Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

konuyu üşenmeden noktası,virgülüne kadar okudum.yaşadıkların çok acı şeyler.keşke bu cesurca kararı

daha önce verebilseydin.benim takıldığım tek konu,çocuğunu ne olursa olsun bu insanların eline

bırakma.
düşünsene böyle bir ailede yetişen çocuk,nasıl biri olur?böyle bir babaannenin verdiği eğitim,

görgü,ahlak anlayışı nasıl olur?mesleğiniz varmış.çocuğunuza bakabilirsiniz.zaten sen de

bırakmayacağını söylemişsin ama ben yine de yazayım dedim.

üzüldüm boşanmak üzere olmanıza...umarım bu olay gibi küçük sebeplerden dolayı değildir...

Lovelinyacığım;
böyle bir sebepten dolayı boşanana gülerim ben
önceki sayfalara bakarak niçin boşandığımı anlayabilirsin canım.
sevgiler...

Son düzenleme:

canım birazdan babam almaya gelecek beni
avukata,oradan da dava açmak için adliyeye gideceğiz
Allah eksikliğinizi vermesin canım varolun
öpüyorum

aynen katılıyorum canım
bir de çocuğumu almamak gibi bir aptallık yaparsam onların eline ayağına düşeceğim demektir.
çocuğumu göreyim falan diye
inanın kurgulaması bile çok üzücü
çocuğumu asla ama asla bırakmayacağım.

Anladığım kadarıyla sen eşini değil eşin seni bırakıyor. Yani boşanmayı isteyen eşinin ailesi ve eşin. Eğer durum buysa gerçekten çok ama çok vahim. Seni defalarca ve hatta hamileyken bile dövmüş adama aşık olduğunu zannedip hergün baklava su böreği yok peynir boza falan yapmışsın.Boşanmayı falan da aklının ucundan geçirmeden ideal köle modunda hayatına devam etmişsin ta ki kocan senle boşanmaya karar verinceye kadar.Bir de eşine kızmanın sebebi senle boşanmak istemesi. Yahu bu adam senle boşanmak istiyor diye zil takıp oynayacağına bir de buna bozuldun mu?Adamın ailesi boşanın demese bu evlilik devam edecekti böyle hamaratlıklarla demek ne acı.

Umarım bu evlilik sana ders olur da bir daha sana değer vermeyenlere değer vermezsin.

yok eşim değil,kaynanam boşanmamızı istiyor
öteki oğlunu boşanma yoluna soktu,sıra bize geldi
eşime boşanacağımı ve annesinin artık mutlu olması gerektiğini söyledim amacına ulaşacak diye
ama eşim de dedi ki:
annem kapısını kapatıp yatacak,olan bana olacak,mahvolan ben olacağım dedi
o zaman içim acıdı biraz
yani ayrılmayı istemiyordu
ama gurur yaptı,beni bırakma,gitme diyemedi

Umarım bu evlilik sana ders olur da bir daha sana değer vermeyenlere değer vermezsin.

canım yaa inan ki bu biraz da yaratılış meselesi
istesem de kötü olamıyorum yani gerçek kötü olanlar insanlar da böyle söyler ama ben gerçekten bile bile kötülük yapamıyorum Allah tan korkuyorum

bazen diyorum yeter, artık değişeceğim
bir daha da şöyle yapacağım,gününü görecek vs.
ama ertesi gün ufaktan da olsa gönlümü aldığında veya hoşuma gidecek birşey yaptığında geri civatalarım gevşiyor
istesem de yapamıyorum bu da benim zayıf noktam anlıyor musun

yazık adamcağız istemiyormuş işte boşanmayı
gurur yapmayın nolur yazık ikinize de

seni çok iyi anlıyorum altf4 cüm
çabuk affedicisin kinci değilsin
ama malesef karşı ızdaki insanlar öle değil
hele senin öle oldugunu anlarlarsa ne de olsa affeder yarın diye umursamaz bile senin üzülmeni

saçmalamışşşşşşşşşş! börek mevzusunda yaşamıştım ben onu mahvettim ama ağzından çıktığına pişman ettim eşimi şimdi börek dediği zaman söyle o yapsın onunkini çok beğenmiştin diyorum bişey diyemiyor ........birdahada börek yüzü göremez! ne evde nede başka evde sinir oluyorum bu erkeklere içinde kötülük yok biliyorum ama ne gerek varsa artık bu laflara........

