Tepkiniz ne olurdu

Ne yapayım peki yarın bi gün yine olursa

Ben başka bi yol bulamadım ne yapabilirim ki başka

artik gercek olduguna inanmiyorum. muhtemelen ekşici falansin ve burdaki insanlarla dalga geciyorsun
o zaman konumdan uzak dur ne diye atlıyosun

reflex olabilir yani neden bukadar sorun yaptınız kiii
Refleks değildi

Terbiyeni takın

Ben kocamı kapıcaklar diye kırkmuyorum o ne demek ya gideceği varsa gider sorun o değil sorun bana ters olan şeylerin yapılması ayrıca kadını kıskanmam için hiçbir sebep yok ama dünyanın en bakımsız paspal kadını da olsa bana ters gelen bi hareket yapıyosa ben bunu sorun ederim
Kadın arkadaşa karşıyım evet benim fikrim bu ve bu beni özgüvensiz yapmaz

çok saçma yaptığın...madem öyle eşin çalışmasın..yada sırf erkeğin olduğu yerde çalışsın...
sırt sıvazlama olayında haklısın..ama vereceğin tepkileri iyi düşün...
Çalışmasın mı ne alaka?iş arkadaşı değil bişey değil kız

Muhtemelen yorumlara bakıp gülüyordur konu sahibi.
Ya o zaman vakit kaybetmryin burda

Sen de onun göbeğine dokun da görsün gününü!

Şaka mısın cidden?

Ben şaka filan değilimde burda başka birikonu açıp eşimin sırtını sıvazladı bi bayan dese eminim bana şaşıranların yarısı hak verirdi ona

Ah lorena ah
Valla esin de sen de bir garipsiniz
Acun size survivor adasini bagislasa keske, yurdum ve dunya kadinlari sizden illallah etti

Ben şaka filan değilimde burda başka birikonu açıp eşimin sırtını sıvazladı bi bayan dese eminim bana şaşıranların yarısı hak verirdi ona
Sırt nasıl sıvazladı
Herhalde uğurlarken dokundu omzuna
Tamam çok yakın değillerse hoş olmayabilir, sende kıskanmış ta olabilirsin
Ama yana yakıla ne yapsam denecek kadar da büyük bi sorun değil
Eşin kimle nasıl olması gerektiğini biliyorsa, kadın genel olarak herkesle samimi olayım derken laubaliliği ele almış biri olabilir
Bu kadar, kocana özel değildir yani

Ben böyle bir olay yaşasam adam gelip eşim rahatsız oluyor dese, adam sorunlu kadın manyak heralde derim biraz eziklik gibi gelir, çok da dalga geçerim haftalarca da bunu konuşur güler eğleniriz. Açıkça söylüyorum ki yapma öyle rezillik.
Hastalık derecesinde kıskançsın, kocanda değişik bir şekilde bundan hoşnut belli ama çevredeki kimse sizin bu değişik ilişkinizi anlamaz, millete rezil olduğunuzla kalırsınız.
Sakın sakın öyle bir rezillik yapmayın çok komik ve çok kötü bir durum bu.
Kıskançlıktan kafayı yemiş kendine güvensiz ezik bir karı koca gibi durursunuz.

Senin kadar kıskanç ve sorunlu olsaydım bile kendimi o kıza haber yollayacak duruma düşürmezdim.

O kadının sorunu der geçerim ben de.
Eşime sorarım bu samimiyet nerden diye o kadar.
Uzatmam uzattırmam saçma sapan bir şeyle kafamı meşgul etmem ben olsam.
Haber göndermek bana çok saçma geldi.
Bu konuyu açıpta o kadını yüceltmem yani.

ALLAH rızası için bile olsa yemin ediyorum çekilecek dert degilsin.
ALLAH kocanın gözlerini açsın..
Acıyorum adama öyle böyle değil.

Baya baya sıvazladı yani sadece dokunmadı
Tabi ki yakın değil yakın olsa şimdi eşim olmazdı kendisi eşimde herkese öyleydi o dedi ama herkese öyle davranamayacağını bilmesi lazım

yahu bu bayan bir öğrenci eşine silgi vermiş orda tensel bir temas olmuş diye boşanma davası açmaya kalmıştı buna mı inanmıyorsun
Saçmalama boşanma nerden çıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…