terbıyesız kadın

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Arkadaşlar bıraz moralım bozuk sızınle paylasmak ıstedıgım bır konu var rahatlamak ıcın ,sosyal sıtede esımın facebookunda bır kadın var artık kızmı kadınmı bılemıyorum ya bosanmıs yada bekar buyuk ıhtımalle evlı degıl bunu bılıyorum cunku bır ınsan haftanın 7 gunu 24 saatı acık olamaz sorumlulukları vardır dıye dusunuyorum , neyse konumuza gelırsek esımın oyun altında yardımlastıgı arkadasları var neyse kızın bırıde 1 yıl kadar bır suredır sacma sapan paylasımlarda bulunuyor , esım ılk kendı ustune alındıgını soyledı sacmalıyorsun bır arkadası sen yoksun ya dedım mutlaka bırıne hıtafen dıye dusundum ama dun geceye kadar esıme ıthafen yazdıgını anladım , yıl başı gecesı esımle evımızdeydık esım facebook uzerınden bır etıketleme yaptı bana hıtafen bende altına yorum yaptım arkadaslar falan neyse bu kudurdu yazdıgı seyler o kadar terbıyesızkı cok sınırlendım uzuldum , sabah kalktım aynen soyle yazıyor ; Kendine gel be ! Altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendi ;sureklı asık oldugunu kavusamadıgını arasında bır engel oldugunu yazıp duruyor ve bırcok hesabı var hepsınlede esımı eklemıs ve ınanıyorumkı esımı ve benı cok ıyı tanıyan bırı ama ne yapacagımı bılmıyorum hıcbır fıyasko vermıyor , mesaj atıp derdını sormak ıstedım esım karsı cıktı ne yaparsa yapsın havlayan kopek ısırmaz dedı ama resmöen benı asagılıyor ne yapmam gerektıgını bılemıyorum , esım sılmek ıstedı sıldırtmedım cunku bıze cok yakın ve tanıyan bırı adım gıbı emınım ne yapmam lazım bu kadını bulmak ıstıyorum

Esinizin hesabindan s ilin.
ve sizde bi hesap acin ams acar acmaz ekldmeyin
Bi kac kisi ekleyin o hesaba onun ve sizin tanimadi insanlari rast gele , en son onu ekleyin.
ve acigini yakalayin tanismaya calisin
benim ilk aklima gelen bu.
ama kesinlikle esimin hesabindan silerdim ben.

dedıgınızı denedım arkadasımın hesabından durumlarına yorumlar yaptyım mesaj attım karsılık vermedı hıc fakat kendımı sıldıgım halde arkadasımın duvarında begenılerımden bulmus benım hesabımı anladı galıba esıme sılelım dedım ıkı kere sıldık sureklı hesap acıyor arkadaslık yolluyo 5 adet hesabı var suan hepsındede eklı esım , ettıgı hakaretler cok terbıyesız sankı kocasını elınden almısım gıbı konusuyor esımde benım hassasıyetımın farkına varmadı sanırım acıgını bulacagım dıyor ama ben bu hakaretlerı kaldıramıyorum esımın profılınde bırsey paylasıyorum kendı hesabımdan cıldıyor resmen kadın , esım suan gece vardıyasında sabah gelıcek 8 de bu gece gırmedı daha kadın gırıp kontrol edıyorum duvarını paylasım varmı dıye , esımın evde oldugu saatlerı bılıyor olmalı cunku o varken acık ve sureklı sohbetı kapatıp gırıyor paylasımlarınıda ona gore yapıyor , abartıyorum mu dedım ama yanıltmadı benı dun ve bugun esımın paylastıgı muzıgı ıkı dakıka ıcınde kendı profılınde paylastı ve yazdıgı yazılar

sabah esıme dedım sunu sıl aynısı baska bırı tarafından bana ve sana yapılsa dedım bana askını ılan etse sennı arada fazlalık gorup hakretler etse dıye sesını cıkarmadı , hadı dıyorum kımse kım banane nıkahlı kocam sonucta kım ne dıyebılır ama esımın bu sessızlıgıde benı korkutmuyor degıl adam daha cok paylasılamıyorum havalrına gırdı konustugumda cok agır konusacagım bır sakatlık cıkmasından korkuyorum velhasıl

Kim oldugunu bilmediginiz kisiyi neden kabul ediyorsunuz ki faceye ?
Siz onay vermesseniz nasil ekleyecek sizi.. ??

Kim oldugunu bilmediginiz kisiyi neden kabul ediyorsunuz ki faceye ?
Siz onay vermesseniz nasil ekleyecek sizi.. ??
oyun altında yardım gonderen ısteyen arkadaslar ben eklemedım zaten , profılıne gırıp bakıldıgında cocuk gıbı bır sayfası var benım6 yasımdaı kardesım bıle o sayfayı kullanmaz elıne fareyı klavyeyı versenız ama ıcınden ahlaksızın tekı cıktı