cnm ilerleyen sayfaları üşenmeyip tek tek okursan alt f4 ün neler yasadığını daha iyi anlarsın cnm keşke börek baklavayla sınırlı olsa

dostlar, bugün üç avukatla görüştüm
çocuğum olduğu için durumumun vahim olduğunu,yani onun açısından zor olacağını çok yıpranacağını söyleyip durdular
vekalet vermek istediğim avukat da p.tesi gününe kadar sabretmemi,eşimle bir kez daha konuşmamı,sorumluluğu onun da yüklenmesi gerektiğini ifade etti
yarın bir gün çocuğunun boynu büküldüğünde vicdan azbı çekmeyesin diye eşinle bir kez daha konuş
onu da işin içine kat ki sorumluluğunu bilip davransın dedi
ne de olsa karım istedi ben boşanmak istememiştim demesin
hem sen de vicdanen ben yapacağım fedakarlığı yaptım diyebilesin hem kendine hem çocuğuna dedi
içinde %1 umut varsa dahi boşanmaktan vazgeç derim dedi
boşanma ve sonrasının ağır süreçlerini anlattı
psikolojik olarak zorlanacağımızı söyledi
küçük bir yerde yaşıyor olmamızın dul bir kadın olarak zor olacağını söyledi
avukatım bayandı kadın haklarını savunurken de gözleri doluyordu
40-45 yaşlarında tecrübeli bir avukat
bir de onun dediklerini uygulayacağım bakalım
ama bir şart sunacağım eşime de annesiyle bir daha görüşmek istemediğim şartını
nice insanlar çocukları için mallarını hatta organlarını bağışlıyor
ben de gururumu,haysiyetimi bağışlarım çok mu
haa bakarım eşim eskisi gibi tavır alıyor o zaman orda dur demesini de bilmem gerekiyor
her şey oğlum için
onun böyle rezillikleri yaşamaya hakkı yok hiç haketmedi yavrum.kimsenin çocuğu haketmiyor.
eşimle bir haftadır tek kelime konuşmadık
fikirlerinde değişme bir yumuşama veya pişmanlık var mı onu da anlayacağız artık
yoksa paşa paşa herkes yoluna gider artık

yazık adamcağız istemiyormuş işte boşanmayı
gurur yapmayın nolur yazık ikinize de

ayy ben diğer sayfaları okumadan yorum yaptım hemen
sandım ki börek mevzusu uzamış ta uzamış böyle olmuş
çok üzüldüm canım.
karnında bebeğin varken sana zarar veren adamdan ne beklenir ki
hakkında hayırlısı olsun canım

seni çok iyi anlıyorum altf4 cüm
çabuk affedicisin kinci değilsin
ama malesef karşı ızdaki insanlar öle değil
hele senin öle oldugunu anlarlarsa ne de olsa affeder yarın diye umursamaz bile senin üzülmeni
canım geçen yıl savcılıkta adımıza kamu davası açıldı beni dövdüğü için
duruşma günü ben hakime dedim eşim beni dövmedi,ben sinirden bayılmışım eşyalara çarpmışım falan diye
eşimi o zaman da affettim yuvamı kurtrmak için
yoksa hapis cezası bile alabilrdi
ama ben kıyamadım

seni çok iyi anlıyorum alt f4 cüm bazıları işte karşıdakinin zaafından yararlanıyor
ne de olsa hemen afeder diye
bne ce eşin bu durumdan yararlanıyor gibi geldi senn iyiniyetini kullanıyr yani
kurtul bir anönce bak
ne güzel babacığın da yanında
çok şanslısın
öle aileler var ki
kızlarını geri döndürüyorlar koca evine

canım,sanırım affetmeyi düşünmeye başlamışsın.hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.

ama unutma bundan sonra,hiçbir şey eskisi gibi olmaz.en ufak bir tartışmada bu yangın alevlenir.

buna benzer şeyler yaşamış ve affetmiş biri olarak konuşuyorum.iyi düşün eğer ilerde kendini

suçlamayacaksan devam et.ilk yaşadığın olay olsaydı tamam derdim herkes bir şans daha hakeder.

ama siz bayağı şeyler yaşamışsınız.ve sanırım her seferinde affeden sen olmuşsun.eşinde

yaptıklarından dolayı bir pişmanlık olduğunu sanmıyorum.

yine de umarım herşey senin ve çocuğun için çok güzel olur.hayat o kadar kısa ve güzel ki seni

başkalarının(eşin bile olsa) üzmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…