Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum,öncelikle ben 17 yaşındayım diğer öznemizde benden ay farkıyla büyük ama benden bi üst sınıfta okuyor.ben erkek arkadaşımdan 7 ay önce ayrılmıştım çok uzun bi ilişkimiz olmamıştı birbirimizi çok tanıyamamıştık.aynı okuldayız fakat o zaman tatildi.aynı okulda olmamız beni çok kötü etkiliyor sürekli karşılaşıyoruz,arada konuşuyoduk böyle ayda bir filan ama öylesine 1-2 gün konuşur susardık ama son 2-3 haftadır her gün konuşmaya başladık okulda filan görüşüyoruz,belki yapmamam gereken bi şey ama kendime engel olamıyorum.bana çok iyi davranıyo bazen mesajlaşırken cevap vermiyo bi sonraki gün okulda görüşünce bi kaç tribimle halloluyo neyse bu geçen cumartesi konuşurken bana laf arasında aşkım dedi ben hiç aldırış etmedim bi tepki vermedim iyi veya kötü.tepkimi ölçmeye çalışıyo diye düşünüyorum bunun içinde hiç dememiş gibi normal konuşmaya devam ettim o gece facebooktan konuşurken birden hayattan koptu sanki ,yaklaşık bi 6-7 saat konuşmuştuk,birden saçmalamaya cevap vermemeye başladı evde de tek başınaydı işte içtiğini bu yüzden de mutlu olduğunu filan söyledi ve birden şak diye benimle çıkar mısın dedi,ben işte tersleme olarak algılama ama burdan konuşulmaz filan dedim sonra bu uyudu ve bi sonraki gün dün gece çok saçmaladım mı filan dedi ben de yine bi şey olmamş gibi davrandım.ve niyeyse sarhoş olmadığını düşünüyorum bence tepkimi ölçmek için sarhoş numarasına yattı ama belki sarhoş da olabilir. kafam çok karışık ya :44: dün de yine laf arasında aşkım dedi yine aldırış etmedim ama ne olucağını bilememek beni çıldırtıyo,konuyu açmıyo benim açmamı mı bekliyo acaba? mesela iki gün önce de okulda sınıfından bana seslendi,nerdeyse bi 100 m vardı aramızda ama cesaret edebiliyo bilmiyorum ne yapmalıyım büyüklerim olarak bana bi fikir vermenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim :97: