- 7 Aralık 2015
- 676
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ne yapayım peki yarın bi gün yine olursaBu duygulari genel olarak icine at ve kimseye soyleme elif.
Cevrendeki herkes sorunlu oldugunu dusunecek mutsuz olursun.
Burda bile (ki seni tanimiyoruz) "aa elifin konusu kesin kiskanclik" muhabbeti donuyor her konunda.
Dusurme kendini.
Kimseye de bir sey deme.
Ben başka bi yol bulamadım ne yapabilirim ki başkaÇözümün çok tuhaf
Bence kız arkadaşı olabilir eşimin, işten okuldan vs.
Ama sırt sıvazlamak hoş değil evet, hoşlanmazdım fakat bunun içinde güvercinin gagasıyla not yollamazdım
Bazı insanlar samimiyetle laubaliliği karıştırabiliyor
o zaman konumdan uzak dur ne diye atlıyosunartik gercek olduguna inanmiyorum. muhtemelen ekşici falansin ve burdaki insanlarla dalga geciyorsun
Refleks değildireflex olabilir yani neden bukadar sorun yaptınız kiii
Terbiyeni takınzaten sorunlu
Ben kocamı kapıcaklar diye kırkmuyorum o ne demek ya gideceği varsa gider sorun o değil sorun bana ters olan şeylerin yapılması ayrıca kadını kıskanmam için hiçbir sebep yok ama dünyanın en bakımsız paspal kadını da olsa bana ters gelen bi hareket yapıyosa ben bunu sorun ederimYeni bir kocişimi kapacaklar vakası daha...
Bakın..eşinizden hoşlanan, asılan birine uyuz olmanız kiskanmaniz normaldir.
Fakat bu kadın gayet normal davranmış. Normal olmayan sizsiniz. Size sıcak davranmış..siz soğuk davranmışsınız. O kadının yerinde olsan beni kiskandiginizi ve kendinizi benim yanımda ezik ve eksik hissettiğinizi düşünürdüm. Arkadaşım neden böyle özgüvensiz bir kadınla evlenmiş ki derdim.
Sırta dokunmakta ne var allah aşkına
Kadın arkadaşı olamaz ne demek
İnanılmaz..
Özgüveniniz yok
Kendinizi sevmiyorsunuz.
Çalışmasın mı ne alaka?iş arkadaşı değil bişey değil kızçok saçma yaptığın...madem öyle eşin çalışmasın..yada sırf erkeğin olduğu yerde çalışsın...
sırt sıvazlama olayında haklısın..ama vereceğin tepkileri iyi düşün...
Ya o zaman vakit kaybetmryin burdaMuhtemelen yorumlara bakıp gülüyordur konu sahibi.
Bişey yapmaBen başka bi yol bulamadım ne yapabilirim ki başka
Sırt nasıl sıvazladıBen şaka filan değilimde burda başka birikonu açıp eşimin sırtını sıvazladı bi bayan dese eminim bana şaşıranların yarısı hak verirdi ona
Senden başka kimse böyle bir konu açmaz. Türünün tek örneği olduğunu düşünüyorum.Ben şaka filan değilimde burda başka birikonu açıp eşimin sırtını sıvazladı bi bayan dese eminim bana şaşıranların yarısı hak verirdi ona
Lutfen saka de?
Dalga gecmiyoruz ki uzuluyoruz artik bir degil bes degilDalga geçenleri ciddiye almıyorum artık
Ben şaka filan değilimde burda başka birikonu açıp eşimin sırtını sıvazladı bi bayan dese eminim bana şaşıranların yarısı hak verirdi ona
Baya baya sıvazladı yani sadece dokunmadıSırt nasıl sıvazladı
Herhalde uğurlarken dokundu omzuna
Tamam çok yakın değillerse hoş olmayabilir, sende kıskanmış ta olabilirsin
Ama yana yakıla ne yapsam denecek kadar da büyük bi sorun değil
Eşin kimle nasıl olması gerektiğini biliyorsa, kadın genel olarak herkesle samimi olayım derken laubaliliği ele almış biri olabilir
Bu kadar, kocana özel değildir yani
Saçmalama boşanma nerden çıktı yayahu bu bayan bir öğrenci eşine silgi vermiş orda tensel bir temas olmuş diye boşanma davası açmaya kalmıştı buna mı inanmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?