- 20 Şubat 2010
- 32.911
- 6.260
- 773
- Konu Sahibi EU1
3 tane terazi erkeği tanıyorum. Biri eski sevgilim. Sanırım kıskançtı ama hiç belli
etmiyordu bunu. Konuşkandı oldukça. Kendine ait sabit fikirleri vardı aşırı değildi tabi.
Çok özel biriydi diğer erkeklere benzemeyen biri. İlla çok ilgi beklemiyordu.
Terslesem de alttan alırdı beni.
Diğer tanıdığım insan terazi burcunun çok konuşuyor olması özelliğine hiç
uymuyor. Hiç sesi çıkmıyor çocuğun yauu..Delirtici bir durum. Çok sakin kendi halinde.
Bir diğeri ise kardeşim. O da konuşur, dalgacıdır, umursamazdır. Genelde her konuya açıktır vs.
Sadede gelecek olursam genel olarak terazi burcu erkeklerinde bir rahatlık ve
umursamazlık hakim olduğu için kasmadan rahat rahat yüzlerine vurabilirsiniz
her şeyi. Bir de bu anlattığım 3 erkek de alıngan değil pek. O yüzden benim gibi
lafını esirgemeyen kızlar için ideal erkek tipi olabilir teraziler.
Ama çok kötü bir yönleri de var. O da şu ki malesef genelde konuşma anında değil
de daha sonradan idrak ediyorlar söylediklerinizi. Jeton geç düşüyor biraz.:bbo:
Yani yanınızdayken tepkisiz kalabilir ama daha sonradan konuyu kafasına takıp niye böyle yaptın niye böyle dedin gibi cümleler sarfedebilir.
Ya da kendini bu konuda eleştirir iş işten geçtikten sonra. Ben nie böyle davrandım
telafi ediim diyerekten yakanıza yapışabilir.
Böyle işte benim gözlemlerim.
etmiyordu bunu. Konuşkandı oldukça. Kendine ait sabit fikirleri vardı aşırı değildi tabi.
Çok özel biriydi diğer erkeklere benzemeyen biri. İlla çok ilgi beklemiyordu.
Terslesem de alttan alırdı beni.
Diğer tanıdığım insan terazi burcunun çok konuşuyor olması özelliğine hiç
uymuyor. Hiç sesi çıkmıyor çocuğun yauu..Delirtici bir durum. Çok sakin kendi halinde.
Bir diğeri ise kardeşim. O da konuşur, dalgacıdır, umursamazdır. Genelde her konuya açıktır vs.
Sadede gelecek olursam genel olarak terazi burcu erkeklerinde bir rahatlık ve
umursamazlık hakim olduğu için kasmadan rahat rahat yüzlerine vurabilirsiniz
her şeyi. Bir de bu anlattığım 3 erkek de alıngan değil pek. O yüzden benim gibi
lafını esirgemeyen kızlar için ideal erkek tipi olabilir teraziler.
Ama çok kötü bir yönleri de var. O da şu ki malesef genelde konuşma anında değil
de daha sonradan idrak ediyorlar söylediklerinizi. Jeton geç düşüyor biraz.:bbo:
Yani yanınızdayken tepkisiz kalabilir ama daha sonradan konuyu kafasına takıp niye böyle yaptın niye böyle dedin gibi cümleler sarfedebilir.
Ya da kendini bu konuda eleştirir iş işten geçtikten sonra. Ben nie böyle davrandım
telafi ediim diyerekten yakanıza yapışabilir.
Böyle işte benim gözlemlerim.