Terbiyesizlikler Aldı Başını Gidiyor!

Ne kadar ayıp ya.
Koca kadına bak sen

Tabi ki ya arkadaşımın keyfini kacirmaya ne Hakkı var.

Kapıyı acmamazlik hiç yapmadım o kadar da yapılmaz gibi hissediyorum.

Aradığı zaman işim var evden çıkmak üzereyim dedim diyelim, hemen kendini araya sikistirir beş dakika bekle çocuğu görüp çıkacağım hemen der, şu kişi bekliyor geç kaldım derim mesela, aman 5 dakka bekleyiversin beklemekten ölünmez der. Demek istediğim aşırı bencil.
Sadece bu huyu da değil bir sürü pis huyu var. Artık hayatımdan defolup gitmesini istiyorum çocuğumun böyle bir babannesinin olmasi beni aşırı derecede rahatsiz ediyor

Esiniz de gorusmeyin diyorsa soyleyin kv nize gorusmeknistemediginizi. Esiniz haftada bir 2 saat goturup gostersin torununu.

Eşim de açık açık demiyor. Çok gitme anlasamiyorsunuz aklım sizde kalıyor kavga mi ettiniz küstünüz mü düşünüp duruyorum isteyken diyor annesine
Gelmesin biz gider 1 saat oturur çıkarız diyorum. Gelme denmez ama biz gideriz o fırsat bulamaz diyor.
Geçen haftasonu gittik kızım orada oyuncaginin bir topunu unutmuş. Çok lüzumlu bir şey değil. Ertesi gün yine çat kapı geldi. Ben pazara gidecektim arasaydın keşke falan dedim.
Hemen laf yapma çocuğun oyuncagini getirmeye geldim çay içmeye değil dedi. 3.5 saat oturdu. Araçla 20 dakikaya yakın mesafe var aramızda. Hangi mantık yapar bunu ?

Ya ben ona ağzının payını verdim mesele o değil mesele onun böyle sürekli terbiyesiz densiz hareketler yapması. Beni sürekli yerin dibine sokması

Kapıyı acmamazlik hiç yapmadım o kadar da yapılmaz gibi hissediyorum.

Haklısınız. Normal insana yapılmaz bu davranış.

Ama kv normal değil.

Öncelikle bunu kabul edin, daha kolay olur herşey.

O bir hasta. Düşünemiyor, sadece kendini düşünüyor. Yapacağı davranışların sonuçlarını öngöremiyor. Ya da işine gelmiyor.

Normal insan böyle yapmaz.
Bakın siz bile diyorsunuz ki kapıyı açmamazlık yapılmaz. Evet doğru, bana yapsanız ben bir daha sizinle görüşmem. Ben size yapsam siz bana küsersiniz, muhabbeti kesersiniz. Normal davranışlar ve tepkiler böyledir.

Diyelim kv davranışları sadece onu etkiliyor, onun hayatını kısıtlıyor, ona zarar veriyor. Ama durum böyle de değil. Sizin sosyal hayatınızı da etkilemiş, yakında etrafınızda hiç arkadaşınız kalmazsa ne yapacaksınız?
Aaaaa onun manyak bir kv'si var, ilişme ona, onunla arkadaşlık yapma derse etrafınızdakiler???

Ya ben ona ağzının payını verdim mesele o değil mesele onun böyle sürekli terbiyesiz densiz hareketler yapması. Beni sürekli yerin dibine sokması

Ama chill öyle bir verirsin ki bir daha semtine gelemez

Zira eşin de farkında ver ayarı istemiyorum bunları diye say gözünün içine bakarak

çok sinir bozucu
böyleleri cazgırlıktan anlar ama yapılmıyor işte
hiç çat diye geldiklerinde dışarıda kaldıkları olmadı mı yaa
hani sizin evde olmadığınız bir zaman
keşke olsa idi öyle daha iyi anlarlardı

ben mantık aramayı bıraktım zira kendisi tam benim doğum yapacağım zamanlarda kendine bi hastalık buldu hastaneye yatacakmış eşimi de yanında istiyor. Eşime dedim git de gidişine kaldırımlar ağlasın dönüşün kolay olmaz. Sanki abileri yok bu adamın eşim tek çocuk. Lan adamın çocuğu olacak kafan çalışmıyor mu, fizik tedavi olacak zamanı buldu. gel de mantık ara kafa yok işte.

