mı bekliyo acaba? mesela iki gün önce de okulda sınıfından bana seslendi,nerdeyse bi 100 m vardı aramızda ama cesaret edebiliyo bilmiyorum ne yapmalıyım büyüklerim olarak bana bi fikir vermenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim :97:

Bence o adım atmadıkça sakın adım atma.Yüz verme demiyorum konuşmamazlık da yapma bu sefer olacağı varsa da senden uzaklaşabilir,bunlar tabi seninde içinde ona karşı bir şeyler varsa geçerli ki var gibi görünüyor..ama her zaman ilk adımı karşı taraftan bekle.Belki senden cesaret almaya çalışıyor dediğin gibi tepkilerini ölçmeye çalışıyor bence bunlara da gerek yok gerçekten ciddiyse adam gibi çıkar söyler ne istediğini.Bekle biraz bakalım

teşekkür ederim ilginiz için :) evet beklemek en iyisi galiba tekrar sağolun

o surekli adim atiyormus iste daha ne soylesin? askim demelerine neden tepkisiz kaliyorsunuz? iyi veya kotu sizinde birsey soylemeniz lazim. Eski erkek arkadasiniz ne dusunsun? "Askim diyorum.. Duvara mi diyorum tepki gelmiyor? Cikma teklifi ediyorum ona da bir tepki gelmiyor." Siz kapinizda kul kole olmasini falan bekliyorsunuz heralde. Boyle "seviyorum seni anla" falan diye gozlerinizin icine bakip soylesin istiyorsunuz. Belki yapar belli olmaz ama siz boyle tepkisiz kaldikca sevimsiz bi iliskiye donusur aranizdaki her neyse artik.

ya yine işler birbirine karıştı arkadaşlar lütfen bi akıl fikir verin ya,geçen perşembe facebooktan konuşurken yarın hesaplaşıcaz seninle işte bi hayır de filan dedi böyle gülerek hani ben de mutlu oldum yine çıkma teklifi etti ama ben yarın hesaplaşırız filan dedim bi sonraki gün oldu okulda görüşemedik,cumartesi günü dışarıda buluşmak istedi buluştuk bi parkta,her şey çok iyiydi çok iyi davrandı konuşmaları,davranışları,bakışları filan mesela arada elimi aldı tuttu kendi bacağının üstüne koydu öyle tuttu filan,bi ara sarıldı ,arada ufak jestler yaptı ama bi türlü teklif etmedi ben de etmesini son ana kadar bekledim ama böyle bi şey olmadı,şimdi ne yapıcağımı şaşırdım,cumartesi akşam çok az konuştuk ama hiç o günle alakalı değildi pazar günü deseniz konuşmadık denecek kadar az bi konuşma geçti aramızda,dün de ben mesaj attım cevap vermedi.zaten mesajlara çok anında cevap veren veya mesajlarla konuşmayı seven birisi değil.bugün hala bi mesaj filan yok,dün okulda da karşılaşmadık,kafam çok karıştı açıklığa kavuşturmak istiyorum ama cevap vermedi.bilerek cevap vermiyceğini düşünmüyorum çünkü hep o mesaj atar konuşmaya çalışırdı ve cumartesi günü de çok şey yaptı şimdi niye böyle yapıyo? ne yapmam lazım? yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler

haklısınız artık benim adım atmam lazım,ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum,yardımlarınıza ihtiyacım var..

arkadaşlar lütfen bana akıl verinn,yardım edicek kimse yok mu? pazartesi gününden sonra biraz konuştuk ben buna facebooktan sorun mu var yazdım o da hayır yok mesaj atıcak zaman bulamıyorum dedi bende anladım mesaj atıcak zaman bulduğunda ,bulursan tabi hesaplaşıcağımızı hatırlatırım dedim. bu benimle sözde hesaplaşıcaktı da... o da ne hesaplaşması dedi sen söylemiştin hatırlatırım dedim o da hmm evet dedi bende bence bunun için ayrıcak vaktn emnm vardr dediğin gibi önemliysem dedim ve çocuk poker oynuyo musun facede yazdı (bu ara facede ve okulda pokere sardı) bende konumuzla alakası? dedim ordan merak ettim filan dedi sonra cevap vermedi bi gün sonrada kendisi yazdın faceden tatlım filan dedi.sizce o kadar atağına karşı ben sessiz kaldım diye mi böyle davrandı? hatasını anladı o yüzden konuyu değiştirdi diye düşünüyorum.sizce nasıl bi politika izlemeliyim?

