terbıyesız kadın

sildim farkedecektır umarım sordugundada ben sıldım dıcem tartısma yaratacak olursada kafasını patlatırım bu kadar mutavazılıge anlayısada gerek yok

bence de sil bi zahmet. sapık mıdır nedir belli olmayan bi insan için sana kızacağını düşünmen bile çok yersiz. bi de facebook ayarlarından eşin o hesabı ne kadar aratmış ona da bak bi

ekşi sözlükten alıntı:

''gizlilik ayarları -> hareketler dökümünü kullan-> soldaki menüde fotoğraflar, yorumlar, beğenmeler kısmında "daha fazla"ya basarak daha çok secenek getiriyoruz ve onların arasında en altta "ara" sekmesini tıkladığınızda bu verilere ulaşabiliyorsunuz.''

tesekkurler dınledınız yorumlarınızla yardımcı oldunuz ALLAH razı olsun bır bakayıp ardından yatıcam ALLAH a emanet olun ıyı geceler

Boşverin kimse kim sil gitsin eşine de laf ettirme. Yine eklerse en baştan face açın ya da bi süre kullanmayın. Sinir bozucu bi durum gerçekten.
Bu durum eşinizin işine geliyor gibi geldi bana ona hayran bi kadın var ve eşi olarak siz kıskanıyorsunuz o kadını öğrenmeye çalışıyorsunuz ve eşinizde havalanıyor besbelli.

eşinin face sayfasındayken hareketler dökümünü tıkla hedef kitlesi sadece ben' kutucuğunu tıkla tüm yaptığı hareketleri görürsün sana sıldırmemesi şaşırtıcı geldi bana sende farklı bırhesap aç erkek adıyla ve yakışıklı bır erkeğin resımlerı olsun aynı şeyı uygula yavaş yavaş kendıne gör bakalım tavrı ne oluyor eşinin

ah su facebook entrikalari
biz esimlede tek profil kullaniyorduk arkadas listemizde de tanimadigimiz kimse ekli degildi..
ragmen facebook'u sildik ve ozgurlestik

Saçmasapan bir dert yani, kendinize sorun yaratmışsınız. Oyuna yardım göndermek için ekleyen birini kabul etmişsiniz sonra da hakaret ediyor diye eşin de sen de dert ediyorsun. bana çok komik geldi

tatlım senin yerinde olsam eşinin adına başka bir hesap açarım (ismini yada fotoğrafını koyman şart değil ama sayfanızda aşkla kavuşmayla özlemle alakalı paylaşımlar olsun)
sonra bu hesaptan o kadına mesaj atarım yaşananlar adına üzgünüm falan filan vs.
sırf eşimin anlayışsızlığı yüzünden yeni bir f.b.hesabı açtım yani seni kaybetmemek sohbet etmek için ....
sonra onun yapması gerekeni anlatacaksın.
benimle konuştuğunuz (mesaJ göndermesini isteyeceksiniz mesaj gönderip eski hesabınızdan sizi engelleyecek yani kocanızı,kusura bakmayın sizinle arkadaş olmam hata falan filan...diye)
böylelikle karım sizi unutacak bizde buradan konuşacağız istediğimiz saatte falan filan diyeee...
tamamıyla gerisi size kalmış tatlım ben bu şekilde başarıya ulaştım.
sana tavsiyem sabırlı olman,hayal gücüne güven damardan damardan gir ve bu kadının kim olduğunu öğren tatlım.
başarılar diliyorum şimdiden sana...

Ben mi anlamadım acaba?

Kadını niye bulacaksınız, neyi durup dururken üstünüze alındınız?

Oyunmus bilmemneymis diye tanmadiginiz insanlari her ozelinizi paylastiginiz bi ortama eklerseniz olacagi bu.
Tanimadigin insanlari eklemezsin hadi ekledin rahatsiz etti silersn engellersin olur biter.
Esinizin silmeme inadi manidar.
Sildiginiz icin kavga cikarirsa ki cikaricak cunku esiniz o kisiyi taniyo gibime geliyo bilinki bi bit yenigi var altinda.
Yine olumsuz oldum ama gorunen koy meselesi var burdada.
Karisina laf eden birini silmemekte israr etmesi ilginc yani.

Son düzenleme:

kesinlikle üstteki yoruma katılıyorum.cok entaresan geldi banada.sil dyosun silmiyo falan.sen bi eşini yokla derim.

kadını bulup ne yapacaksın ki burada hatalı olan eşin hala silmemiş onu çok ilginç.kadın eşine aşkını ilan ediyor ama hala ekli duruyor.çok sabırlıymışsın tebrik ederim

Siz konuyu devlet meselesine cevirmissiniz kusura bakmayinda..
yapacaginiz sey iki tika bakar..
Ne oldugu belirsiz biri icin neyin kavgasi allasen..

yorumunuza yürekten katılıyorum

konu sahibi arkadaşım yaş kaç senin yaa
ne kadar gereksiz birşey bu böyle
lafa bak kudursun demiş kocası
sil gitsin Allah aşkına yuvandan daha mı değerli
kocanın da sana neden sildin demeye bile hakkı yok
dikkatli ol!!!

Kırmızı kısmı direk size mi söylemiş yoksa kendi duvarında laf çarptırır gibi mi söylemiş?

Valla sabah sabah yazmadan edemedım canım benım kusura bakma ama baslarım ben böle ask oyunlaraına benım öle kocam olacak dunyayı dar ederım yemınle ona .ne demek sılmemek ya .tanımadıgı bı ....ıcın karısını uzuyo:/esıne muthıs kızdım yanı dondursun face bı sure .cevabını alır o .... Da

sahiden kızmışsın...

cnm niye sildirmiyosun. uğraşma bence silin gitsin. sildirmicen eşini yoldan çıkartırsa ne yapacan. onunla muhatap olup onun seviyesine inme sakın. bırak kendi başını yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…