- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi elifff_____
-
Sanırım ben deKeşke eşinin iş arkadaşı falan olsaydım. Seni tam hastanelik ederdim
Önyargı oluştu çünkü şu anda bana yapılanın adı haksızlıkHaklısınız öyle olabilirdi. Peki neden sizin konunuza aynı tepki verilmiyor? Bir düşünün isterseniz...
Tam tersi olurdu belki de:)Keşke eşinin iş arkadaşı falan olsaydım. Seni tam hastanelik ederdim
Sen de az degilsinKeşke eşinin iş arkadaşı falan olsaydım. Seni tam hastanelik ederdim
Dalga gecmiyoruz ki uzuluyoruz artik bir degil bes degil
Sanki butun kadinlar esinin pesindeymis gibi hissediyorsun, kesinlikle esinle beraber tedavi olmalisiniz
Bak dediğim gibi herkese öyleymişBaya baya sıvazladı yani sadece dokunmadı
Tabi ki yakın değil yakın olsa şimdi eşim olmazdı kendisi eşimde herkese öyleydi o dedi ama herkese öyle davranamayacağını bilmesi lazım
SanmamBu arada cidden merak ettim eşini he yakışıklı demek ki bu kadar kıskanıyon
Sanırım ben de
Sen de az degilsinel birligiyle guzel seyler yapabilirdik aslinda bir an dusundum de
Haber göndermiyim tamam ama yarın bi gün yine aynı şey olursa bu defa dayanamayıp ben müdahale ederimHer iki taraf da kendince normal olan biçimde davranmış. Bu meselelerde ortayı bulmak gerçekten zor.
Tensel temas herkesin hoşlandığı bir şey değil hele konu siz olunca bana çok normal geldi bu tavrınız. (Karşı cinsle tokalasmayan arkadaşlarım var bu bile bir noktada normal geliyor artık) Ancak çözüm öneriniz yanlış. Haber göndermek arkadaşların da söylediği gibi özgüveni eksik bir insan davranışı olarak görünecektir. Bunun yerine eşiniz dikkat etsin, karşı tarafa kendisine dokunabilecekleri kadar yakın durmasın. Kimse bir adım ötesindeki birine dokunmak için çabalamaz kız iyi niyetle hareket etti büyük ihtimalle.
Baya baya sıvazladı yani sadece dokunmadı
Tabi ki yakın değil yakın olsa şimdi eşim olmazdı kendisi eşimde herkese öyleydi o dedi ama herkese öyle davranamayacağını bilmesi lazım
Saçmalama boşanma nerden çıktı ya
Önyargı oluştu çünkü şu anda bana yapılanın adı haksızlık
Tam tersi olurdu belki de:)
Tek yaptığın şey burda baxı konularla eğlenmek dalga geçmek değil mi bu kadar boş bi insansın işte cahillerle tartışmam benHadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak??
UzumHadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak??
Merhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum
herkes neden dalga geçiyo anlamış değilimbilmediğim şeyler mi var
Zaten çok sık görüştüğünüz biri değilmiş. Ama tekrarlanırsa yine size laf düşmemeli. Eşiniz kibarca rahatsız olduğunu belirtebilir. Vücut dokunulmazligi ihlal edilen kendisi, siz karışmayın. Rahatsız olduğunuzu eşiniz bilsin yeter 3. kişilere karşı gereken tavır sizden değil eşinizden gelmeli.Haber göndermiyim tamam ama yarın bi gün yine aynı şey olursa bu defa dayanamayıp ben müdahale ederim
Yakın durmadı ki sadece yürüyodu kızda arkasından öyle bi hareket ysptı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?