Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

sanırım haklısınız, ama onu kendine iyi hissettirmek için bir cümleyi değiştirebilirdi.MESELA ;
En iyi yemek yapan eşim diye bilirdim, ondan sonraki kişide sizmişsiniz.
Deseydi belki bu kadar incitmezdi sizi, yani enazından ben bunu duysam incinmezdim,çünkü her iki kişiyi de takdir etmiş olurdu.

Biz daha bir arada olmadığımız ona sadece poğaçamı yedirebildiğim halde bir gün tuttu bana şakasınada olsa annem daha iyi yapıyor dedide genede bozuldum. Sizi bir de arkadaşınızın önünde küçük düşürmüş. Belki gerçekten iyi niyetle, ev sahibi kişiye jest yapmak için dedi ama o an masanın altından benden iyi bir tekme yerdi. Eve gelincede gerisini düşünemiyorum artık.

belliki biraz jest olsun diye söylenmis birsey ben kizmazdim
ama o ne ya o saydiklariniz tam öglen vakti valla canim cektiopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım

Allah sizlere yaşatmasın inşallah.

belliki biraz jest olsun diye söylenmis birsey ben kizmazdim
ama o ne ya o saydiklariniz tam öglen vakti valla canim cektiopuyorumnanaktan

O jestlere ben alışık olsam neyse

evine kilim dokumayan ele halı dokuyor.

daha güzellerini yemeniz dileğiyle canıma.s

Ohooooo senin yaşadıklarının yanında bu yemek mevzusu devede kulak bile değilmiş.

Neyse herşeyde bir hayır vardır .
Bak o gece o eve yemeğe gitmeseydiniz, ve kocan evsahibine o iltifatları yapmasaydı belki sen hala kocanı çekmeye devam edecektin..
O yemek olayı senin için bardağı taşıran son damla olmuş.

Hayırlısı olsun .

yok canım yaa dediğim gibi bu konuyu merakımdan açtım.
Eşim ısrarla bu konuda hatalı olduğumu söyledi.
O yüzden dedim tek ben mi dert ettim bu olayı yoksa diğer bayanlar da mı benim gibi düşünürler diye.
Bardağı taşıran son damla:
Kaynanamın'' artık boşanın'' demesi
eşimin de bana destek olmayışı
onu arkamda değil bilakis karşımda bulmam

canim cocuguna ve kendine saygin varsa birak su adami
vijdansiz yureksiz bir insan
kocan olacak sahisin icinde Allah korkusu olsa daha ilk cocugunuzun cinsiyeti yuzunden seni dovmez surat asmazdi
bir kadin sevilmek ister simartilmak ister incelik ister bir erkek bunlari azda olsa arada siradada olsa yapmasi gerekir
dovmek hirpalamak senin mukafatinmi olacakti vallahi kusura bakma ama zikkimin kokunu yesin
esinin ailesi cocuguna iyi davranabilir belki imkanlari daha iyidir ama sen sonucta o cocugun annesi oldugun icin dunya serveti fayda etmez onu koruduktan kolladiktan birakmadiktan sonra
lutfen canim elinden ne geliyorsa yap ama kendini E Z D I R M E

ben olsam bozulmazdım bana çok normal geldi.ayrıca yaptıklarına hayret ettim ya.sizin kadar marifetli birini tanımadım ben.bu durumda eminim eşinin yaptığı sadece iltifattı

ayy yazdıklarınızı okudumda boğasım geldi o adamıı :mymeka:
nasıl sinir bişey nasıl yapar bunları sakın bir daha yaptırmayın ezdirmeyin kendinizi yazık günah
sizin psikolojinizde bozulmuşur bence boşandıktan sonra terapi görün atlatın bu olayları üstünüzden
allah yar ve yardımcın olsun bacım :Saruboceq:

Başka bir bayana jest olsun diye sizi yerin dibine sokmuş eşiniz
Bana kalırsa yemekleriniz kötü yada iyi olsa bile eşinizin böyle birşey demesi size saygısızlık olmuş
Biraz zaman yemekleri kendi yapsında aklı başına gelsin bence..

Son düzenleme:
üşenmedim tek tek sayfaları okudum. empati yapıyorum. ben eşimden bu kadar dayak yesem, hakir görülsem gece kalkıp ona poğaça yapmam . içimden gelmez. zıkkımın kökönü yesin derim , arkamı döner uyurum. (büyükte konuşmayım. allah kimsenin başına vermesin) siz ona bu kadar iyi olduğunuz için o size bu kadar kötü olmuş sanırım. eşeğe altın semer taksan eşek yine eşektir. :1closedeyes:

canm kızmakta ve kırılmakta haklısın maşallah ne de beceriklisin senn gbi olablsem. yaaa o şekilde jest yapmasına gerek ykki.bosver takma.her seferinde imalı konus yüreğine dert olduğunun farkında ve bilincinde olsun derim..

boşver takma kafana ..sen de ona aynısını yaparsın ödeşirsiniz :)

bence de çok haklısın kızmakta.. sen onun için en değerli olmalısın. ne demek ona jest yapmak yaa.. çok kızdım ben doğrusu. güzel yapmışsın eline sağlık çok beğendim gibi bişi demesi yeterliydi bence. yapma biraz sevdiği yemekleri de görsün gününü.

canım bence sadece ev sahibine latife yapmış onlar da bunu bu şekilde anlamıştır eminim yani eşine kızma bence

hepsini okumadım ama galiba yanlış anladım dayak falan demiş bi üye anlayamadım ben

canım bence çok büyütme insan bazen boşta oluyor ağzından çıkana müdahale edemiyor. eğer telafisini yaptıysa üzerinde çok durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…