Terapiye giden çiftler varmi

Ooo o zaman ciddi bir sorun
Kesinlikle terapi almalı
Kendi istediğini yapıcak seni sınırlandıracak yok öyle
Bence bi gidin siz ya aile terapistine
Ben anlatsam yasadinlarimi roman olur zaten eşimin ergenlik dönemi yok silinik hafızadan ne varsa o dönemde var ben ona arkadasta oldum herşey ama vefasız oldu bunuda yapmamak lazımmış yani birsuru şey kız arkadaşlarım artık görüşelim dediğimde ya eşin şimdi arıza çıkartır üzülme sen diyorlar ama sorsan onun arkadaşları benim için diyormuş ki yalan onun yanında sordum arkadaşlarına diyorlarki biz ona diyoruz seni anan kadir gecesi doğurmuş x karşına çıktı ne kadınlar var saatlik gönderiyorlar dışarı filan diye aslında esnek olmakta iyi birşey değil bizim tek sorunumuz bunlarda değil asılır buda daha çok sorunlar var hatalı olduğunda ablasına gidip kalıyor sürekli bir huy çıkartıyor bir alışkanlığı biraktiriyirum başka bir alışkanlık en son dedimki annen değilim evladım değilsin seni egitemem

O daha büyümemiş
Evet sen çok anlayışlısın belli böyle olması gerek ama sen böyleyken onun baskıcı olması yanlış
Ne burcu bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…