Tercihlerimin Bedeli.. ne yapacağım ?

Çok haklısın el oğlu sonuçta yaşı benden büyük 7 yaş var aramızda umarım öyle bir şey yapmaz.

Çok haklısın el oğlu sonuçta yaşı benden büyük 7 yaş var aramızda umarım öyle bir şey yapmaz.
İnsanlara güven olmaz en çok acıyan yerinizden vururlar sizi. Biran önce çıkmaya çalışın oradan fakat böyle zamanlar tekrar hata yapmanıza neden olur o yüzden önce oturup sakince bir düşünün. Gideceğiniz yeri evleneceğiniz adamı kaçış olarak düşünmeyin.

Son düzenleme:
Kesinlikle zaten onla evlenmek için gitmiyorum ama başka şehir bana daha iyi gelecek gibi

Kesinlikle zaten onla evlenmek için gitmiyorum ama başka şehir bana daha iyi gelecek gibi
Umarım buraya yazılanları dikkate alıp hayatınıza yön verirsiniz. Ailenizle kavga etmeyin daha da kötü olur durum. Sadece paranızın yönetimini elinize alın araba kullanın her attığınız adımında hesabını vermeyin 16 yaşında değilsiniz. Mutluluklar

Çok teşekkürler cey cey diyorum ya eve geldim direkt odama geçtim. Anladılar yeterince.

Ahh bir işim olsa hemen ayrı eve çıkacağım ve aile üyelerini misafir olarak bile kabul etmeyeceğim. Ben kendi hayatımı, kendi kaderimi yaşamak istiyorum ailemin hayatını, kararlarını değil. Sen çok şanslısın hayatını kurtarabilirsin...

Bu demek değildir ki zor durumda yanlarında olmayacağım elimden geldiğince destek olurum. Ama ben yetişkin bir bireyim ve bu yaşımda bana özelimle ilgili soru sorulması zoruma gidiyor. Çirkefleşmemek, saygımı korumak için uzaklaşmak zorundayım...

bana gelince seninkiler sürtük onlar seni yoldan çıkarır. 30 yaşındayım bugüne kadar bir şey olmadıysa bugünden sonra beni yoldan çıkarırlar mı acaba ?
Anneniz son derece cahil ve kötü kalpli bir kadın. Kızı olacak yaştaki hanımlar için “sürtük” demesi çok yanlış. Herkes istediği yaşamı sürdürme hakkına sahiptir.
Sizinde 30 yaşında olup, annenize arkadaşlarınız hakkında böyle yorum yapma fırsatı vermeniz doğru değil. Arkadaşlarınız kendi haklarında böyle konuşulduğunu bilse sizinle arkadaş olmaya devam eder mi acaba?

Sitede neler olmuş öyle ya ben ev arkadaşı aramaya gelmedim zaten tek yaşarım yaşarsam.
Size gelince ben kimsenin arkasından konuşmadım. O nerden çıktı anlamadım ? Siz gerginsiniz sanırım. Annemin arkadaşları benim arkadaşım değil zaten. O anlamda annemin Arkadaşları ile olmaya zorlanan birisiyim “annem” tarafından. Ben neyse onu yazdım siteye. Derdimi anlattım. Lütfen yazmak için yazmayın ya.

İnşallah istediklerine kavuşursun canım. “Tez zamanda”

İlk mesajınızda kendiniz yazmışsınız. Annem arkadaşlarıma “sürtük” diyor diye. Bende neden buna izin veriyorsunuz dedim.
Burda bize kim yazsın kim yazmasın diye direktif vereceğinize karakterinizi ortaya koyabilseniz böyle bir konu başlığı açma gereği de hissetmezsiniz.
Bir de “ya” nedir?

Bir teneke YAğ olmuş 150 TL. Tabi sorcam devir hesap derdi. :)
Nerden biliyorsunuz siz peki savunmadığımı ? Kendi arkadaşlarım değil hemcinsleri adına böyle konuşmaması gerektiğini ???
Klavye hanımlığı yapmayınız.

Annen seni kıskanıyor, çok net bence.
Para da neden babanın kontrolünde, anlamadım? 18 yaşını geçmiş yetişkin insansın, paranı neden başkası yönetsin ki, çok saçma. En kısa zamanda hayatının kontrolünü ele almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…