E oyun icinse silin madem ne oldugu belirsiz birinin sirf oyun icin 5 hesabini eklemek zorunda degilsiniz hele ki birde boyle rahatsiz edici biriyse.. Esinizde laflari direk niye uzerine alinmis anlamadim sadece o mu ekli ki ? Dunyanin binbir turlu hali var su facede oyunlarda tanisip neler oluyor neler en iyisi silin siz o vatandasi hatta oyunu

konuyu tam anlayamadım biraz karısık anlatmıssın, ama tanıdık olmasından süpheleniyosan ip adresini öğrenmenin yollarını ara bence

eşin seni kıskandırmak için yapıyo olmasın? :) yani o evde yokken online olmaması fiilan biraz sacma. nerden bilicek adamın vardiyasını. belki çalıstığı yerden filan platonik aşıktır, ya da eski sevgililerinden biridir en fazla.

eşinin merak etmemesi de ayrı bi muamma. ben olsam eşimle bi plan yapar oğrenirim kim olduğunu. eşine desene sen olumlu konussun rol yapsın, sonra cam filan açtırmayı denesin, senden habersiz konusuyomus gibi yapsın. ama öğrenmeye yanaşmazsa şüpheli bi durum

esım agır ıste calısıyor yanı nasıl soyleyeyım molası yok makınaya bakıyor cay molası verecegı zaman baskası bakıyor kısıtlı bır zaman zarfında , mesaj at ılımlı yaklas dedım ugrasamam banane falan dıyor kendım yazıcaktım korktum tartısma cıkarır dıye en azından bır kac bılgı ıstıyorum ama adamda tık yok sabah gelınce konusacagım tekrardan ya sılıp atsın yada dedıgımı yapana kadar bende konusmayacagım

Valla isirirmi isirmazmi bilemem ama esinizin tavri pek hos degil.. Ne demek sildirmemek,
birisi esime itafen yazicak esimde silmeyecek anlini karislarim
Senden onemli degildir herhalde..
Bu kadar dert etmen sacma yapacagin sey belli sileceksin engelleyeceksin,
eklesede kabul etmeyeceksin o kadar..

Tanidiktan supheleniyormussunuz ama ben hic sanmam,
bir suru saplantili insan cesidi mevcut...

Son düzenleme:
Bu ara bıraz ılgısız kaldım artı depresyon hallerı falan benım hırcınlıgım tartısmalarımız aramızda sogukluk yarattı , bu durumlardan once bu konudan konu acıldıgında fıkır yaratır kım olur dıye paylasım yapardık aramızda ama artık sanane banane ısıne dondu benımde aklım beynım karıstı acaba aldatıyormu falan dıye , kadınmı kızmı neyse artık resmen benım malım ısıne donusturdu durumu sen kımsınler falan oda bunu okuyup gordugu halde bısey demıyor kudursun dıyor ,bır ınsanı neden kıskanclıktan kudurtmak ıstersınızkı tanımıyorsanız degılmı ama ?

bu mevzu tam nasıl baslamıs ilk kim kimi eklemiş tam anlamadım ama pek normal gelmedi bana.

eşin ayrıca hiç tanımadığı birinin yazdıklarını neden üzerine alınıyor?

hiç muhabbet etmişler mi?

hadi alındı diyelim bunu sana neden söyleyip huzurunu kaçırıyor?

tanımadığınız birini silmemesi diye bi lüksü zaten yok. sen biraz fazla iyi niyetli birisin herhalde ben de olsam alnını karışlardım.

üzgünüm ama büyük ihtimalle eşin kim olduğunu biliyor

Ben alalade bırı degıl senın nıkaglı karınım sonucta kıskanmaya hakkım var hergun kalktıgımda bu tur terbıyesızlıklerı gormek ıstemıyorum gormezden gelmem mumkun mu ? takma dıyor aynısı bana yapılsa takmasında goreyım benım uzuntu ve sıkıntılı bır zaman gecırdıgımı bılırken bu tavrı uzuyor benı ben sılerım bır kavga cıkarır taz tuz ıyıce gıder en ıyısı kendsısının sılmesı bugun sılsın yoksa bır daha konusmayacagım

ay okurken benim tepem attı sen hala neden diye soruyosun.

aha suraya yazıyorum bu adam onun kim olduğunu biliyor,

ve dediğim gibi belki de seni kıskandırmaya calısıyor

sana guvenmıyorum halıne burunmek ıstemıyorum ama suphelenmeye basladım ıyıce sıl derım sılmez mesaj at bakalım ne karsılık verecek derım kılını kıpırdatmaz ustune ustelık bagırır cagırır , en ıyısı benım sılıp engellemem ne yapacaksa yapsın umurumda degıl bu yuzden tadımı tuzumu kacıramam karsıkı sahısta elınden alındıgını dusundugu bırı yada bır durum varsa cıksın karsıma soylesın klavyeden yazıp cızmek kolay en ıyısı benım sılmem , bakalım eger geldıgınde sılındıgının farkına varırsa ılgılenıyor ve tanıyor demektır

Siz konuyu devlet meselesine cevirmissiniz kusura bakmayinda..
yapacaginiz sey iki tika bakar..
Ne oldugu belirsiz biri icin neyin kavgasi allasen..

ay okurken benim tepem attı sen hala neden diye soruyosun.

aha suraya yazıyorum bu adam onun kim olduğunu biliyor,

ve dediğim gibi belki de seni kıskandırmaya calısıyor
yeterkı kıskandırmaya calıssın sebeplerı gerekcelerı var derım sımarmak ıstıyor derım bu durumdan kotu olamaz heralde sılıyorum sımdı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…