Terbiyesiz herif

Arabada sizin de emeğiniz varsa ne demek vermiyor ya. Ki katkınız olmasa bile bir arabanın lafını mı yapıyor? Ne kadar yakacak ki araba? 300 - 400 TL'yi sizden daha mı değerli görüyor?

Saygı desen yok, ortada evliliğin amacını kavrayamamış ve hayatını paylaştığı insana mal gözüyle bakan bir terbiyesiz var.

Ne desem bilemedim. Siz de dikine gidin. Belli ki sesinizi çıkarmadıkça daha da hayvanlaşacak.

Ailenize gidin de yalnız kalıp burnu sürtsün biraz.4-5 saat yol diyorsunuz aileniz.Cocugunuzu o kadar zaman tutamaz mısınız yolda ? Deneyin bence

Bu ay tatile falan gittik para bitti ay başına dha çok var 15 ine yani.
Ama her ne olursa olsn o lafı dememeli bana terbiyesiz

Acımıyorum kardeşim acısam dha beter yapacak bu.
Aldığım parayı biriktirip kendime bişeyler yapıyorum altın vs.
Zamanında çalışıp arabaya eve verdim tamam ama artık işim yok şu dk dan sora ufak tefek biriktirdğim benim.
Şimdi altını mı da göz dikti aldığı yetmedi arabayı değişelim diyor yüzsüz.
Bende inat ettim inadına arabayla gidecem o beni bırakacak geri otobüse binip gelecek.
Sonra almaya tekrar otobüsle gelecek onu sorun diyor.

Bu ay tatile falan gittik para bitti ay başına dha çok var 15 ine yani.
Her ne olursa olsun öyle bir cevap yok, öyle bir reddetme olamaz. Güzelce size durumu anlatabilir. Küfür etmek ne? Hayvan gibi arabayı alamazsın demek ne?

Sinirimi bozdu gece gece, terbiyesiz herif. Böyle saygısızlık yapmasına göz yummayın sizde.

Kesinlikle ama konuşamama kararı aldım belki akıllanır dicem de zor ne yapmam lazım bu terbiyesiz e

Sakin olun.Ne de olsa eşiniz ve bebeğinizin babası.
Yerinizde olsam bi şekilde ailemin yanına giderdim.
Bir süre de konuşmazdım ki anlasın kıymetimi.

Esinizin soyledigi laflarin yenir yutulur yani yok ama siz de biraz fazla mi ustune gittiniz acaba?

Kendiniz diyorsunuz tatile gittik para bitti diye.maas gunune daha on bes gun var adam strese girmis herhalde ki siz de usteleyince densiz laflar etmis.

Ailenizin yanina maasi aldiktan sonra gitseniz olmaz mi? Hem o zamana kadar hatasini anlayip telafi etmeye calisir.

Ya iste, calisin dicem kizcaksiniz bana. Cocugum kucuk diceksiniz. Aldigim para bakıcıya gitcek diceksiniz vs vs. Ya bırakın gitsin, siz parayi kazanin da. Para zaten harcanmak için kazanılıyor. Cocugunuza harcamis olcaksiniz siz de. Kocanizin da bu saçma sapan agzini cekmiceksiniz.

Dar bir zamandayken ev mi aldırdıniz? Keşke yapmasaymissiniz. Hersey çok pahali artık, belki gerçekten de yetemiyordur eşiniz.

Siz onu bunu birakin çalisjn. Kocanız size saygi duysun istiyorsanız ve siz daha buyuk buhranlar yasamak istemiyorsaniz çalışın.

Bebek doğana kadar çalıştım şimdi bakıcı ya gidecek evet yola gidecek herşeyi geçtim çocuk gece sürekli uyanıyor bu adam bakmayacak uykusuz işe gideceğim kendime eziyet olacak sizce değer mi bu terbiyesizliği yapan çalışınca yine yapar az para geliyor vs diye

Evet maaşı alınca gidelim dedim bir milyar oraya vericez diğer aya kadar ne yapcaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…