baştan senin ona karşı olan uzak duruşunu ve pas vermeyeşini anlayamamış ve üstüne gitmiş kısacası kaçtıkça kovalamış seni belkide sevgiden ve hoşlantıdan öte hırs yaptı sana kendini gösterebilmek ispatlayabilmek adına şimdide elde ettiğini düşünüyor en azından seni etkilemeyi başarabildiğine inandığı için butür numaralar yapmasına gerek kalmadı artık senden sürekli hamleler uygulamanı bekleyecektir sende onu şaşırt ve flörtünüzden önce nasılsan ona aynı öyle davran karşısında hala çabalamak zorunda olduqu bir kız olduqunu anlasın kısacası üstüne düşme onun hatta yokmuş gibi davran sürekli ertele onu ne yazıkki erkekler bundan anlıyorlar

ki sana facebokta mesaj atacak zamanım yok diyor bu insan ya facebokta poker oynabiliyor ama sana mesaj atacak zamanmı bulamıyor bari daha iyi bir bahane üretseymiş resmen sallamıyorum havalarında seni

çocuk sana kaç kere teklif etmiş,elini tutmuş,aşkım tatlım demiş sen hala bişey yapmıyo diyosun.ne yapmasını bekliyosun.yollarına gül mü döksün sen de biraz sıcak davran ilgisine karşılık ver.hep ondan bekleme

zamanında onun davranışlarına evet soğuk davrandım haklısınız,şimdi bunu değiştirmek istiyorum ama geç kaldım galiba :26: dün akşam dayanamadım facebooktan naber yazdım ama cevap vermedi,anlayamadım bi türlü ya geçen hafta bana çıkma teklifi eden insan nasıl böyle olabiliyor.eğer yüzüme etseydi teklifi zaten o zaman ben ona göre davranıcaktım ama hep facebook ve mesajı tercih etti bende yüzyüze olması gerektiğini söyledim ama o kadar dışarıda buluştuk bunu yapmıyo ve sanki şimdi geri adım attı.işte bunu anlayamıyorum,bundan sonra hiç mesaj atıp,yazmasam diyorum sizce mantıklı olur mu? o arada ilginiz için teşekkür ederim

haklısınız,ben işte yüzüme teklif etmesini istedim ve bekledim hep o yüzden böyle oldu galiba şu an sıcak davranmak istiyorum ama konuşmuyoruz,o yüzden napıcağımı şaşırdım..

haklısınız,ben işte yüzüme teklif etmesini istedim ve bekledim hep o yüzden böyle oldu galiba şu an sıcak davranmak istiyorum ama konuşmuyoruz,o yüzden napıcağımı şaşırdım..

utanıyodur belki yüzüne söylerken biraz çocukça ama benim de bi erkek arkadaşım vardı.yanımdayken belli ediyodu ilgisini ama bi türlü teklif etmiyodu.tam lafı oraya getirecekken değiştiyodu konuyu falan ben de gıcık oluyodum.içimden hadi söyle artık falan diyodum.sonra msnde konuşurken konuya girebildi.cesaret edemiyodum yanındayken diyodu. belki seninki de öyle olabilir.ama senin karşılık vermemenden de kaynaklanıyo olabilir. bi fısatını bulup görüşmeye devam et.sen adım at bu sefer de..

bence de haklısınız sizin adım atmanız gerekiyor ,umarım her şey gönlünüzce olur :)

