Terbiyesiz herif

Babanin durumundan ona ne yaaa? Kendini bir b.k sanan bu türlerden nefret ediyorum. Atla ucaga git dusunme parasini odesin. Cok adamsa ailene giderken ki masrafini da karsilar.

Babanin durumundan ona ne yaaa? Kendini bir b.k sanan bu türlerden nefret ediyorum. Atla ucaga git dusunme parasini odesin. Cok adamsa ailene giderken ki masrafini da karsilar.

İlk fırsatta ben yengenin..... Yaptığını başına kakıyor muyum benim yengem yapsa başıma kakarsn dicem yengesi bunlara kazık attı.
O bana derse bende yapcam ama ben yapmıyorum dicem

Hiç anlamadım... okurken başlarda haklı gibi düşünürken sizi sona doğru fevri mi davranıyor acaba demeye başladım...
ev borcunuz var,
Bu ay tatile gitmişsiniz, ay sonunun nasıl geleceği meçhul,
Siz ailenizin yanına gitmek istiyorsunuz ve bunun için de en pahalı yolu seçiyorsunuz...
Çünkü orada gezip tozacak da araban ihtiyacınız var...
ablacım senin araba yakıtı gidiş geliş 400-500 tutacak.
Kocan getirecek arabayı, bir de almaya gelecek, 100 de onun otobüs bileti.
E orada arabayı kullanacaksın yine yakıt..

Senin durumunda uçak daha ekonomik ve
konforlu onu söyleyeyim... yok ben araba kullanmayı öğreneceğim diyorsan da nerede yaşıyorsan orada öğren.. ne demeye arabayı başka şehre götürmeye çalışıyorsun?

Eşinin fazla masraflarını çok anlayamadım, ama seni çok kısmıyor anladığım kadarıyla. Şu zamanda tek maaşla kenara altın atıyorum diyebildiğine göre..

Biraz sakin olun karı koca.
Maddi olarak hayali yaşamayın.

Evet ama kendine gelince hergün paket sigara alıyor o masraf değil mi aöf den yine kaldı tembel ona para yatıracak ben maaşta gideyim diyorum ona d itiraz ediyor.
Arabayı burda da sürüyorum ama sürekli bana laf eder arabaya bişey olacak diye örneğinde park edemiyorum orda dha rahat davranırım diye birde belki babam biraz gösterir

Ben olsam o arabayi parcalarim ben binemiyorsam o da binemesin

Oda genel olarak otobüse ü tercih ediyor sadece bazı zamanlar ve sabah erken giderken araba ile gidiyor

Al arabayi git,ne bekliyorsun o terbiyesizi?

Gidemem o kadar şoförlüğüm yok

Karşılıklı ağır konuşmuşsunuz. 6 saatlik yol sizi bırakacak geri dönecek sonra bi daha almaya gelecek ve birlikte döneceksiniz anladığım kadarıyla. Doğru anladıysam E haklı. Hem fazla masraf hem yorucu olur adam için. Araba kullanmayı bulunduğunuz yerde trafiğin olmadığı yerlerde öğrenin. Veya bi hoca tutun. Bunun için 24 saatlik yolu kimse göze almaz ki. Bir de bunun otobüsle gidiş gelişi var. Orda da gezmek istiyorsanız toplu taşıma kullanın yada gezeceğiniz günler araba kiralayın. Ben çok düşüncesiz buldum sizi. Hakaretler olmamış tabi ama...

Bi de yeni tatil yapmışsınız, sıkışmışsınız da. Yok siz baya düşüncesizsiniz. Hatta biraz bencil. Keyfim olsun adam ne çekerse çeksin diyosunuz resmen.

Son düzenleme:

Ben yemesem o yiyecek araba sadece onun değil. Arabayı genel olarak onda.
Birazda bende olsun

Birazda bende olsun
Tamam olsun o zaman alıp gidin. Adam mecbur mu siz ailenizle bi kaç gün gezin diye 24 saat araba yolculuğu+ en az 12 saat otobüs yolculuğu çekmeye. Bi dünya benzin parası ve bilet parası da cabası. Daha yeni tatil yapılmış tek başına çalışıyor durumlar sıkışmış. Eşi olarak bu kadar üstüne gitmemelisiniz. Daha makul olmalısınız. Kızmayın ama yada kızarsanız kızın üzerine binilecek eşek muamelesi yapıyorsunuz. Yapmak zorunda götürecek mecbur falan. Bu şekilde bencillik ederseniz mutlu olamazsınız.

Terbiyesiz.İnsan olan çocuğunun annesine, hayat arkadaşına küfür eder mi ya.Çiçek gibi kadınları böyle erkekler solduruyolar işte.Böyleleri babası anasına öte git dese öz babasına ahlak dersi vermeye geçer.Kız kardeşi kocasından aynı sözü işitse (s*ktiri bassa kocasi) adamın ağzını burnunu dağıtır erkek olur.Ama gel gör ki gücü evinin içinde karısına yeter.

Birazda bende olsun
Olduğunuz şehirde tutun Hoca 2 saat ders alın araba sizde olsun.
Ne araba hırsıymış arkadaş.
Sizin amacınız üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?
Kullanamadığınız arabaya yatırım yapmasaydınız madem size böyle dert olacaktı.
Sırf o şehre arabayı götürmek için mantık dışı istekleriniz var.
İlla para harcayacağım diyorsanız uçakla gidin bebekle daha konforlu olur.
Yada Çağırın babanızı gelip alsın sizi de arabayı da. Dönüşte de bırakır.

Eski konularınıza da göz attım şimdi. Eşinizden bir cacık olmaz. Kapı kırmakar, agresif haller, küfretmeler...
aranıza biraz mesafe koyun, fazla yüz göz olmayın, kendinizi ihtiyaclarınızı tek başınıza karşılayabilecek şekilde geliştirmeye bakın.

Resmen kocanızla yarışa girmişsiniz.bi sakin olun.hem çalışma hem tatile git hem de ailene gidebilmek için eşini oralara sürükle.

Farkında mısınız bilmiyorum ama adam tek maaşla çalışıyor
Hem de çalışmak insanı gerçekten çok yoruyor neden o kadar yolu gitsin

Altınlarınızla alındığı için zorunuza gidiyor sanırım o zaman vermicektiniz altınlarınızı
Sizi haksız buldum

Evet kendisi terbiyesiz in teki birde üzüldüm diye naralar atıyordu hakketmde 3-5 aydır iyiydi ama yine patlak verdi bide gelmiş benimle konuşmuyor hem suçlu hem güçlü.
Konuşmasın bende konuşmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…