Merhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum