- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
bazı şeyler çok ilginç. tanımadığı birini eşinin hadi tanıma ihtimaline karşı arkadaş listesine eklemiş olsun 1 yıldır yaptığı saçmalıklara susacak ve tepkisiz olacak kadar sebep ne?Arkadaşlar bıraz moralım bozuk sızınle paylasmak ıstedıgım bır konu var rahatlamak ıcın ,sosyal sıtede esımın facebookunda bır kadın var artık kızmı kadınmı bılemıyorum ya bosanmıs yada bekar buyuk ıhtımalle evlı degıl bunu bılıyorum cunku bır ınsan haftanın 7 gunu 24 saatı acık olamaz sorumlulukları vardır dıye dusunuyorum , neyse konumuza gelırsek esımın oyun altında yardımlastıgı arkadasları var neyse kızın bırıde 1 yıl kadar bır suredır sacma sapan paylasımlarda bulunuyor , esım ılk kendı ustune alındıgını soyledı sacmalıyorsun bır arkadası sen yoksun ya dedım mutlaka bırıne hıtafen dıye dusundum ama dun geceye kadar esıme ıthafen yazdıgını anladım , yıl başı gecesı esımle evımızdeydık esım facebook uzerınden bır etıketleme yaptı bana hıtafen bende altına yorum yaptım arkadaslar falan neyse bu kudurdu yazdıgı seyler o kadar terbıyesızkı cok sınırlendım uzuldum , sabah kalktım aynen soyle yazıyor ; Kendine gel be ! Altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendi ;sureklı asık oldugunu kavusamadıgını arasında bır engel oldugunu yazıp duruyor ve bırcok hesabı var hepsınlede esımı eklemıs ve ınanıyorumkı esımı ve benı cok ıyı tanıyan bırı ama ne yapacagımı bılmıyorum hıcbır fıyasko vermıyor , mesaj atıp derdını sormak ıstedım esım karsı cıktı ne yaparsa yapsın havlayan kopek ısırmaz dedı ama resmöen benı asagılıyor ne yapmam gerektıgını bılemıyorum , esım sılmek ıstedı sıldırtmedım cunku bıze cok yakın ve tanıyan bırı adım gıbı emınım ne yapmam lazım bu kadını bulmak ıstıyorum
dedıgınızı denedım arkadasımın hesabından durumlarına yorumlar yaptyım mesaj attım karsılık vermedı hıc fakat kendımı sıldıgım halde arkadasımın duvarında begenılerımden bulmus benım hesabımı anladı galıba esıme sılelım dedım ıkı kere sıldık sureklı hesap acıyor arkadaslık yolluyo 5 adet hesabı var suan hepsındede eklı esım , ettıgı hakaretler cok terbıyesız sankı kocasını elınden almısım gıbı konusuyor esımde benım hassasıyetımın farkına varmadı sanırım acıgını bulacagım dıyor ama ben bu hakaretlerı kaldıramıyorum esımın profılınde bırsey paylasıyorum kendı hesabımdan cıldıyor resmen kadın , esım suan gece vardıyasında sabah gelıcek 8 de bu gece gırmedı daha kadın gırıp kontrol edıyorum duvarını paylasım varmı dıye , esımın evde oldugu saatlerı bılıyor olmalı cunku o varken acık ve sureklı sohbetı kapatıp gırıyor paylasımlarınıda ona gore yapıyor , abartıyorum mu dedım ama yanıltmadı benı dun ve bugun esımın paylastıgı muzıgı ıkı dakıka ıcınde kendı profılınde paylastı ve yazdıgı yazılar
ben anlamadım ki şimdi ortada 2 kadınmı var bu kadınlar kim arkadaş mı ne yani, eşin kendi üstüne alınıyosa bunuda sana söylüyosa niye silmiyo facebookunda ille bu kadın/kadınlar olmak zorunda mı, ben eşine kızdım, ayrıca başında yazmışsınya kız mı kadın mı bilemiyorum, bilemicen tabi kızlık muayenesimi yapacaksın bide konuyla ne ilgisi var, benim eşime biri aşık olsa paylaşımlar vs yapsa ve eşimde o kişiyi silmese ben o adamı çiğ çiğ yerim elin kadınından banane yüz bulmuş ki yazıyo
ya da eşi tanımadığı bir kadının yazdıklarını neden kendi üstüne çekiyor?
şüphelendiği birileri mi var da sessizliğini koruyor? kadın da racon kesiyor. hey Allahım..
Tanimadiginiz birini eklememek icin yada istemediginiz birini silmek vede engellemek bu kadar kolayken bu tantana niye? Uzun uzun anlatana kadar iki tikta biterdi isi mesele bumu yani? Goren de ikametgah nufus cuzdani sureti suc kaydi kaymakamdan imza falan isteniyor sanacak.
