üzüldüm boşanmak üzere olmanıza...umarım bu olay gibi küçük sebeplerden dolayı değildir...
altF4 cüm
hayırlı olur inşallah dava sürecinde de sorun çıkmaz umarım
kocanın familyasıyla beraber kendi doğal yaşam alanında olduğunu öğrenmek ne güzelsempatiksalakcinni
en azından senin kafan rahat ediyor yani o bakımdandelikafadulden
canın sıkıldıkça buraya takıl canım buradayız bizlersositososito
konuyu üşenmeden noktası,virgülüne kadar okudum.yaşadıkların çok acı şeyler.keşke bu cesurca kararı
daha önce verebilseydin.benim takıldığım tek konu,çocuğunu ne olursa olsun bu insanların eline
bırakma.
düşünsene böyle bir ailede yetişen çocuk,nasıl biri olur?böyle bir babaannenin verdiği eğitim,
görgü,ahlak anlayışı nasıl olur?mesleğiniz varmış.çocuğunuza bakabilirsiniz.zaten sen de
bırakmayacağını söylemişsin ama ben yine de yazayım dedim.
canım birazdan babam almaya gelecek beni
avukata,oradan da dava açmak için adliyeye gideceğiz
Allah eksikliğinizi vermesin canım varolun
öpüyorum
Anladığım kadarıyla sen eşini değil eşin seni bırakıyor. Yani boşanmayı isteyen eşinin ailesi ve eşin. Eğer durum buysa gerçekten çok ama çok vahim. Seni defalarca ve hatta hamileyken bile dövmüş adama aşık olduğunu zannedip hergün baklava su böreği yok peynir boza falan yapmışsın.Boşanmayı falan da aklının ucundan geçirmeden ideal köle modunda hayatına devam etmişsin ta ki kocan senle boşanmaya karar verinceye kadar.Bir de eşine kızmanın sebebi senle boşanmak istemesi. Yahu bu adam senle boşanmak istiyor diye zil takıp oynayacağına bir de buna bozuldun mu?Adamın ailesi boşanın demese bu evlilik devam edecekti böyle hamaratlıklarla demek ne acı.
Umarım bu evlilik sana ders olur da bir daha sana değer vermeyenlere değer vermezsin.
yok eşim değil,kaynanam boşanmamızı istiyor
öteki oğlunu boşanma yoluna soktu,sıra bize geldi
eşime boşanacağımı ve annesinin artık mutlu olması gerektiğini söyledim amacına ulaşacak diye
ama eşim de dedi ki:
annem kapısını kapatıp yatacak,olan bana olacak,mahvolan ben olacağım dedi
o zaman içim acıdı biraz
yani ayrılmayı istemiyordu
ama gurur yaptı,beni bırakma,gitme diyemedi
canım yaa inan ki bu biraz da yaratılış meselesi
istesem de kötü olamıyorum yani gerçek kötü olanlar insanlar da böyle söyler ama ben gerçekten bile bile kötülük yapamıyorum Allah tan korkuyorum
bazen diyorum yeter, artık değişeceğim
bir daha da şöyle yapacağım,gününü görecek vs.
ama ertesi gün ufaktan da olsa gönlümü aldığında veya hoşuma gidecek birşey yaptığında geri civatalarım gevşiyor
istesem de yapamıyorum bu da benim zayıf noktam anlıyor musun
saçmalamışşşşşşşşşş! börek mevzusunda yaşamıştım ben onu mahvettim ama ağzından çıktığına pişman ettim eşimi şimdi börek dediği zaman söyle o yapsın onunkini çok beğenmiştin diyorum bişey diyemiyor ........birdahada börek yüzü göremez! ne evde nede başka evde sinir oluyorum bu erkeklere içinde kötülük yok biliyorum ama ne gerek varsa artık bu laflara........
yazık adamcağız istemiyormuş işte boşanmayı
gurur yapmayın nolur yazık ikinize de
canım geçen yıl savcılıkta adımıza kamu davası açıldı beni dövdüğü içinseni çok iyi anlıyorum altf4 cüm
çabuk affedicisin kinci değilsin
ama malesef karşı ızdaki insanlar öle değil
hele senin öle oldugunu anlarlarsa ne de olsa affeder yarın diye umursamaz bile senin üzülmeni
canım geçen yıl savcılıkta adımıza kamu davası açıldı beni dövdüğü için
duruşma günü ben hakime dedim eşim beni dövmedi,ben sinirden bayılmışım eşyalara çarpmışım falan diye
eşimi o zaman da affettim yuvamı kurtrmak için
yoksa hapis cezası bile alabilrdi
ama ben kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?