Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

Ay canım benim kim olsa alınırdı yaa hele böyle ''boza'' yı bile yapabilecek kadar hünerli bir bayan olucam eşim gidicek başkasının yemeklerini beğenicek klava: valla bir hafta boyunca sahanda yumurta yedirtirdim :dance:

yani bğenebilir ona bişi denmez ama; bence de elin karısına jest yapmasına ne gerek var :) ben öle becerikli olmadığım halde söylese bile yine kızarım klava:

''Yaa ben şimdiye kadar en iyi yemek yapan benim eşim sanırdım.Meğer daha iyileri de varmış''
bence o kadarda abartılacak birşey yok sizinde mutfakta çok iyi olduğunuzu kendince belirtmiş bence hem siz bu özelliğinizi bilmiyormusunuz biliyorsunuz eeee o zaman bence hiç üstünde durmayın hem eşiniz kendince itifat etmiş
bide alimallah üstelerseniz bu seferde olaylar büyür boşverin bence huzurunuzu bozmayın hemde eşinizin arkadaşıda biliyormuş sizin mutfakta ne kadar iyi olduğunuzu

beren ci m iş sadece bu sözle kısıtlı kalsa ilerleyen sayfaları okursan kadıncağız ne kadar dolmuş neler cekmiş adamdan
o zaman daha iyi anlarsın

Sen de arkadaşının kocası ile ilgili benzer birşey söyle..
Sonra da, ne var canım jest yaptım de.
Benzer duyguyu yaşatarak anlatırsan, patavatsızlığını anlar..

Sen de arkadaşının kocası ile ilgili benzer birşey söyle..
Sonra da, ne var canım jest yaptım de.
Benzer duyguyu yaşatarak anlatırsan, patavatsızlığını anlar..
bEN DE BUNUN BENZERİ BİRŞEY SÖYLEDİM DEDİM BUNDAN SONRA BEN DE BEĞENDİĞİM ŞEYLERİ SÖYLEYECEĞİM
O DA DEDİKİ NE YANİ BEN Bİ NAMUSSUZLUK YAPSAM SEN DE Mİ YAPACAKSIN DEDİ VE ELİNDE SALLADIĞI TESPİHİNİ SURATIMA FIRLATTI
AMA TESBİH ALLAHTAN SURATIMA DEĞMEDİ TEĞET GEÇTİ YANİ

zaten artık kendi yapacak canım ya da annesinde yiyecek veya dışarıda yiyecek
yok artık ben önlüğü attım
bu gece bile pizza ısmarladım ne yapıcam ki
sadece kendim ve oğlum yiyoruz yemekleri

canım yaa ben eşime son derece aşık biriyim biriydim diyelim
o ne dese yaptım
sevgimi kullandı benim

Allah korusun...
Sakın benim gibi olmayın.
Düşmanıma dilemem yaşadıklarımı.
eşimle son noktadayız konuşcak bişey kalmadı artık

canım mesele ev sahibi falan değil
mesele ne biliyor musun?mesele eşimin benim hakkındaki düşüncesi,kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmeden sırf elalemin hoşuna gitsin diye laf konuşması
imza ramiz dayı diyomuşum.delikafadulden

Arkadaşım son durumlar nedir bir gelişme varmı ...

canım arkadaşım öncelikle baştan beri bana verdiğin destek için sana minnettarım
hiç bi gelişme yok
haa şöyle bi gelişme oldu babam perşembe günü geliyor
gelsin de artık açıyorum davayeşim hergün anası gilde,ablası,eniştesi,yeğenleri hap bir aradalar
beni mahsus yanlız bırakıyolar sanki
evde pinekliyorum
canım sıkılıyor
her gece suratım fırın gibi yanıyor,kıpkırmızı oluyor
bu eve gelince bana bi haller oluyor.
öpüyorum

canım bence çok büyütme insan bazen boşta oluyor ağzından çıkana müdahale edemiyor. eğer telafisini yaptıysa üzerinde çok durma

şunun farkındayım ki:
hepimiz kastettiğimizi söylemeyiz ya da söylediğimizi kastetmeyiz
ama bu adam hiç telafi etmedi,hala diyor yine olsa yine aynı şeyi derim diye
üstüne üstlük tepkimin yersiz ve saçma olduğunu,normal,sağlıklı bir kadının bunu dert etmeyeceğini söyleyip durdu.
eşimin teşhisiyle hasta olduğumu anladımşakkıdı

erkekler işte. jest yapmayı bilmemesine verin. büyütmeyin bence kötü niyetle dendiğini sanmıyorum ki sizede bu şekilde dile getirilmişse bence sorun yoktur. sıkmayın canınızı.

vallahi arkadaşım boza yapardım
köyden süt getirir peynir yapardım aman kocama değişik tatlar tattırayım diye
artık kardeşlerim benle dalga geçiyorlardı
abla ne zama kola yapmayı düşünüyorsun diye
tatil günlerinde geceden hamur hazırlar sabah kalkıp lavaş ekmek yapardım
mesela kardeşim arardı sabah derdi ki,abla ineği sağdın mı,tarlaya gittin mi bi bunlar kaldı yapmadığın derdi gülerdik kardeşimle

erkekler işte. jest yapmayı bilmemesine verin. büyütmeyin bence kötü niyetle dendiğini sanmıyorum ki sizede bu şekilde dile getirilmişse bence sorun yoktur. sıkmayın canınızı.

canım biz boşanmak üzereyiz
keşke her yaptığı bu olaydaki kadar iyi niyetli olsaydı.
yok zaten aman böyle söyleyeyim de eşim kızsın falan diye söylediğini sanmıyorum
sadece benden beklediği hassaslık kendinde niye yok ona çok kızıyorum

üzüldüm boşanmak üzere olmanıza...umarım bu olay gibi küçük sebeplerden dolayı değildir...

altF4 cüm

hayırlı olur inşallah dava sürecinde de sorun çıkmaz umarım

kocanın familyasıyla beraber kendi doğal yaşam alanında olduğunu öğrenmek ne güzelsempatiksalakcinni

en azından senin kafan rahat ediyor yani o bakımdandelikafadulden

canın sıkıldıkça buraya takıl canım buradayız bizlersositososito

beren ci m iş sadece bu sözle kısıtlı kalsa ilerleyen sayfaları okursan kadıncağız ne kadar dolmuş neler cekmiş adamdan
o zaman daha iyi anlarsın
anammmmmmmmmmm ben daha yeni okudum diğer sorunları arkadaşım rabbim yardım etsin sana zaten o adama değmezmiş be arkadaşım aslında kusura bakma ama o adamı hergün aç bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…