Asil mesele o degil, degil mi? Esinize soz mu geciremiyorsunuz yoksa? Bu olayda kadina kadar daha baska biri var suclu olarak gormeniz gereken. Kocaniz istiyor bunu dahasi var mi?
kocan taviz vermiştir bu kadına..cesaret almış belli..baksana yazdığına,seni kocandan kıskanmış...kocan aldırmıyormuş gibi yapıyor ama suçlu..Arkadaşlar bıraz moralım bozuk sızınle paylasmak ıstedıgım bır konu var rahatlamak ıcın ,sosyal sıtede esımın facebookunda bır kadın var artık kızmı kadınmı bılemıyorum ya bosanmıs yada bekar buyuk ıhtımalle evlı degıl bunu bılıyorum cunku bır ınsan haftanın 7 gunu 24 saatı acık olamaz sorumlulukları vardır dıye dusunuyorum , neyse konumuza gelırsek esımın oyun altında yardımlastıgı arkadasları var neyse kızın bırıde 1 yıl kadar bır suredır sacma sapan paylasımlarda bulunuyor , esım ılk kendı ustune alındıgını soyledı sacmalıyorsun bır arkadası sen yoksun ya dedım mutlaka bırıne hıtafen dıye dusundum ama dun geceye kadar esıme ıthafen yazdıgını anladım , yıl başı gecesı esımle evımızdeydık esım facebook uzerınden bır etıketleme yaptı bana hıtafen bende altına yorum yaptım arkadaslar falan neyse bu kudurdu yazdıgı seyler o kadar terbıyesızkı cok sınırlendım uzuldum , sabah kalktım aynen soyle yazıyor ; Kendine gel be ! Altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendi ;sureklı asık oldugunu kavusamadıgını arasında bır engel oldugunu yazıp duruyor ve bırcok hesabı var hepsınlede esımı eklemıs ve ınanıyorumkı esımı ve benı cok ıyı tanıyan bırı ama ne yapacagımı bılmıyorum hıcbır fıyasko vermıyor , mesaj atıp derdını sormak ıstedım esım karsı cıktı ne yaparsa yapsın havlayan kopek ısırmaz dedı ama resmöen benı asagılıyor ne yapmam gerektıgını bılemıyorum , esım sılmek ıstedı sıldırtmedım cunku bıze cok yakın ve tanıyan bırı adım gıbı emınım ne yapmam lazım bu kadını bulmak ıstıyorum
ben esımın telefonunu ozel esyalrını veyatta emaılını karıstıran bırı degılım bırsey oldugunda yada bısey yazdıgında benı cagırıp bunu yazmıs dıyende esım yanı kendım kurcalayarak bulmadım bunları ,saklıyacak bırseyı olsaydı dıye dusunuyorum neden gozumun ıcıne soksun ? sankı esım bu ınsanı tanıyor benden mı korkuyorda arasında bısey olmadıgını ıspatlamak ıstıyor dıye dusundum , sıldım ve sesını cıkarmadı canını sıkma dedı olmadı faceyıde kapatıcam fazla buyudu cunki neyse cozume bırsekılde ulastım sayılır esımınde benden sakladıgı bısey varsa ALLAH buyuk elbet cıkar ortaya neyse ıyı aksamlar gorusmek uzereBir Kadın 5 Hesap Hepside Ekli, Eşiniz 2 Kez Hesap Siliyor Ama Bu Kişi Yine Buluyor Eşinizin Hesabını Hımm Çok İlginç Nasıl Bulabiliyor Onuda Söyleyim Eşiniz Bu Kadını Çok İyi Tanıyor Sizden Saklıyor O Açtığı Hesabı Haber Ediyor Ve Tekrar Ekliyor, İşine Geliyor Bu Durum Bu Yüzden Rahatsız Değil Bu DurumdanKadının Sülük Gibi Yapışması Normal Eşinizden Bu Cesareti Buluyor Çünkü Şuna Kesin İnanın Eşinizi Çok İyi Tanıyor Bu Kadın Baksana Vardıya Saatlerini Bile Biliyor Olay Basit Değil Bence Kurcalamak Gerek Gözünüzü Dört Açın
ben esımın telefonunu ozel esyalrını veyatta emaılını karıstıran bırı degılım bırsey oldugunda yada bısey yazdıgında benı cagırıp bunu yazmıs dıyende esım yanı kendım kurcalayarak bulmadım bunları ,saklıyacak bırseyı olsaydı dıye dusunuyorum neden gozumun ıcıne soksun ? sankı esım bu ınsanı tanıyor benden mı korkuyorda arasında bısey olmadıgını ıspatlamak ıstıyor dıye dusundum , sıldım ve sesını cıkarmadı canını sıkma dedı olmadı faceyıde kapatıcam fazla buyudu cunki neyse cozume bırsekılde ulastım sayılır esımınde benden sakladıgı bısey varsa ALLAH buyuk elbet cıkar ortaya neyse ıyı aksamlar gorusmek uzere
kadını bulup ne yapacaksın ki burada hatalı olan eşin hala silmemiş onu çok ilginç.kadın eşine aşkını ilan ediyor ama hala ekli duruyor.çok sabırlıymışsın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?