- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Araba nerde. Al git babana..
Arkadaşlık, nişanlılık döneminiz falan olmadı mı anlamadınız mı cimri olduğunu. Cimri insanlarla evlenmeyin kş çoğalmasınlar
Sen arabayi al git. Sorarsada bana ettigin kufuru yerine getiriyorum arabayida aldim gidiyorum de. 3.5 atar..Gidemem ki uzak şehir buraya 5-6 saat o kadar şoförlüğüm yok
En sevmedidigim erkek tipi karısına para harcamaya gelince kendini sıkıp boş konuşma ya gelince bol keseden atan. Keşke üslupta da cimrilik yapsa. Iyi bir derse ihtiyacı var bu bi kesin. Ağlamayı bırak iyi bir ders ver dengesize
Sen arabayi al git. Sorarsada bana ettigin kufuru yerine getiriyorum arabayida aldim gidiyorum de. 3.5 atar..
yanını da hic mi para yok en azından bi altın bilezik falan? satıp gideceğiniz birşey? yada ailenizden isteseniz? o küfür herşeyi bitirmeye yeter de artar bile maalesef.
Ay terbiyesiz pis cimri. "Babanın neden bu halde olduğu belli" ne demektir ya?
Kredi kartı bi şeyler yok mu orada, çektirin çektirin ödesin eşek gibi. Kusura bakmayın, böyle adamlara acayip sinir oluyorum. Yemeğin aşın, işin her şeyin hizmetçin var gibi önünde, çocuğuna bakılır, ev çekip çevrilir; arabaya kıyamıyorsa kendi de binmesin. Alın anahtarı valla. Siz kullanamıyorsanız da bir an evvel öğrenin, öğrenecek durumunuz yoksa da anahtarları sağlam bir yere saklayın "Çok harcıyorsun!" diye; alın arabayı şundan; bi güzel de borcun içine batırın da görsün harcayan kadın nasıl oluyormuş.
Kıstıkça kendilerini bi şey sanıyorlar; al kız, üçer beşer al aynından bi kıblesi şaşsın da babanın haline bakacağına kendi halini sorgulasın. Ne derse desin, alın.
Sakin olun lütfen.
Adamlık beklerdim dediğiniz için baya bir sinirlenmiş eşiniz belli. Karşılıklı ağır konusulmuş.
Üzülmeyin biraz uzaklaşın babanıza gidin bir süre kalın.
Arabayı benzinden dolayı mı vermiyo yoksa size güven miyor mu?
Hiç öyle düşğnmeyin sigortanız yatıyorsa çalışın.
Dünyanın bin bir türlü hali var.
Eğer sizi bekleyen bir eşiniz varsa işinize dönün.
Dur sakin ol. Sen bize bakma. Insan okuyunca biran çıldırıyor o sinirle yazmis bulunuyoruz. Sonuçta eşin ve çocuğunun babası. Keşke o laflar ağızdan cikmasaymis. Adamlık beklerim filan ağır olmuş biraz. Eşini sen daha iyi tanirsin. Ne yaparsan burnu surter pişman olur kendine çeki düzen verir. Sana tavsiyem eger boyle agir laflari varsa cok agiz dalasina girme. Sonra unutmasi cok zor oluyor o sozleri.Evet nasıl
Sigortalı bir iş bulma imkanınız yok mu?Sigortam yatmıyor bebeğim küçük bakıcı bin TL istiyor alacağım maas 1600 yol bakıcı derken çektiğim eziyete değmez
Dur sakin ol. Sen bize bakma. Insan okuyunca biran çıldırıyor o sinirle yazmis bulunuyoruz. Sonuçta eşin ve çocuğunun babası. Keşke o laflar ağızdan cikmasaymis. Adamlık beklerim filan ağır olmuş biraz. Eşini sen daha iyi tanirsin. Ne yaparsan burnu surter pişman olur kendine çeki düzen verir. Sana tavsiyem eger boyle agir laflari varsa cok agiz dalasina girme. Sonra unutmasi cok zor oluyor o sozleri.
Kendide bazen işe gider bazen gitmez genelde gitmiyor borcu çok diye ama o zaman sigaraya neden veriyor acımıyorum geçen tatile gittik başıma kakıp duruyor tatile gittik para bitti diyor gerçekten bitti ay sonu gelmiyor ama yılda bir kez tatil napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?