- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Heh cok guzel simdi aylarca toparlan toparlanabilirsen....haksizlikolmus da ondan insan kafasina takar bunu
Siz dusunmeyin instg.face ne varsa heosinde ekli resim isim ne varsa cope asla kontrol etmeyin samimiyim gozden uzak gonuldenden uzak oluyor onun icin tum oletisim ararclarini kesin bir zaman sonra cok daha iyi hissedeceksiniz ,onada diyecek soz bulamiyorum sinir oldum
Güvenini kazanacağım diye totosunu kaldırmışsınız
Sınavların bitmesini beklediki full enerjinizi ona verebilirsiniz
Kompleks yapmış ego yapmış dur bi terkedeyimde peşimde sürünsün yalvarsın bende az daha şişineyim demiş
Face yazdığı yazıda bu yüzden sizin ilginizi canlı tutmaya çalışıyor
Siz güvensin diye çabaladıkça zayıf tarafınızı anlamış ordan asılıyor.
Daha çok üstüme düş ağla kahrol bana kendimi iyi önemli hissettir
Hiçbirşey yapmayın nokta net
Dönecektir
Egonuz okşanır rahatlarsınız ama o kadar böylesine dönmeyin. Çok şımarmış
Biterken bana da belli etseydi bu kadar şok olmayacaktım hatta ortak bir ayrılık kararı bile olurdu sevmeyen biriyle ben de devam etmezdimAyrılmadan birkaç gün önce gayet iyi vedalaşınca insan kabullenemiyor bir anda haliyle...
Bence ortada suclu aramaya hic gerek yok arkadas ozetlemis zatenAşk, heyecan, sevgi... bitmiş
Bence ortada suclu aramaya hic gerek yok arkadas ozetlemis zaten
Donmesinide bekleme lutfen hissedemedikten sonra zorlasansa yazsanda bi anlami yok umarim unutursun kolay atlatirsin
Zaten hangi dedikleri hangi dediklerini tutuyor ki
ben kafa yormayı, kurcalamayı bıraktım
bence sen de öyle yap
dönerse ne ala o zaman düşünürsün
ki bence döner, o kadar çalışıyor çünkü kafaları
aranız nasıl peki ? Ben okuduğumda pek üzülmüştüm size umarım mutlusunuzdur.Döndü canım :) Pişmanım demedi ama bakalım diyecek mi.
aranız nasıl peki ? Ben okuduğumda pek üzülmüştüm size umarım mutlusunuzdur.
Gelir mi gelmez mi bilemem.. Ama gelir diye bıraktığı yerde beklemeyin, hayatınızı yaşayın
Edit: ay konu ocakta açılmış pardon
ilk birkaç yorumu okudum diğerlerini okumadım
şahsi kanaatim her gidenin bir şekilde geri döndüğü
bi söz var çokta severim kendisini "at gibi giden .t gibi geri döner" diye
hayatında biri olabilir
ya da gerçekten olmayabilir ilişki monotonlaşmıştır yorulmuştur
aklıma takılan iki şey oldu yazdıklarında
1) 11 ay içinde sana güvenini teyit edemedi mi?
2) bende beni bırakan (namı diğer eski serefsiz sevgilim) kişiye güvenememiştim buda doğru olabilir
Döndü canım :) Pişmanım demedi ama bakalım diyecek mi.
Sevindim canım senin adına ama kolay affetme onu biraz sürünsün anlasın kıymetiniHayatında başkası yoktu canım bildiğim kadarıyla. Eskisi gibi sevemediğini de söylemişti ayrılırken. Artık bilemiyorum. Bu arada gelişmeleri yukarıda yazdım okumak istersen. Döndü zaten 4 ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?