- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
dedıgınızı denedım arkadasımın hesabından durumlarına yorumlar yaptyım mesaj attım karsılık vermedı hıc fakat kendımı sıldıgım halde arkadasımın duvarında begenılerımden bulmus benım hesabımı anladı galıba esıme sılelım dedım ıkı kere sıldık sureklı hesap acıyor arkadaslık yolluyo 5 adet hesabı var suan hepsındede eklı esım , ettıgı hakaretler cok terbıyesız sankı kocasını elınden almısım gıbı konusuyor esımde benım hassasıyetımın farkına varmadı sanırım acıgını bulacagım dıyor ama ben bu hakaretlerı kaldıramıyorum esımın profılınde bırsey paylasıyorum kendı hesabımdan cıldıyor resmen kadın , esım suan gece vardıyasında sabah gelıcek 8 de bu gece gırmedı daha kadın gırıp kontrol edıyorum duvarını paylasım varmı dıye , esımın evde oldugu saatlerı bılıyor olmalı cunku o varken acık ve sureklı sohbetı kapatıp gırıyor paylasımlarınıda ona gore yapıyor , abartıyorum mu dedım ama yanıltmadı benı dun ve bugun esımın paylastıgı muzıgı ıkı dakıka ıcınde kendı profılınde paylastı ve yazdıgı yazılarEsinizin hesabindan s ilin.
ve sizde bi hesap acin ams acar acmaz ekldmeyin
Bi kac kisi ekleyin o hesaba onun ve sizin tanimadi insanlari rast gele , en son onu ekleyin.
ve acigini yakalayin tanismaya calisin
benim ilk aklima gelen bu.
ama kesinlikle esimin hesabindan silerdim ben.
oyun altında yardım gonderen ısteyen arkadaslar ben eklemedım zaten , profılıne gırıp bakıldıgında cocuk gıbı bır sayfası var benım6 yasımdaı kardesım bıle o sayfayı kullanmaz elıne fareyı klavyeyı versenız ama ıcınden ahlaksızın tekı cıktıKim oldugunu bilmediginiz kisiyi neden kabul ediyorsunuz ki faceye ?
Siz onay vermesseniz nasil ekleyecek sizi.. ??
oyun altında yardım gonderen ısteyen arkadaslar ben eklemedım zaten , profılıne gırıp bakıldıgında cocuk gıbı bır sayfası var benım6 yasımdaı kardesım bıle o sayfayı kullanmaz elıne fareyı klavyeyı versenız ama ıcınden ahlaksızın tekı cıktı
E oyun icinse silin madem ne oldugu belirsiz birinin sirf oyun icin 5 hesabini eklemek zorunda degilsiniz hele ki birde boyle rahatsiz edici biriyse.. Esinizde laflari direk niye uzerine alinmis anlamadim sadece o mu ekli ki ? Dunyanin binbir turlu hali var su facede oyunlarda tanisip neler oluyor neler en iyisi silin siz o vatandasi hatta oyunu[/QUOTE ılk olarak ustune alınmasını bende sacma buldum aradan bıraz zaman gectı aynı paylasımlar altlarına tuhaf yazılar falan sonra hakaretler basladı ıkı kere sıldım yıne arkadaslık yollamıs benımkıde kabul etmıs , bugunde dedım neden muhattap oluyoruz kı , dedı havlayan kopek ısırmaz ama benı gayet ıyı ısırıyor her bır bıreyden anlam cıkarmam ustume alınma huyumda yoktur ama anlarsınız bır sekılde anlattırır kendını sna aınat yapıyorum dıye ıste buda tam ondan olmadı butun hesaplarını engellıcem ya da sıkayet edıcem kapattırıcam facelerını , benımkıde sıldırmıyor daha cok hosuna gıdıyor kıskanmam ama uzuldugumun farkında degıl heralde aynısı bır erkek tarafından bana yapılsaydı ne olurdu kım bılır esıt degılmıyız kadını erkegı yok bu ısın
konuyu tam anlayamadım biraz karısık anlatmıssın, ama tanıdık olmasından süpheleniyosan ip adresini öğrenmenin yollarını ara bence [/QUOTEkonunun basındada kastetıgım tam olarak buydu bugun faceden yarın hayatımdan devam eder bu terbıyesızlıgıne ,esımede dedım bulamazmıyız dıye bırak elalemle ugrasmayı dıyor sankı ugrasan benım , benımle ugrasıldıgının farkında degıl bırgun kendımızı adlıyede bosanma davasında gorursek sasıp kalmasın
esım agır ıste calısıyor yanı nasıl soyleyeyım molası yok makınaya bakıyor cay molası verecegı zaman baskası bakıyor kısıtlı bır zaman zarfında , mesaj at ılımlı yaklas dedım ugrasamam banane falan dıyor kendım yazıcaktım korktum tartısma cıkarır dıye en azından bır kac bılgı ıstıyorum ama adamda tık yok sabah gelınce konusacagım tekrardan ya sılıp atsın yada dedıgımı yapana kadar bende konusmayacagımeşin seni kıskandırmak için yapıyo olmasın? :) yani o evde yokken online olmaması fiilan biraz sacma. nerden bilicek adamın vardiyasını. belki çalıstığı yerden filan platonik aşıktır, ya da eski sevgililerinden biridir en fazla.