Bugün arayın ve sinirlendiğinizi belli edin, ben kaç kere habersiz gelmeyin dediğim halde hem habersiz geliyorsunuz hem de davetli gelen misafirime ne zaman gideceksin diyorsunuz. Bundan sonra 1 gün önceden haber vermeden ben de size olur gelin demeden evime gelmeyin. Benim kurallarıma uymayacaksanız torununuzu da sevemezsiniz, Haddinizi aştınız artık alttan alan bir chill yok karşınızda deyin. Siz gelininizle iyi olmayı beceremediniz deyin. Beni insanların yanında rezil etmeye ne hakkınız var deyin.

bu kayınvalıdeler gercekden sıkıntı
bınlerce uyesı olan bu sıtede emınım 10 dan fazla kayınvalıdesıyle sorun yasamayan uye yoktur
erkek annelerı okuyorsunuz bakın bu konuları
rıca ederım dıkkkatlı olun sızın yuzunuzden kızımı evlendırmıcem o derece

gıdın arkadaslar kımsesız bırını bulun evlenın gercekden.
kayınvalıdesavar yapıcam bu gıdısle

konu sahıbı cıddı anlamda kayınvalıdene tepkı koyup muthıs resmıyet olmalı
okadar olmalıkı rahatsız olmalı ve bıdaha gelmemelı
haddını bılsın

Bizim sınavımız da eşler değil kvler. Bu güzel adamları bu kadınlar mı doğurdu Allahım? O değil adamları delirteceğiz.

aynen ama dediğin gibi sınav, iyi olsa herkes geçinir işte..

Canim gayet kendini savunabilen guclu bir kadınsın. Ama senin kv anlamamak icin kirk takla atiyor resmen. O zaman salon kadini cizgimizden odun verip biraz daha ileri gitmek lazim. Oyuncagi getirdim dedikten sonra yarim saat olunxa hadi biz pazara gidiyoruz beraber cikalim deyip cikin. 3 bucuk saat onun keyfini bekleme.

Ay bu ne yahu? Ben daraldım burada okurken,tırnaklarımı yedim,konu sonuna kadarda bekledim ağzının payını verirsiniz diye ama vermemişsiniz layıkıyla.
Tamam büyüğünüz,tamam eşinizin annesi ama evdeki misafire kadar karışamaz,haddini bilsin. Ne demek ben gidip gelene kadar sende gitmiş olursun? Sen kimsin ya kimsin. Evde bir bardağın yeri değiştirilince fena oluyorum ben,kaldı ki misafirime müdahale edilecek.
Yerinizde olsam pat pat pat söylerim. Ben müsait değilim,aramadan gelmeyin. Misafirime git mi dedi,siz gidin anne benim evime,düzenime,gelenime gidenine karışamazsınız orada durun derim yani. Bu kadar uzun boylu değil. Ayıp yani. Kendi evinden kimi kovuyorsa kovsun,sizin evinizde haddini bilsin.

Allah sabir versin bir tane patavatsizda bende vardı. Her iki lafından biri laf sokmaktı aileme kardeşime arkadasima bana herkese.. rahatsız oldugumu söyleyince şaka yapıyorum diye siyrilirdi isin icinden. En sonunda evimize cat kapi habersiz geldiler bir suru insanla birlikte 10 gun kalmaya ustelik neden haber vermiyorsunuz diyen eşime oglumun evine haberli mi gelicem diye yuzsuz bir cevapla karsilasti esim :) oyle büyük kavga ettik ki artik cok rahatım eşim gorusmek isterse gorussun benden uzak olsunlar mantigindayim haketmedigim cok sey yaşadım çünkü. Sende susma arkadaşım kendini ifade et asla ezilme yoksa tepende buluyosun onlari. Eşin sana hakveriyor ama müdahele etmiyor mu al karsina acikca konuş anlamayacaktir ama ne olursa olsun sonunda rahat edecegin bir sonuca ulasirsin

Sendeki de sabır mı başka birşey mi anlamadım bende..off mümkün yok olay cikarirdim ben.. benim evimde benim misafirime haa.. bir daha böyle biseye izin verme..

bekar arkadaşlara tavsiyem çöpsüz üzüm bulursanız direk evlenin anası bitse bacısı bitmiyor

Haklısınız böyle düşünmek biraz daha kararlılık katıyor.

Bugün aradım neden kıza öyle davrandin çok ayıp ettin hem ona hem bana haberin olsun dedim. Naptim ne dedim, istiyorsan sende gel bizimle dedim. Yabancı mi o hemen alınmış ne var bunda falan dedi. Bir daha evime ve evimdekilere müdahale etme dedim bende. Bir süre yapmaz ama sonra devam eder tahminimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…