Son düzenleme:

artık ben adım atıp konuşmaya çalışıyorum ama bu seferde kendisi cevap vermiyor 3 gündür konuşmuyoruz en son ben yazdım cevap vermedi ne yapıcağımı şaşırdım ya evet haklı olabilirsiniz belki tepkimden emin olamadığı için çekinmiş olabilir ama sanki şimdi ben yanaşmaya çalıştıkça kaçıyo gibi geldi,beklesem mi ne yapsam karar veremedim ya

arkadaşlar yine ne yapmam gerektiğini bilmeyen biri olarak karşınızdayım...aradan nerdeyse bir buçuk ay filan geçti ve size yazdığımdan beri hiç konuşmadık,en son ben yazmıştım cevap vermemişti sonrada ben de bi daha yazmadım,hayatımdan çıkarmaya çalışmıştım ama son 2 haftadır her şey çok garip oluyo,okulda sınıfıma geldi bana seslendi xxx dedi sonra durdu bi dkka bekledi ve saçma bi şeklde bi çocuk vardı ya dedi ben devam etmesini beklerken sınıfa başka bi sınıftan arkadaşım geldi onun yanına aa burdaymış dedi ve gitti ondan da top istemiş...top istedği kişi benim sınıfımdan değilki hem oranın benim sınıfımda olduğunu bilmiyo,çok saçma geldi koca 11.sınıfları bırakıp niye 10.sınıflara gelsin hem de benim sınıfıma,ki bu insan sınıfından çok çıkmayan birisi..karşılaştığımzda sürekli durup bana bakıyo önünden geçsem kafasıyla takip ediyo,yani arkadaşlarım bakıyo öyle yapıyomuş,geçen hafta ise kantindeydim arkadaşımla ve başka kimse yoktu geldi yanımda durdu ben inat etmedim bakmadım,hiçbi şey demiyo kantinci bekliyo ne istiyosun diye en sonunda kartını uzattı yine bi şey demiyo duruyo öyle sordu ne istiyosun diye paraya bakar mısın abi dedi,bu çok ilginç ya çünkü kantinde benden başka kimse yok koca okulda her koridorda parasına bakabilcği ikişer makine var ve elinde de bi içecek vardı,bi şey mi konuşmaya çalışıyo sizce? ve ayrıldığımzdan beri yaklaşık 9 aydır en ufak bi karşılaşmada o mesaj atardı ama şimdi bu kadar şey olmasına rağmen tık yok,nedeni ne olabilir gerçekten çok bunaldım lütfen bi fikir verin..mesela iki gün önce de koridorda yürürken karşıda arkadaş grubuyla konuşuyordu yan dönüktü beni gördü uzaktan bana doğru döndü ve durdu baktı,mesela bi de onların koridoruna gitmiştm hocayla konuşuyodum sınıfının kapısına kafamı çevirdim kapıda durmuş bana bakıyodu,ya bu davranışları normal değil çünkü 9 aydır hiç böyle yapmamıştı,onunla konuşurken bile bu kadar belli hareketlerde bulunmuyodu.biraz uzun oldu kusura bakmayın ama o kadar bunaldım ki,anlamak için ciddi çabalıyorum ama anlayamadım...şimdiden teşekkür ederim

Heceleyerek söyleyeyim canım, Sal-la git-sin. Sen hayatına bak. Derslerine çalış. Bak yarış atı yerine koyuyor bu sistem seni. Bol bol çalış ki hayatta güzel bir yerin olsun. Aşk her zaman gelir.

Son düzenleme:
selam
öncelikle sunu söyleyeyim ki;cok kücüksün ve cok güzel bi yastasin, bu günlerin kiymetini bil:)
yazdiklarindan anladigim:
sen bu cocuktan bayaaaa hoslaniyorsun ve seninle acikca konusmasini istiyorsun.
o napiyo; acikca sana cikma teklif etmektense laf aralarinda biseyler citlatiyo
BENCE bu arkadas kendini bisey sandigi icin ilk adimi senden bekliyo ve sakin bu adimi atma cünkü seni tasiyamayacak kadar karaktersiz, öyle olmasaydi adam gibi karsina gecer acikca konusur sacma sapan oyunlarla sana sarkmazdi.demek ki hem senle takilmak istiyo, hemde bi iliskinin sorumlulugunu almak istemiyo. yerinde olsam cevreme iyi bakardim, eminim sana gerektigin saygi ve ilgiyi acikca! gösterecek seni gercekten sevecek birileri vardir.
tai bi yandan bu yasta bu oyunlar normal eger oynadigi bu oyun hosuna gidiyorsa, sende ona baska birinin senle ilgilendigini citlatip daha cok eglenebilirsin bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…