- Konu Sahibi hopeless__
-
hatırladım seni baktım daha önce ki konunada yorum yapmış orada da söylemişim bu ilişkinin sonu olmayacağını ..
eğer hala aynı kişiden bahsediyorsak tabi
son kararın mı? döner diye bekliyosunpeki....
bunu istemen bile tuhaf....
sabretmeli ve beklemelisin.kafanı dağıtmaya çalış.filmz ile kitap oku arkadaşlarınla buluş.belki sen de biraz uzaklaşınca olaylara daha farklı bakablirsin diye düşünüyorum.ben böyle yapıyorum ve iyi geliyor.kesinlikle tavsiye ederim
Sevgilinden intikam mi almak istiyorsun? Onu gercekten sil. Intikam dusuncesini dahi sil. Hic kimse unutulmaktan hoslanmaz.
En iyi intikam guzel yasamaktir. Ki senin konularindan adamin sana zerre deger verdigini dusunmuyorum
girdim profilini inceledim!!!
1. 16 ocak 2013 de sevgilimi tanıyamıyorum diye acmışsın konu ve yok ew tuttmuşsun yok temlemişsin yok ew rutubetliymiş...
ve sonrası 2 gün!!
2. 18 ocak 2013 de tekrar başlık açıyosun yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar diye agzına geleni saymış sana mesajlar atmış barışmamışsın cvap vermemişsin...
veeeeeeeeee
2 şubat 2013 gününe geldiğimde yani bugün, terk eden erkek dönermi dye bir başlık
allahım bu ne hız bu ne bi dur bi yawaş olun...
şakamısın gercekmisin...
cann mı sıkılyo iki günde bir başlık açıyosun...
yaşın kaç başın kaç...
ayrıcaa nasıl bi insansında sen anneanenin ölüm parasını alıp sewglin ev tutsun dye depzito parası olarak harcıyosun?
sonrada gelmiş ben ölüm parasını verdim bu nasıl kıymet bilmek dye soryusun....
hadi yawrum topla oyuncaklarını bahçede oyun oyna sen...
allahım akıl fikir ver böyle gelecegin genç anne adaylarına!!
nasl bir nesil gelişiyor anlamıyorum yazıııık!!
adam seni önceden aldatmış. Belli ki şimdi de aldatıyor. Face hesabını vermemesinden belli. Yoksa niye korksun. Bence yol yakınken adamı yolla gitsin. Geri dönmesini de isteme. Bu adam hayatını Iyice zindan eder.
Böyle konular okudukça midem bulanıyor artık ya.Ya biz çok gururluyuz ya da bazıları gerçekten midesiz.Ben çevremde görmedim böyle bir şey,sebepsiz yere terkediliyor,ardından onu terkeden insana büyük laflar söylüyor şimdi de geri döner mi diye soruyor.
Madem tükürdüğünü yalıyacaksın bundan sonra büyük laflar etme.Ayrıca sevgilin seni çok sevseydi saçma sapan bir sitedeki şifresi yüzünden senden ayrılmazdı.Demek ki onun facebook hesabından daha değersizsin.Şu facebook kadar iğrenç bir site de yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?