çok teşekkür ederim canımVah vaah! çok üzüldüm canım yaşadıklarına da - boşanacak olmana da.
İlk sayfaları okuyarak yorum yazmıştım - keşke sıkıntın ele - eline sağlık demeyi beceremedi olsaymış.
Neyse canım neler yaşadığını - ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin.
Rabbim pişman olmayacağın en hayırlı kararları vermende yardımcı olsun.
belliki biraz jest olsun diye söylenmis birsey ben kizmazdim
ama o ne ya o saydiklariniz tam öglen vakti valla canim cektiopuyorumnanaktan
yok canım benim yaa.bu konuda eşim benle resmen iddialaştı da ondan bu konuyu açıp kızların fikirlerini alayım dedim.
bu nedir ki ben hamileyken,6 günlük lohusayken ki doğumum sezaryenle olmuştu,piknikte,annesinin yanında,vs vs durumlarda eşimden dayak yedim.şimdi bazı arkadaşlar eşimin kibarlık yaptığını söylüyorlar ama o kibarlığı biraz da ben görmüş olsaydım keşke.hep haksız taraf olmaktan bıktım.doktordan aldığım darp raporum var 5 gün de çalışamaz raporu vermişti doktor.onunla mahkemeye başvuracağım.
babamın dönmesini bekliyorum.şu an zaten eşim yatmadan yatmaya eve geliyor annesinde kalıyor yemeğini,kahvaltısını onlarda yaspıyor kaynanam benle konuşmuyor.evde soğuk rüzgarlar esiyor
neler yaşadığımı anlatsam inanamazsınız.5 aylık hamileyken doktor kızımızın olacağını söyledi eşim beni bıraktı yolda ben arkasından koşturdum benle konuşmadı günlerce
aradan 1 ay geçti başka doktora gittik,o da erkek olacağını söyledi ama inanamadık
neyse doktordan dönerken dedim ki; bana boşuna kızdın,boşuna küstün,bak erkekmiş boşu boşuna günlerce huzursuz olduk dedim.eve girer girmez tekmeler tokatlar savruldu düşünebiliyormusunuz?
çok sonraları oğlum doğdu,aradan zaman geçti dedim ki kendisine '' sen beni hamileyken dövdüğünde yavrum içeride kaskatı kesiliyordu.şimdi de hep ağlıyor hala huzursuz.Yaa bana hamile bi kedi tırnak atsa,veya hamile bir köpek saldırsa elimi kaldıramam acırım.ben senin yavrunu taşıdığım halde nasıl bana kıyabiliyordun?
Dedi ki: demekki sen o hayvanlardan daha aşağılıkmışsın ki kıymışım.
ohooooo senin yaşadıklarının yanında bu yemek mevzusu devede kulak bile değilmiş.
Neyse herşeyde bir hayır vardır .
Bak o gece o eve yemeğe gitmeseydiniz, ve kocan evsahibine o iltifatları yapmasaydı belki sen hala kocanı çekmeye devam edecektin..
O yemek olayı senin için bardağı taşıran son damla olmuş.
Hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?