Tepkiniz ne olurdu

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Merhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum

arkadaşım sen de eşin de hiç normal değilsiniz..!
kusura bakma.

gidip kıza çıkmaz ayın son çarşambası yolculamak için neden sırtına dokundun diye mi soracaksınız gerçekten?
hele başkasına söyletmek?

etrafınızdaki insanlar kendi sağlıkları için sizden uzak durmalılar.

acaba onlar nasıl haberdar edilmeli?bunu düşünüyorum

Bu duygulari genel olarak icine at ve kimseye soyleme elif.
Cevrendeki herkes sorunlu oldugunu dusunecek mutsuz olursun.
Burda bile (ki seni tanimiyoruz) "aa elifin konusu kesin kiskanclik" muhabbeti donuyor her konunda.
Dusurme kendini.
Kimseye de bir sey deme.

Çözümün çok tuhaf
Bence kız arkadaşı olabilir eşimin, işten okuldan vs.
Ama sırt sıvazlamak hoş değil evet, hoşlanmazdım fakat bunun içinde güvercinin gagasıyla not yollamazdım
Bazı insanlar samimiyetle laubaliliği karıştırabiliyor

Yeni bir kocişimi kapacaklar vakası daha...

Bakın..eşinizden hoşlanan, asılan birine uyuz olmanız kiskanmaniz normaldir.

Fakat bu kadın gayet normal davranmış. Normal olmayan sizsiniz. Size sıcak davranmış..siz soğuk davranmışsınız. O kadının yerinde olsan beni kiskandiginizi ve kendinizi benim yanımda ezik ve eksik hissettiğinizi düşünürdüm. Arkadaşım neden böyle özgüvensiz bir kadınla evlenmiş ki derdim.

Sırta dokunmakta ne var allah aşkına
Kadın arkadaşı olamaz ne demek
İnanılmaz..
Özgüveniniz yok
Kendinizi sevmiyorsunuz.

çok saçma yaptığın...madem öyle eşin çalışmasın..yada sırf erkeğin olduğu yerde çalışsın...
sırt sıvazlama olayında haklısın..ama vereceğin tepkileri iyi düşün...

ya kadının nasıl bi amacı olabilir ki sizin yanınızda eşinizin sırtına dokunsun? ne diyeceksiniz ki cidden.

eski konularınızı da biliyorum. siz çok takıntılı bi insansınız.

Hiiii inanmıyorum sırtına mı dokundu? Bu kocan seni aldatmış demek. Pis şıllık. Yarın bunlar çocuk yaparlar demedi deme. Kocan seni boşar dımdızlak ortada kalırsın. Bu kıskançlıkla başka koca moca da bulamazsın. Hemen git o kadını evire çevire döv, sen nasıl benim kocamın sırtına dokunursun diye. Gitti gül gibi kocanın namusu...

sırtımı aşındı eşinin ..
kendini eğitmeyi öğrenmen lazım.. önceden sen normal gelmiyordun ama eşinde bir tuhaf gideyim kıza söyleyeyim demiş..
kıza ne kendiniz söyleyin nede başkasına söyletin totosuyla gülmesin size..
cidden böyle bir söylem sonrası düşeceğiniz durumu aklınız kesmiyor mu karı koca ikinizin..

Elif gerçekten insanlarin seninle dalga geçiyor olma ihtimalini hiç düşünmüyor musun? Resmen konuyu anlatırken örnekleme olarak kullanılacak durumdasin. Basli başına kiskanclik kelimesi yerine seni kullanabiliriz, hatta hastalık boyutu olarak. Yazık günah insan uzuluyor.

Eğer aynı hareketi,eşim yapmış olsaydı tepkim büyük olurdu. Kadının yapması da tepkime neden olur elbette. Ne olursa olsun,ben de çok rahatsız olurum böyle durumlardan. Bunun kendini eğitmekle vs.. alakası yokk. Kişiden kişiye değişen bir durum. Kimi insanlar çok rahattır bu konularda. O benim ''arkadaşm' yaa der ! sanki 'karındaşıymış' gibiii.. O kızla irtibatınızı tamamiyle kesin madem bu kadar rahtsız oluyorsunuz. Önerdiğiniz çözüm de çok saçma. Öyle söylenmez. Yanlışta olsa.

Belki de o kadın senin huyunu biliyordur da gıcıklığına yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…