''Yaa ben şimdiye kadar en iyi yemek yapan benim eşim sanırdım.Meğer daha iyileri de varmış''
bence o kadarda abartılacak birşey yok sizinde mutfakta çok iyi olduğunuzu kendince belirtmiş bence hem siz bu özelliğinizi bilmiyormusunuz biliyorsunuz eeee o zaman bence hiç üstünde durmayın hem eşiniz kendince itifat etmiş
bide alimallah üstelerseniz bu seferde olaylar büyür boşverin bence huzurunuzu bozmayın hemde eşinizin arkadaşıda biliyormuş sizin mutfakta ne kadar iyi olduğunuzu
bEN DE BUNUN BENZERİ BİRŞEY SÖYLEDİM DEDİM BUNDAN SONRA BEN DE BEĞENDİĞİM ŞEYLERİ SÖYLEYECEĞİMSen de arkadaşının kocası ile ilgili benzer birşey söyle..
Sonra da, ne var canım jest yaptım de.
Benzer duyguyu yaşatarak anlatırsan, patavatsızlığını anlar..
zaten artık kendi yapacak canım ya da annesinde yiyecek veya dışarıda yiyecekBaşka bir bayana jest olsun diye sizi yerin dibine sokmuş eşiniz
Bana kalırsa yemekleriniz kötü yada iyi olsa bile eşinizin böyle birşey demesi size saygısızlık olmuş
Biraz zaman yemekleri kendi yapsında aklı başına gelsin bence..
üşenmedim tek tek sayfaları okudum. empati yapıyorum. ben eşimden bu kadar dayak yesem, hakir görülsem gece kalkıp ona poğaça yapmam . içimden gelmez. zıkkımın kökönü yesin derim , arkamı döner uyurum. (büyükte konuşmayım. allah kimsenin başına vermesin) siz ona bu kadar iyi olduğunuz için o size bu kadar kötü olmuş sanırım. eşeğe altın semer taksan eşek yine eşektir. :1closedeyes:
Allah korusun...canm kızmakta ve kırılmakta haklısın maşallah ne de beceriklisin senn gbi olablsem. yaaa o şekilde jest yapmasına gerek ykki.bosver takma.her seferinde imalı konus yüreğine dert olduğunun farkında ve bilincinde olsun derim..
Arkadaşım son durumlar nedir bir gelişme varmı ...
canım bence çok büyütme insan bazen boşta oluyor ağzından çıkana müdahale edemiyor. eğer telafisini yaptıysa üzerinde çok durma
vallahi arkadaşım boza yapardımAy canım benim kim olsa alınırdı yaa hele böyle ''boza'' yı bile yapabilecek kadar hünerli bir bayan olucam eşim gidicek başkasının yemeklerini beğenicekklava: valla bir hafta boyunca sahanda yumurta yedirtirdim :dance:
erkekler işte. jest yapmayı bilmemesine verin. büyütmeyin bence kötü niyetle dendiğini sanmıyorum ki sizede bu şekilde dile getirilmişse bence sorun yoktur. sıkmayın canınızı.
canım biz boşanmak üzereyiz
keşke her yaptığı bu olaydaki kadar iyi niyetli olsaydı.
yok zaten aman böyle söyleyeyim de eşim kızsın falan diye söylediğini sanmıyorum
sadece benden beklediği hassaslık kendinde niye yok ona çok kızıyorum
anammmmmmmmmmm ben daha yeni okudum diğer sorunları arkadaşım rabbim yardım etsin sana zaten o adama değmezmiş be arkadaşım aslında kusura bakma ama o adamı hergün aç bırakmak lazımberen ci m iş sadece bu sözle kısıtlı kalsa ilerleyen sayfaları okursan kadıncağız ne kadar dolmuş neler cekmiş adamdan
o zaman daha iyi anlarsın
anammmmmmmmmmm ben daha yeni okudum diğer sorunları arkadaşım rabbim yardım etsin sana zaten o adama değmezmiş be arkadaşım aslında kusura bakma ama o adamı hergün aç bırakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?