Tercihlerimin Bedeli.. ne yapacağım ?

Sanki benim ailemi anlatmışsn 😱😱

Babamda aynıydı bütün kazandığım onda olsun ister herşeyi izinle yapılmasını isterdi sağolsun bana araba almıştı allahtan yine dayanması daha kolaydı kendimi avutuyordum sizinki daha beter olmuş...

Ben evlendim en azndan kendi evim ve düzenim var daha rahatım artık acilen evlenebiliyorsanız evlenin yoksa başka sehrede gitseniz hep söylenmeye devam ederler

Aileniz canınız cigerinizde olsa heba etmişiniz kendinizi,yazık.
Size düşeni fazlasıyla yapmıssınız içiniz rahat olsun. Ebevenyleriniz 30lu yaşlarındayken onların anne babası size yaptıklarını yapsaydı tavsiyeniz ne olurdu??

Ayrıca doğudaki sevdiğiniz adama ne oldu, izmire gelirken sonlardınız mı? Yazık olmus :KK43:
Yok onu çok seviyorum. Her ay yanıma gelir. Allahtan o yönden şanslıyım beni benden çok düşünen birisi var. O bile gelince gizli gizli görüşüyorum.

En son babama biriktirdiğim paramı bankadan çekip vermesini söyledim. 1 yıla atamam olur ve giderim inşallah diye düşünüyorum.. :KK42:
Banka hesabınız neden babanızın üstüne? Benim eşimle ayrı hesabım vardır çalışmadığım halde. Çocuk gibi alacağınız kazağa karışamazlar. Çalışan bir bireysiniz ve neye ihtiyacınız var en iyi siz bilirsiniz. O paranızı vereceklerini bile düşünmüyorum artık maalesef sizi kontrol etmek için😞

Babam banka hesaplarımı kontrol ettirir (eksiye inmiş miyim diye) indiysem sen beni öldüreceksin der. Yok sen bizi bir şeyine karıştırmıyorsun. Daha ne yapacaksınız !!!
Annem zorla gününe beni katmak ister. Saçma sapan çevresi çarşaf bardak muhabbeti olan insanlar. Bunları söyleyince ben onları beğenmiyorum. Beğenmiyorum evet. Nefret ettim her şeyden :silah:
Annenizin cevresini begenmiyorsunuz anladim ama onlari sacma sapan carsaf bardak muhabbeti diye asagilamaniz sizi entellektuel yapmiyor. Yapmanız gerekenin farkindasiniz. Ya aksiyon alin ya da burada anne babanizi cekistirip kotulemeye devam edin. Siz bilirsiniz ..

Banka hesabınız neden babanızın üstüne? Benim eşimle ayrı hesabım vardır çalışmadığım halde. Çocuk gibi alacağınız kazağa karışamazlar. Çalışan bir bireysiniz ve neye ihtiyacınız var en iyi siz bilirsiniz. O paranızı vereceklerini bile düşünmüyorum artık maalesef sizi kontrol etmek için😞
Altına yatırdı işte bayağı kar ettim. Ne bileyim güvendim. Bir de gerçekten ekonomiden iyi anlıyor kendisi. Zaten öyle alıp el koymaz verir bana biliyorum.
Zaten gidersem tekrardan ev düzeceğim. Gelirken bütün eşyalarımı sattım çünkü. Mis gibi evim vardı 🥺

Yok onu çok seviyorum. Her ay yanıma gelir. Allahtan o yönden şanslıyım beni benden çok düşünen birisi var. O bile gelince gizli gizli görüşüyorum.
30 yaşında değil de 18 yaşında zorla fabrikada çalıştırılıp parasını babasına getirmesi beklenen, sevdiğiyle gizli saklı buluşan bir kadın gibisiniz.

Bu hayat böyle geçer mi? Ailenizin istediği gibi mi yoksa kendi istediğiniz gibi mi yaşayacaksınız?

Sizi çok iyi manipüle etmişler. Hayırsız evlat falan değilsiniz. Ama onlar sizi kandırıp kendine baktıran, güç düşkünü, kadına daha az değer veren (laf çıkarır demeniz ve hala daha yoldan çıkma gibi kendi doğrularını dikte ettikleri için) insanlar.

Onların çocuğusunuz kölesi değil. Ekonomik özgürlüğünüz de var. Gerekli minneti gösterin ama sözlerinden çıkmayan uslu bir kız çocuğu gibi davranmayın artık.

Gerçekten buraya yazmasam patlayacaktım. :KK43: teşekkürler yorumlarınız için. Mesela geçen günde şu oldu. Mutfakta kahve içiyorum. Annem gizli gizli geldi kahve falı mı baktırıyorsun. Allah ıslah etsin seni. Daha bir yudum kahvemden almıştım. Bardağı tabağı fırlattım yere. Çıldırdım. Yutamadım kahvemi Sonra ağlıyor annem duygu sömürüsü tamamen ben ne yaptım ki diyor. Akşamda babama şikayet ediyor beni. Hepsi ruh hastası.
Anneme yanlış yaparsam Allah benim işimi gücümü rast getirmezmiş. Ondan evlenemiyor muşum evde kalmışım. Kafayı yicem ya.

