Aynı zamanda arkadaşım komşum oluyor. Eşi olmadığı için yanında durmuştum bi akşam. Ev Zaten küçük mutfaktan bile duyuluyorOdasını değiştirecek
Yalnız Adamın yatak münasebeti saatinde yeni evli çiftin evinde sizin ne işiniz vardı
Cidden merak ettim
Bu banada mantıklı geldi acaba ev sahibine nasıl ulaşabiliriz . Diğer komşular tanımıyorlar ev sahibini.Ev sahibi kimse onunla görüşülsün o zaman..
Aynı binada değiliz malesef eğer öyle olsaydı evi aldırmazdım. Ben aynı sokakta oturuyorum bi kaç bina var aramızda. Ankara'da yaşıyoruz bulunduğumuz semt eski bir semt komşuluk var yani arkadaşımın ailesiyle benim ailemde komşulardıEe aynı zamanda komşunuzsa değişik anlatmışsınız yani komşular şöyle dedi böyle dedi adamdan hiç haberiniz yok nasıl komşusunuz anlamadım karışık geldi :)
Yönetici bilir..Bu banada mantıklı geldi acaba ev sahibine nasıl ulaşabiliriz . Diğer komşular tanımıyorlar ev sahibini.
yönecinin karısına anlattık durumu inş tanıyorlardırYönetici bilir..
Gerçekten evde kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama apartmanda bağıra çağıra gerçekten yanlışEvde oturan birinden, ev sahibinin hanımımın numarasını falan bulup anlatın durumu, o da eşine anlatsın, sonra o kiracıyı uyarsınlar.
Böyle bi olay benim de başıma geldi, daha 5-6 aylık evliydim, yan daireden yatak münasebeti sesleri geldi gecenin köründe.
Aldım elime plastik bi kovayı, yan tarafın duvarına vura vura kırdım kovayı, edep arlanma utanma kalmadı millette, sonra sesler kesildi.
Hanımefendi, benim yan dairemde ne yaptıkları da beni ilgilendirmez tabiiki, ama bağıra çağıra yıkıyorlardı binayı, en iyi çözüm alsın eline oklavayı rahatsız etsin, onlar bağırıp çağırırlarken utanmayacaklar da ben mi utanıcam?Gerçekten evde kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez ama apartmanda bağıra çağıra gerçekten yanlış
Cok haklisin gercekteb mide bulandirici bisey oklava isini bi denesin belki utanirlarHanımefendi, benim yan dairemde ne yaptıkları da beni ilgilendirmez tabiiki, ama bağıra çağıra yıkıyorlardı binayı, en iyi çözüm alsın eline oklavayı rahatsız etsin, onlar bağırıp çağırırlarken utanmayacaklar da ben mi utanıcam?
Utanırlar utanırlar, bende işe yaradı. Ahlaksızlar yaa.Cok haklisin gercekteb mide bulandirici bisey oklava isini bi denesin belki utanirlar
Malesef bazinev sahiplerl parami versin be yaparsa yapsin derdinde.ev sahibinin bekar adami aile apartmanina almamasi alsa bile bastan sart koymasi lazimdi
ben ev tutarken muhafazakar biri oldugum halde ev sahibim boyle bi uyarida bulunmuştu cok da hakli
bu isi sadece ev sahibi cozer
Apartman derdi bitmiyor yaYöneticiye söyleyin sikayetinizi belirtin ev sahibine de bildirin devam ederse belediyeye şikayet edin vardı bizim böyle evli çift üst komşumuz yöneticinin ihtari bile etki etmeyince kaç kere polis çağırdık eni sonu taşındı kurtulduk... Derken; yeni gelen üst komşunun da pisliğinden bıktık bu kez of of...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?