- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Cooooooook sinirlendimmmm
Bende.böyle seyler okudukca erkeklerden nefret ediyorum
Babanin durumundan ona ne yaaa? Kendini bir b.k sanan bu türlerden nefret ediyorum. Atla ucaga git dusunme parasini odesin. Cok adamsa ailene giderken ki masrafini da karsilar.
Ben olsam o arabayi parcalarim ben binemiyorsam o da binemesinVeriyor veriyor da işte laf ederek falan filan.
Düdük ki ne düdük sersem
Hiç anlamadım... okurken başlarda haklı gibi düşünürken sizi sona doğru fevri mi davranıyor acaba demeye başladım...
ev borcunuz var,
Bu ay tatile gitmişsiniz, ay sonunun nasıl geleceği meçhul,
Siz ailenizin yanına gitmek istiyorsunuz ve bunun için de en pahalı yolu seçiyorsunuz...
Çünkü orada gezip tozacak da araban ihtiyacınız var...
ablacım senin araba yakıtı gidiş geliş 400-500 tutacak.
Kocan getirecek arabayı, bir de almaya gelecek, 100 de onun otobüs bileti.
E orada arabayı kullanacaksın yine yakıt..
Senin durumunda uçak daha ekonomik ve
konforlu onu söyleyeyim... yok ben araba kullanmayı öğreneceğim diyorsan da nerede yaşıyorsan orada öğren.. ne demeye arabayı başka şehre götürmeye çalışıyorsun?
Eşinin fazla masraflarını çok anlayamadım, ama seni çok kısmıyor anladığım kadarıyla. Şu zamanda tek maaşla kenara altın atıyorum diyebildiğine göre..
Biraz sakin olun karı koca.
Maddi olarak hayali yaşamayın.
Ben olsam o arabayi parcalarim ben binemiyorsam o da binemesin
Al arabayi git,ne bekliyorsun o terbiyesizi?
Ben kilitledim. annesi de farketmiş “ sen benim oğlumu odana almamış.......bla bla bla...) “ şikayet ederseniz bide suçsuzken suçlu olursunuz. En güzeli ziyaretten vazgeçip olayı soğutmak ve yıpranmamak.Bende.
Nyse bastım engeli sabahta yatak odası kapısını kiltlicem
Karşılıklı ağır konuşmuşsunuz. 6 saatlik yol sizi bırakacak geri dönecek sonra bi daha almaya gelecek ve birlikte döneceksiniz anladığım kadarıyla. Doğru anladıysam E haklı. Hem fazla masraf hem yorucu olur adam için. Araba kullanmayı bulunduğunuz yerde trafiğin olmadığı yerlerde öğrenin. Veya bi hoca tutun. Bunun için 24 saatlik yolu kimse göze almaz ki. Bir de bunun otobüsle gidiş gelişi var. Orda da gezmek istiyorsanız toplu taşıma kullanın yada gezeceğiniz günler araba kiralayın. Ben çok düşüncesiz buldum sizi. Hakaretler olmamış tabi ama...
Bi de yeni tatil yapmışsınız, sıkışmışsınız da. Yok siz baya düşüncesizsiniz. Hatta biraz bencil. Keyfim olsun adam ne çekerse çeksin diyosunuz resmen.
Tamam olsun o zaman alıp gidin. Adam mecbur mu siz ailenizle bi kaç gün gezin diye 24 saat araba yolculuğu+ en az 12 saat otobüs yolculuğu çekmeye. Bi dünya benzin parası ve bilet parası da cabası. Daha yeni tatil yapılmış tek başına çalışıyor durumlar sıkışmış. Eşi olarak bu kadar üstüne gitmemelisiniz. Daha makul olmalısınız. Kızmayın ama yada kızarsanız kızın üzerine binilecek eşek muamelesi yapıyorsunuz. Yapmak zorunda götürecek mecbur falan. Bu şekilde bencillik ederseniz mutlu olamazsınız.Ben yemesem o yiyecek araba sadece onun değil. Arabayı genel olarak onda.
Birazda bende olsun
Olduğunuz şehirde tutun Hoca 2 saat ders alın araba sizde olsun.Ben yemesem o yiyecek araba sadece onun değil. Arabayı genel olarak onda.
Birazda bende olsun
O zaman niye araba ile gideyim diye inatlaştınız. Eşiniz dibine kadar haksız ve terbiyesiz cimri bir adam ama sizde iyice kullanmayanı öğrenin ondan sonra inatlaşınGidemem ki uzak şehir buraya 5-6 saat o kadar şoförlüğüm yok
Eski konularınıza da göz attım şimdi. Eşinizden bir cacık olmaz. Kapı kırmakar, agresif haller, küfretmeler...
aranıza biraz mesafe koyun, fazla yüz göz olmayın, kendinizi ihtiyaclarınızı tek başınıza karşılayabilecek şekilde geliştirmeye bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?