Gerçekten buraya yazmasam patlayacaktım. :KK43: teşekkürler yorumlarınız için. Mesela geçen günde şu oldu. Mutfakta kahve içiyorum. Annem gizli gizli geldi kahve falı mı baktırıyorsun. Allah ıslah etsin seni. Daha bir yudum kahvemden almıştım. Bardağı tabağı fırlattım yere. Çıldırdım. Yutamadım kahvemi Sonra ağlıyor annem duygu sömürüsü tamamen ben ne yaptım ki diyor. Akşamda babama şikayet ediyor beni. Hepsi ruh hastası.
Anneme yanlış yaparsam Allah benim işimi gücümü rast getirmezmiş. Ondan evlenemiyor muşum evde kalmışım. Kafayı yicem ya.
Özür dilerim aşırı güldüm :D
Anneniz oyuncu falan değil dimi :D
Benim annemde bazen ajitasyon yapar ve ben alay ederim :D küser , sonra barışır.
Bir de sıkı bi cinnet geçir djdjjd

Babam geçen gün diyor ki şimdi akrabalar ve babamın iş çevresi kolluyormuş. Eda ayrı eve çıkacak mı acaba. Babamda benim kızım ataerkil yapıda yapmaz dedim diyor. Anlamsızca yüzüne baktım.
Hah işte niyeti belli , valla babanız çok fena çok, sana msj veriyor ki öyle bişey kalkışmayasın..

Seni çok iyi anlıyorum bende bakarken evde taytla gezerdim babam annemi uyarıyormuş neden taytla geziyor ayıp vs kafası ataerkil aile yapısı malesef babaların kafaları eski usül çalışıyor böyle... bende çok sıkılıp bunalıyordum bizim yaptıklarımız onlara çok şımarık ve utanmaz olarak geliyor malesef

Muhtemelen içinde biriktirdiğin için patladın o an. Kaç o evden kaç.

Seni çok iyi anlıyorum bende bakarken evde taytla gezerdim babam annemi uyarıyormuş neden taytla geziyor ayıp vs kafası ataerkil aile yapısı malesef babaların kafaları eski usül çalışıyor böyle... bende çok sıkılıp bunalıyordum bizim yaptıklarımız onlara çok şımarık ve utanmaz olarak geliyor malesef
Evlenince mi kurtuldun. İyide evden gitmek içinde evlenemem ki. Şuan sevgili dönemindeyim. Geçen mesajlaşıyorum annem tepeme geldi bakıyor kimle mesajlaşıyorum. Delircem artık. Aslında babam annem görünüşte modernler ama bana neden böyleler anlamıyorum.

Ben sizce hayırsız evlat mıyım ?

Assssla ama asla bunu size empoze etmelerine izin vermeyin. Ben de başka başka sebepler ve tehditlerle 34’üme kadar aileyle yaşadım ki en büyük pişmanlığımdır. Yazın dilekçenizi ve gidin kurtarın o sağlıksız aile ilişkilerinden kendinizi.

Herkes yollu :KK70: en çok o kısma haykırdım.
Cağnım aklını peynir ekmekle mi yedin ?
Bir de cidden herkes ailesini iyi bilir. Biliyordun bence böyle olacağını. Acilen topukla ve ajitasyonlara gelme.
Öyle yapcam dilekçe yazıp yine Doğu ilinde bir yeri isteyeceğim. Olursa tabi. En azından sevgilime yakın olurum. Sevgilimin süresi bitmedi çünkü.

Assssla ama asla bunu size empoze etmelerine izin vermeyin. Ben de başka başka sebepler ve tehditlerle 34’üme kadar aileyle yaşadım ki en büyük pişmanlığımdır. Yazın dilekçenizi ve gidin kurtarın o sağlıksız aile ilişkilerinden kendinizi.
Öyle yapcam. İnşallah giderim.:110: Sen nasıl ayrıldın evden canım ?

Sizi manipüle ediyorlar.Hayırsız falan değilsiniz,aileniz de iyi bir aile falan değil.Yetiştirip büyütmek her aileyi iyi aile sınıfına soksaydı etrafta gezen bu kadar mutsuz insanı nasıl açıklayacağız ? Birçoğunun sebebi ailelerin yanlış çocuk yetiştirmesi ve onun yetişkinlikte görülen etkileri.
Kaçın kurtulun bu insanlardan.Hatta az görüşün gidince de.Aramayın doğru dürüst.Size yalan söylemişler,kandırmışlar.Resmen kadın olarak dünyaya geldiğiniz için sizi cezalandırıyorlar.Klasik Türkiye işte.

Öyle yapcam. İnşallah giderim.:110: Sen nasıl ayrıldın evden canım ?

Evlendim ben ama nişanlılık dahil burnumdan gelerek. Şirket ihracat rekoru kırmış, Ceo’lar gelmiş yemekteyiz mesaj yağmuru : bırak yemeği gel saat 10 oldu 🤦🏻‍♀️ Yaşım 32’ydi bunları yaşadığımda. Neden kendime reva görmüşüm diyorum şimdi.

Annenizin cevresini begenmiyorsunuz anladim ama onlari sacma sapan carsaf bardak muhabbeti diye asagilamaniz sizi entellektuel yapmiyor. Yapmanız gerekenin farkindasiniz. Ya aksiyon alin ya da burada anne babanizi cekistirip kotulemeye devam edin. Siz bilirsiniz ..
Çarşaf bardak muhabbetinden kastım şu. Sohbetlerine katılmıyor muşum. Bir iki lafta ben edebilir mişim. Lafı nasıl anladınız acaba ? Benimde derdim bu. Bir sorun var ve tecrübeli kişilere bunu aktarmak istedim. Ki benle aynı olan kişilerde varmış. Destek bekledim içimi dökmek istedim. Ailemi burada çekiştirecek değilim. Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.

Back
X