Çok haklısın benim için işgenceye dönüşüyor
tepkinin kötü olmasından ziyade farklı olması korkutuyor beni
en azından sen 6 senedir bunu nasıl söylemezsin beni nasıl kandırırsın lafı ile gelmesinden korkuyorum
söyledikten sonra her beraberlikten sonra aldınmı almadınmı diye beni bunaltmasından çekiniyorum
offf ne biliyim
bazen şiddetli bir tartışmada ağzımdan atasım geliyor ama yutuyorum
Evet iyi şeyler oluyor sanki ama ben cinsellik yüzünden öyle mesefe koydum ki araya çok uzağız
Şimdiye kadar hep evde annemler var çekiniyorum dedim artık bahanem kalmadı kaçacak noktam yok, ama zorlayamıyorum kendimi
Eskiden böyle değildim çok istekli olmasam da rahatsız olmuyordum
Zamana Bırakma sebebim de ilk başta kadındoğumcuma sordum doğumdan sonra ilk bir sene normal dedi
Sonraki bir sene de kendime itiraf etmem sürdü
Belediyelerden ve 153 tuşlayın 4 1 tuslayabilirsin burdakiler ucretsiz
aslında doktorunuz 1yıl konusunda sizi uyarmıs. uzadıgı taktirde tekrar danıssaydınız veya hemen bir psikologa gitseydiniz belki sürec bu kadar uzamazdı.
ancak diger geçen 1 yıl süresince ilişkinizde paylasım ve sorumluluk noktasında da cok sorunlar yaşadınız...
neyse, eşinizle konusup yeni bir baslangıc yaparcasına düzeltme kararı vermişsiniz, umarım her sey sizin icin güzel olur...
Nasıl yani? 153 mavi masa değil mi?
Ikinci bir yıl da geçmişi tamir etmekle geçmiş geçmişe bakınca farkediyorum
Cinsellik düşünmek aklıma bile gelmemiş
Ama şimdi inanılmaz çıkmazda hissediyorum
Hatta söylediğime bile pişman oldum diyebilirim çünkü dün gece elinden telefon internet düşmüyor falan diye söylendi doktor araştırıyor olduğumu bilnimesine rağmen!!!
Belki de hiç çabalamamalıyım...
153ü arayıp ne dicem kievet, geniş kapsamlı canım ben gidiyorum o yüzden dedim memnunum hatta
153 tuşla canım 4 sonra 1 bas randevu almak istiyorum dersin yetişkin için istanbuldasın dimi canım sonra sana yakın olan yerleri söylüyorlar istediğini seçiyorsun153ü arayıp ne dicem ki
telefon ve internet konusunda başka sıkıntılarınız varsa bilemem.
cinsel manadan bagımsız bir sekilde sizinle evde vakit gecirmek istedigi icin söylemiş olabilir,
mesela bazen kendi yaptıgım işe o kadar gömülüyorum ki erkek arkadasım forumda konularını gordugumuz "eşim kendi kendine vakit geciriyor benimle ilgilenmiyor" diyen kadınlarla benzer sikayetlerde bulunabiliyor.
yani böyle bir durumun varsa ve diger tüm bos vakitlerini cocuklara harcadıgın icin özlüyorsa söylenmiş olabilir.
onemli olan doktor arastırıyorum dedikten sonraki tepkisi.
umursamayıp kendi istekleri icin bencillik ediyorsa haklısın derim.
cabalama konusunda da bu sorun elbette onunla ve evliliginizle de ilgili.
ancak madem bunu çözmek istiyorsun öncelikle kendin icin cozmeye calıs,
ayrılsanız bile cinsellik hayatın bir parcası, bastırılan duygular baska bir yerden patlak verebilir, belki cok daha gergin bir kadın olursun... cocuklarının cinsel gelisimiyle ilgili yonlendirirken de etkisini gorursun bunun.
o yüzden kendini kotu hissettigin olumsuz yakıstırmalar yaptıgın dusuncelerden uzaklasmak icin de terapi iyi gelecektir bence.
153 tuşla canım 4 sonra 1 bas randevu almak istiyorum dersin yetişkin için istanbuldasın dimi canım sonra sana yakın olan yerleri söylüyorlar istediğini seçiyorsun
Ankaradayım ücretsiz mi randevu Alınan yer?
Devlet hastanesi falan mı yoksa Belediye hizmeti mi?
Özel değilse ne için gidiyorsun
Memnun musun peki? gittiğin yer devlet hastanesi mi?ücretsiz canım
ayriyetten bazı belediyelerden de alabiliyorsun
Memnun musun peki? gittiğin yer devlet hastanesi mi?
Anlamsız bi tepkiydi verdiği, hep oyun oynadığı için kızardım misilleme yaptı doktor araştırıyorum dediğimde anlayamadığım bi tepki verdi
Aslında beni en çok korkutan kız çocukları cinsel Kimliğini anneden kazanır kısmı oldu ben annemle babamı elele bile görmedim bu güne kadar
Belki de aileyle alakalı kızım da böyle olsun istemiyorum
kendisini de bu konuyla ilgili sucluyor olabilir, gerginligi de öyle yansımıstır.
yerinde olsam gecmisle ilgili cok ciddi sıkıntılarım olurdu ve devam etmezdim muhtemelen.
fakat madem cabalamayı, deneyip görmeyi sectin; eşini masum gostermek icin demiyorum fakat soyledigin sey karsısında onun da egosu zedelenmis olabilir veya cinselligi nasıl cozecegiz diye dert ediyordur, sadece dısavurum sekliniz farklıdır...?
o yüzden ona kızıp u dönüşü yapma bence,
bu terapiyi oncelikle kendin icin iste. o vakit eşini mutlu etmek degil kendi ic huzurun icin yaptgını düşünmenle belki süreç daha hızlı da ilerleyebilir.
bu konuda bir uzmanlıgım yok ama cocukların illa anne babalarını öyle gormesinin şart oldugunu düşünmüyorum.
mesela siz ayrılmıs da olabilirdiniz veya babasından uzak yasayan cocuklar var, onların cinsel gelisimi bozuk mu oluyor yani?
onemli olan sizin cocukları nasıl yönlendireceginiz bence,
abartılı bile olmayan en ufak davranısında kızım bacagını actın teshirci misin, sevgili edinmek neymis, sevdiginin elini tutan fuhus yapmıs olur vb seyleri direkt veya dolaylı yoldan söylemediginiz sürece sıkıntı olmaz.
elbette eşinle kendi hayat görüsünüze göre yetistirirsiniz de demek istedigim sey önceki konularda belirttigin rahatsızlık duydugun seylerle ilgiliydi.
fakat cinselligin bastırılmasında ve muhtemel sorunlarda ailelerin büyük rol oynadıgı noktasında yazdıgına tamamen katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?