- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ailenize gidin de yalnız kalıp burnu sürtsün biraz.4-5 saat yol diyorsunuz aileniz.Cocugunuzu o kadar zaman tutamaz mısınız yolda ? Deneyin bence
s.. git nedir ya, bu nasıl adam !
Arabada sizin de emeğiniz varsa ne demek vermiyor ya. Ki katkınız olmasa bile bir arabanın lafını mı yapıyor? Ne kadar yakacak ki araba? 300 - 400 TL'yi sizden daha mı değerli görüyor?
Saygı desen yok, ortada evliliğin amacını kavrayamamış ve hayatını paylaştığı insana mal gözüyle bakan bir terbiyesiz var.
Ne desem bilemedim. Siz de dikine gidin. Belli ki sesinizi çıkarmadıkça daha da hayvanlaşacak.
Kendi gitmedi mi tatile? Bi sen mi gittin? İstemek de hakkın; durumunuz el verdiğince gönlünü de hoş tutacak, bu işler karşılıklı. Kadın dediğin çile doldurmaya mı geliyor dünyaya, evine hizmetçi, adamının parasının arttırıcısı, çoluk çocuk bakıcısı. Sokun borca acımayın ciddi diyorum. Üstüne kendiniz de çalışın durmayın zaten şu hakaretlerin altında ama harcayın da yani; söylediklerinin bedelini ödesin işte nasıl harcanıyormuş görsün de çenesini kapatsın.
İnsan üç beş kilometrenin hesabını yapar mı ya söz konusu karısı ile çocuğunun rahatıysa? Zıkkım içsin; siz beni dinleyin bi coşun "Babamın halini çok mu merak ettin, al sana" diyerekten.
Ben 5 senede şunu öğrendim; erkek milletine acımayacaksın. Vallahi bak, bunu belki de son söyleyen kişi ben olmalıyım ama bunu gördüm. Ne zaman bi kenara atalım iki üç kuruş artsın diye kendimden kıssam, o ay eşim kendi hobilerine sıvar o parayı. Ben iki elbise eksik alırım hadi ondan kar ettik derim kendimce, o ay bi bakarım arabaya yeni aksesuar alınmış. Başlarım böyle işe; harca. Harca acıma.
Her ne olursa olsun öyle bir cevap yok, öyle bir reddetme olamaz. Güzelce size durumu anlatabilir. Küfür etmek ne? Hayvan gibi arabayı alamazsın demek ne?Bu ay tatile falan gittik para bitti ay başına dha çok var 15 ine yani.
Her ne olursa olsun öyle bir cevap yok, öyle bir reddetme olamaz. Güzelce size durumu anlatabilir. Küfür etmek ne? Hayvan gibi arabayı alamazsın demek ne?
Sinirimi bozdu gece gece, terbiyesiz herif. Böyle saygısızlık yapmasına göz yummayın sizde.
Sizin hataniz altınlarınızi vermek olmuş bence. Size arabayı vermeyecekse altınları iade etsin düdük bey
Sakin olun.Ne de olsa eşiniz ve bebeğinizin babası.
Yerinizde olsam bi şekilde ailemin yanına giderdim.
Bir süre de konuşmazdım ki anlasın kıymetimi.
Inat ugruna Üzülen siz olmayinda...İnat ettim araba ile bırakack beni madem o lafları etti göreceğiz bakalım
Inat ugruna Üzülen siz olmayinda...
Ya iste, calisin dicem kizcaksiniz bana. Cocugum kucuk diceksiniz. Aldigim para bakıcıya gitcek diceksiniz vs vs. Ya bırakın gitsin, siz parayi kazanin da. Para zaten harcanmak için kazanılıyor. Cocugunuza harcamis olcaksiniz siz de. Kocanizin da bu saçma sapan agzini cekmiceksiniz.
Dar bir zamandayken ev mi aldırdıniz? Keşke yapmasaymissiniz. Hersey çok pahali artık, belki gerçekten de yetemiyordur eşiniz.
Siz onu bunu birakin çalisjn. Kocanız size saygi duysun istiyorsanız ve siz daha buyuk buhranlar yasamak istemiyorsaniz çalışın.
Esinizin soyledigi laflarin yenir yutulur yani yok ama siz de biraz fazla mi ustune gittiniz acaba?
Kendiniz diyorsunuz tatile gittik para bitti diye.maas gunune daha on bes gun var adam strese girmis herhalde ki siz de usteleyince densiz laflar etmis.
Ailenizin yanina maasi aldiktan sonra gitseniz olmaz mi? Hem o zamana kadar hatasini anlayip telafi etmeye calisir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?