- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Evet aynen böyle. Ama geçen gün gerçekten beni çok incitecek bir olay yaşandı ve ben onun cabalamasini beklemeden kapattım konuyu. Böyle okunca da beni daha kolay kurabilir bir hale dönüştüğünu düşünüyorum.Ben sorunu tam anlayamadım tepkinizi verip örneğin o an öfkelenip bağırıp devamında da sinirli davranmak istiyorsunuz da davranamıyor musunuz? Kötü bir şey değil aslında ne güzel uzatmıyorsunuz işte?
Evet aynen böyle ama normalde üzülüp ağlayıp kendimi haraf edeceğim seylerde bile sinirim öfkem geçiyor. İçimden atamiyorum asla ama devam de etmiyorum. Yoruldum mu duygularım mı yıprandı çözemedim.Gönlümü almıyor,konuşmuyor vs. gibi seylerden yakınıyorsan artık sende tepkini belli etmeye çalış zorda olsa
O zaman ben en son yaşadığım sorunumu anlatsam açıkça daha net olacak sanırım. Eşimin telefonunda arama geçmişinde eskiden benimle birlikteyken görüşüp beni çok üzdüğü birisini arttığını gördüm. Sinirlendim sordum ağladım ve kapattım konuyu. Sanırım artık tahammülüm kalmadı. Ben ufak tefek şeyleri sorun eden birisi değilim. Yani kendime dert ederim de kolay kolay karşımdakine belli etmem. Ama ben artık aklımdan atmaya çalışıyorum sanırım. Bu gidişatımı hiç iyi görmüyorum.eşim 1 dese ben 1000 tane söylüyorum. hep özür dileyen o oluyor. o koşturuyor peşimden. Ama yıpranan ikimiz oluyoruz. ufak tefek şeyler için birbirinize kızmayın. bu dünya geçici.Her sabah işe giderken sarılıyorum sımsıkı akşama ya göremezsem diye. Birbirinizi sevin gençliğinizin tadını çıkarın. herşey hallolur
O zaman ben en son yaşadığım sorunumu anlatsam açıkça daha net olacak sanırım. Eşimin telefonunda arama geçmişinde eskiden benimle birlikteyken görüşüp beni çok üzdüğü birisini arttığını gördüm. Sinirlendim sordum ağladım ve kapattım konuyu. Sanırım artık tahammülüm kalmadı. Ben ufak tefek şeyleri sorun eden birisi değilim. Yani kendime dert ederim de kolay kolay karşımdakine belli etmem. Ama ben artık aklımdan atmaya çalışıyorum sanırım. Bu gidişatımı hiç iyi görmüyorum.
İşte olay bu. Ben böyle davrandikca o kadar normalleşmeye başlıyor ki onun için bu durumlar. Ne olmuş yaniye dönüyor. Merak ettim başka ise girmiş mi diyor. Ben sanırım şok haliyle mi gözardı ediyorum kendimi mi kandırmaya çalışıyorum bilmiyorum. Farzedelim ki sildi geçmişi ve ben görmedim. Bu arttığı gerçeğini değiştirmiyor gibi şeyler düşünüyorum. Herşeyi yıkıp baştan yapasım var.anladım ben olsam sanırım o telefonu ona yedirirdim.
İşte olay bu. Ben böyle davrandikca o kadar normalleşmeye başlıyor ki onun için bu durumlar. Ne olmuş yaniye dönüyor. Merak ettim başka ise girmiş mi diyor. Ben sanırım şok haliyle mi gözardı ediyorum kendimi mi kandırmaya çalışıyorum bilmiyorum. Farzedelim ki sildi geçmişi ve ben görmedim. Bu arttığı gerçeğini değiştirmiyor gibi şeyler düşünüyorum. Herşeyi yıkıp baştan yapasım var.
belki de öyle de olmuş olabilir.Artık içinden hiç sey demek gelmiyor demek ki .Ama gerektigi zamanda söylenen söze göre cevap vermelisin.Belki de kocan o yuzden bieşy demiyodur.Sonucta o da senın konusmanı en azındna yorum yapmanı bekler dıye dusnuyorumEvet aynen böyle ama normalde üzülüp ağlayıp kendimi haraf edeceğim seylerde bile sinirim öfkem geçiyor. İçimden atamiyorum asla ama devam de etmiyorum. Yoruldum mu duygularım mı yıprandı çözemedim.
Yanımda değil. Bakmış ben telefonunda sonradan gördüm.zor bi durum ama ben olsam bi yerlerini yırtsa da ağzıma geleni söylerdim.. evi terk ederdim büyük ihtimalle..bilmiyorum amacı ne düşüncesi ne..herkes eski se vgilisine bakabilir mi doğal bir durum mu. senin yanında bakmasında ki anlam ne çöezemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?