Bana fenalık geldi
Kv normal olmadığı kesin
O yüzden normal insana davranır gibi davranmak gereksiz
En güzeli kapıyı hiç açmamak
Hatta sizin evde olduğunuzu bilsin. İçeriden ses gelsin. Telefonu da açmayın.
Beklesin beklesin gitsin. Kaç saat bekleyebilir ki açılmayan kapının önünde.
Sorarsa da evdeydim ama müsait değildim. Telefon icat edileli çok oldu, keşke evden çıkmadan arasaydın derim.
Eğer evden çıkmadan ararsa da bugün müsait değilim. Sakın gelme derim. Yine de gelirse (ki gelir benim anladığım) yine kapıyı açmam. Hatta kapının zilini söktürürüm. Kapıya vurur vurur gider.
Açmayın. Bilerek açmadığınızı da bilsin. Herkes onun anormalliklerini çekmek zorunda değil. Hele ki arkadaşınız.
Esiniz de gorusmeyin diyorsa soyleyin kv nize gorusmeknistemediginizi. Esiniz haftada bir 2 saat goturup gostersin torununu.
eee hayır o bugün olsa ben x i çağırmam ki
bugün biz x ile günümüzü geçireceğiz
alırsın sonra diyeceksin
neden onun lafını tıkmıyorsunuz ki ağzına
ayrıca da arkadaşınız çat kapı gelse bile kv ile çarşı ertelenebilir
Kapıyı acmamazlik hiç yapmadım o kadar da yapılmaz gibi hissediyorum.
Ya ben ona ağzının payını verdim mesele o değil mesele onun böyle sürekli terbiyesiz densiz hareketler yapması. Beni sürekli yerin dibine sokması
ben mantık aramayı bıraktım zira kendisi tam benim doğum yapacağım zamanlarda kendine bi hastalık buldu hastaneye yatacakmış eşimi de yanında istiyor. Eşime dedim git de gidişine kaldırımlar ağlasın dönüşün kolay olmaz. Sanki abileri yok bu adamın eşim tek çocuk. Lan adamın çocuğu olacak kafan çalışmıyor mu, fizik tedavi olacak zamanı buldu. gel de mantık ara kafa yok işte.Eşim de açık açık demiyor. Çok gitme anlasamiyorsunuz aklım sizde kalıyor kavga mi ettiniz küstünüz mü düşünüp duruyorum isteyken diyor annesine
Gelmesin biz gider 1 saat oturur çıkarız diyorum. Gelme denmez ama biz gideriz o fırsat bulamaz diyor.
Geçen haftasonu gittik kızım orada oyuncaginin bir topunu unutmuş. Çok lüzumlu bir şey değil. Ertesi gün yine çat kapı geldi. Ben pazara gidecektim arasaydın keşke falan dedim.
Hemen laf yapma çocuğun oyuncagini getirmeye geldim çay içmeye değil dedi. 3.5 saat oturdu. Araçla 20 dakikaya yakın mesafe var aramızda. Hangi mantık yapar bunu ?
Bizim sınavımız da eşler değil kvler. Bu güzel adamları bu kadınlar mı doğurdu Allahım? O değil adamları delirteceğiz.
Canim gayet kendini savunabilen guclu bir kadınsın. Ama senin kv anlamamak icin kirk takla atiyor resmen. O zaman salon kadini cizgimizden odun verip biraz daha ileri gitmek lazim. Oyuncagi getirdim dedikten sonra yarim saat olunxa hadi biz pazara gidiyoruz beraber cikalim deyip cikin. 3 bucuk saat onun keyfini bekleme.Eşim de açık açık demiyor. Çok gitme anlasamiyorsunuz aklım sizde kalıyor kavga mi ettiniz küstünüz mü düşünüp duruyorum isteyken diyor annesine
Gelmesin biz gider 1 saat oturur çıkarız diyorum. Gelme denmez ama biz gideriz o fırsat bulamaz diyor.
Geçen haftasonu gittik kızım orada oyuncaginin bir topunu unutmuş. Çok lüzumlu bir şey değil. Ertesi gün yine çat kapı geldi. Ben pazara gidecektim arasaydın keşke falan dedim.
Hemen laf yapma çocuğun oyuncagini getirmeye geldim çay içmeye değil dedi. 3.5 saat oturdu. Araçla 20 dakikaya yakın mesafe var aramızda. Hangi mantık yapar bunu ?
bekar arkadaşlara tavsiyem çöpsüz üzüm bulursanız direk evleninbu kayınvalıdeler gercekden sıkıntı
bınlerce uyesı olan bu sıtede emınım 10 dan fazla kayınvalıdesıyle sorun yasamayan uye yoktur
erkek annelerı okuyorsunuz bakın bu konuları
rıca ederım dıkkkatlı olun sızın yuzunuzden kızımı evlendırmıcem o derece
gıdın arkadaslar kımsesız bırını bulun evlenın gercekden.
kayınvalıdesavar yapıcam bu gıdısle
konu sahıbı cıddı anlamda kayınvalıdene tepkı koyup muthıs resmıyet olmalı
okadar olmalıkı rahatsız olmalı ve bıdaha gelmemelı
haddını bılsın
Haklısınız. Normal insana yapılmaz bu davranış.
Ama kv normal değil.
Öncelikle bunu kabul edin, daha kolay olur herşey.
O bir hasta. Düşünemiyor, sadece kendini düşünüyor. Yapacağı davranışların sonuçlarını öngöremiyor. Ya da işine gelmiyor.
Normal insan böyle yapmaz.
Bakın siz bile diyorsunuz ki kapıyı açmamazlık yapılmaz. Evet doğru, bana yapsanız ben bir daha sizinle görüşmem. Ben size yapsam siz bana küsersiniz, muhabbeti kesersiniz. Normal davranışlar ve tepkiler böyledir.
Diyelim kv davranışları sadece onu etkiliyor, onun hayatını kısıtlıyor, ona zarar veriyor. Ama durum böyle de değil. Sizin sosyal hayatınızı da etkilemiş, yakında etrafınızda hiç arkadaşınız kalmazsa ne yapacaksınız?
Aaaaa onun manyak bir kv'si var, ilişme ona, onunla arkadaşlık yapma derse etrafınızdakiler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?