eşinin merak etmemesi de ayrı bi muamma. ben olsam eşimle bi plan yapar oğrenirim kim olduğunu. eşine desene sen olumlu konussun rol yapsın, sonra cam filan açtırmayı denesin, senden habersiz konusuyomus gibi yapsın. ama öğrenmeye yanaşmazsa şüpheli bi durum
ılk olarak ustune alınmasını bende sacma buldum aradan bıraz zaman gectı aynı paylasımlar altlarına tuhaf yazılar falan sonra hakaretler basladı ıkı kere sıldım yıne arkadaslık yollamıs benımkıde kabul etmıs , bugunde dedım neden muhattap oluyoruz kı , dedı havlayan kopek ısırmaz ama benı gayet ıyı ısırıyor her bır bıreyden anlam cıkarmam ustume alınma huyumda yoktur ama anlarsınız bır sekılde anlattırır kendını sna aınat yapıyorum dıye ıste buda tam ondan olmadı butun hesaplarını engellıcem ya da sıkayet edıcem kapattırıcam facelerını , benımkıde sıldırmıyor daha cok hosuna gıdıyor kıskanmam ama uzuldugumun farkında degıl heralde aynısı bır erkek tarafından bana yapılsaydı ne olurdu kım bılır esıt degılmıyız kadını erkegı yok bu ısın [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bu ara bıraz ılgısız kaldım artı depresyon hallerı falan benım hırcınlıgım tartısmalarımız aramızda sogukluk yarattı , bu durumlardan once bu konudan konu acıldıgında fıkır yaratır kım olur dıye paylasım yapardık aramızda ama artık sanane banane ısıne dondu benımde aklım beynım karıstı acaba aldatıyormu falan dıye , kadınmı kızmı neyse artık resmen benım malım ısıne donusturdu durumu sen kımsınler falan oda bunu okuyup gordugu halde bısey demıyor kudursun dıyor ,bır ınsanı neden kıskanclıktan kudurtmak ıstersınızkı tanımıyorsanız degılmı ama ?
Ben alalade bırı degıl senın nıkaglı karınım sonucta kıskanmaya hakkım var hergun kalktıgımda bu tur terbıyesızlıklerı gormek ıstemıyorum gormezden gelmem mumkun mu ? takma dıyor aynısı bana yapılsa takmasında goreyım benım uzuntu ve sıkıntılı bır zaman gecırdıgımı bılırken bu tavrı uzuyor benı ben sılerım bır kavga cıkarır taz tuz ıyıce gıder en ıyısı kendsısının sılmesı bugun sılsın yoksa bır daha konusmayacagım
yeterkı kıskandırmaya calıssın sebeplerı gerekcelerı var derım sımarmak ıstıyor derım bu durumdan kotu olamaz heralde sılıyorum sımdı bakalım ne olacakay okurken benim tepem attı sen hala neden diye soruyosun.
aha suraya yazıyorum bu adam onun kim olduğunu biliyor,
ve dediğim gibi belki de seni kıskandırmaya calısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?