terbıyesız kadın

bazı şeyler çok ilginç. tanımadığı birini eşinin hadi tanıma ihtimaline karşı arkadaş listesine eklemiş olsun 1 yıldır yaptığı saçmalıklara susacak ve tepkisiz olacak kadar sebep ne?
ikinci eşin silmek istemiş sen izin vermemişsin yakın çevreden tanıdık biridir diye. tanıdık olsa ne olacak ki kadın niyeti bozduysa. ayıp mı olur? çözümsüzlüğü sen kendin yaratıyorsun.

ben anlamadım ki şimdi ortada 2 kadınmı var bu kadınlar kim arkadaş mı ne yani, eşin kendi üstüne alınıyosa bunuda sana söylüyosa niye silmiyo facebookunda ille bu kadın/kadınlar olmak zorunda mı, ben eşine kızdım, ayrıca başında yazmışsınya kız mı kadın mı bilemiyorum, bilemicen tabi kızlık muayenesimi yapacaksın bide konuyla ne ilgisi var, benim eşime biri aşık olsa paylaşımlar vs yapsa ve eşimde o kişiyi silmese ben o adamı çiğ çiğ yerim elin kadınından banane yüz bulmuş ki yazıyo

sende de mi ekliydi bu kişi, ben cidden anlamadım bişey bu kişiyi siz tanımıyosanız neden eşinde ve sende ekli silmeyi geçtim engelleme seçeneği var facede istediği kadar arkadaşlık isteği yollasın kabul etme engelle iş arıyosunuz bence başınıza

ya da eşi tanımadığı bir kadının yazdıklarını neden kendi üstüne çekiyor?
şüphelendiği birileri mi var da sessizliğini koruyor? kadın da racon kesiyor. hey Allahım..

ya da eşi tanımadığı bir kadının yazdıklarını neden kendi üstüne çekiyor?
şüphelendiği birileri mi var da sessizliğini koruyor? kadın da racon kesiyor. hey Allahım..

okuyorum okuyorum acaba ben mi yanlış anladım diyorum ama neresinden baksan bi tuhaf yani

Eşinde az değil daha evleneli 1 sene olmuş ne pirim veriyo muattab oluyo böle insalarla anlamadım ya asıl kızılması gereken eşin bence

Tanimadiginiz birini eklememek icin yada istemediginiz birini silmek vede engellemek bu kadar kolayken bu tantana niye? Uzun uzun anlatana kadar iki tikta biterdi isi mesele bumu yani? Goren de ikametgah nufus cuzdani sureti suc kaydi kaymakamdan imza falan isteniyor sanacak.

Asil mesele o degil, degil mi? Esinize soz mu geciremiyorsunuz yoksa? Bu olayda kadina kadar daha baska biri var suclu olarak gormeniz gereken. Kocaniz istiyor bunu dahasi var mi?

neden kadını silip hesabınızı dondurmuyorsunuz? oyunda oynamayı verin bir kaç ay ne olacak sanki?

ve esınızın maıl sıfresını de bılıyorsunuzdur dondurup acınca maıl gelıyor ıkınızde dondurun

ıkımızde acmayacagız diye söz verın bırbırınıze tamam işte...

niye aksiyon yaratıyorsunuz anlamıyorum..

kesinlike böyle düşünüyorum. yani 2 tıklık iş var. konu sahibesinin eşinde sorun bence....

Esiniz kesinlikle bu kisiyi taniyor. Silmemekte israr etmesi bunu gosteriyor. Facebook hesabini dondurmasi ama ondan once bu kisiyi silmesi en mantiklisi. Bundan sonra da eklemesin tanimadiklarini. Esinizde de bu kisiyi silmeyip sessiz kalmasi tuhaf. Ikinizde facebook hesabini dondurun bence.

kocan taviz vermiştir bu kadına..cesaret almış belli..baksana yazdığına,seni kocandan kıskanmış...kocan aldırmıyormuş gibi yapıyor ama suçlu..

Son düzenleme:
hayırlı aksamlar kızlar , esıme sıldım dedım bısey demedı engelledım farklı bır hesap acabılır dahada tanımadıgı kısılerı onaylamayacagını soyledı bosuna canını sıkma dedı hallettık sonunda kımse kım dahada merak etmıyorum fıkırlerınız ıcın tesekkurler cozum bulduk sonunda tekrardan hayırlı aksamlar

Bir Kadın 5 Hesap Hepside Ekli, Eşiniz 2 Kez Hesap Siliyor Ama Bu Kişi Yine Buluyor Eşinizin Hesabını Hımm Çok İlginç Nasıl Bulabiliyor Onuda Söyleyim Eşiniz Bu Kadını Çok İyi Tanıyor Sizden Saklıyor O Açtığı Hesabı Haber Ediyor Ve Tekrar Ekliyor, İşine Geliyor Bu Durum Bu Yüzden Rahatsız Değil Bu Durumdan Kadının Sülük Gibi Yapışması Normal Eşinizden Bu Cesareti Buluyor Çünkü Şuna Kesin İnanın Eşinizi Çok İyi Tanıyor Bu Kadın Baksana Vardıya Saatlerini Bile Biliyor Olay Basit Değil Bence Kurcalamak Gerek Gözünüzü Dört Açın

bence direk silin niye bu kadar strese giriyorsunuz.. eşinizde bildiği kişilerle oynasın.. bilmediği kişileri eklemesin.. veya pc ye okey vs indirsin öyle oynasın.. sanal kişiler var otomatik oyunlardan onlardan oynasın..

böyle olmaz ki..

Son düzenleme:
ben esımın telefonunu ozel esyalrını veyatta emaılını karıstıran bırı degılım bırsey oldugunda yada bısey yazdıgında benı cagırıp bunu yazmıs dıyende esım yanı kendım kurcalayarak bulmadım bunları ,saklıyacak bırseyı olsaydı dıye dusunuyorum neden gozumun ıcıne soksun ? sankı esım bu ınsanı tanıyor benden mı korkuyorda arasında bısey olmadıgını ıspatlamak ıstıyor dıye dusundum , sıldım ve sesını cıkarmadı canını sıkma dedı olmadı faceyıde kapatıcam fazla buyudu cunki neyse cozume bırsekılde ulastım sayılır esımınde benden sakladıgı bısey varsa ALLAH buyuk elbet cıkar ortaya neyse ıyı aksamlar gorusmek uzere

Senden Korkusu Olabilir Sen Yinede Takiple Gizli Bi Hesap Açmasın

kadını bulup ne yapacaksın ki burada hatalı olan eşin hala silmemiş onu çok ilginç.kadın eşine aşkını ilan ediyor ama hala ekli duruyor.çok sabırlıymışsın tebrik ederim

Evet ya! Normalde ben hosgörülü insanimdir yani hemen kiskanma durumu olmaz fakat konu sahibin durumu biraz degisik.
Ben bunu esim ilede konusmustum, acaba senin tepkin ne olur diye, oda tuhaf buldu o kadinin silinmesini, yani oda öyle bir durumda hemen silerdi.

Ve bende oyun için birini eklemek tuhaf buldum. Sonuçta artik yetiskin, evli bir adam, yapmamasi gerekiyor. Hani yasin 16 olsa neyse derim.

Bence bu isin içinde bir is var. Yani bir kadin ulu ortamda,arkadaslar, aile görecek bir sekilde facebookta askini ilan ediyor ve esi halen silmiyor? Konu sahibini üzmek istemem fakat hatayi kadinda aramiyacaksin, hata esinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…