Terk edilenler arasına +1...

Geri dönmesini bekleme. Dönse bile kabul etme.
Belliki eski sevgilinin ilgisini çeken birşeyler olmuş. Hemen ilan etmiş ayrılığı, denemek istememiş, planlamış, beklemiş...
Bu saatten sonra dönerse zaten seçenek olarak gördüğündendir...

Güvenini kazanacağım diye totosunu kaldırmışsınız
Sınavların bitmesini beklediki full enerjinizi ona verebilirsiniz
Kompleks yapmış ego yapmış dur bi terkedeyimde peşimde sürünsün yalvarsın bende az daha şişineyim demiş
Face yazdığı yazıda bu yüzden sizin ilginizi canlı tutmaya çalışıyor
Siz güvensin diye çabaladıkça zayıf tarafınızı anlamış ordan asılıyor.
Daha çok üstüme düş ağla kahrol bana kendimi iyi önemli hissettir
Hiçbirşey yapmayın nokta net
Dönecektir
Egonuz okşanır rahatlarsınız ama o kadar böylesine dönmeyin. Çok şımarmış

Yüzde yüz başkası var bak göreceksin. Erkekler yenisini bulmadan eskiyi birakmazlar

Aynen canım beni çok iyi anlamışsın. Bütün resimleri attım numarasını sildim hiçbir şeyini kontrol etmiyorum, sadece ara ara ayrılığımızla ilgili yazı yazdığı hesaba bakıyorum o da benimle ilgili apaçık bir şey yazdığı için. Onu da bırakırım herhalde. Ben de çok sinir oldum ona

Galiba öyle yaptım kendimi çok hatalı görüyordum çünkü terk etme konusunda. Terk ettiğim için bana güvenememesi doğaldı bu durumda benim bir şeyler yapmam gerekiyordu derken ayarını kaçırdım. Ona gösteremezsem bazı şeyleri hiç düzelmeyiz sandım. Bana eskisi gibi aşık değilmiş, benimle evlenmek istediğinden emin değilmiş beni de oyalamak istememişmiş. Hiçbir şey yapmıyorum ve yapmayacağım. Hatta buradaki yorumlardan sonra üzüntüm de fazlasıyla azaldı.

bence planlamış .senden ilk ayrılığın intikamını almış .

bu arada bnde eşimden boşandım .bu gibi ayrılıklar nekadar hafif kalıyormuş boşanmaların yanında bilemezsiniz .şükredin halinize allah büyük ayrılıklar vermesin.

Bence ortada suclu aramaya hic gerek yok arkadas ozetlemis zaten
Donmesinide bekleme lutfen hissedemedikten sonra zorlasansa yazsanda bi anlami yok umarim unutursun kolay atlatirsin

Döndü canım eski bu konu.

Zaten hangi dedikleri hangi dediklerini tutuyor ki
ben kafa yormayı, kurcalamayı bıraktım
bence sen de öyle yap
dönerse ne ala o zaman düşünürsün
ki bence döner, o kadar çalışıyor çünkü kafaları

Döndü canım :) Pişmanım demedi ama bakalım diyecek mi.

Gelir mi gelmez mi bilemem.. Ama gelir diye bıraktığı yerde beklemeyin, hayatınızı yaşayın

Edit: ay konu ocakta açılmış pardon

aranız nasıl peki ? Ben okuduğumda pek üzülmüştüm size umarım mutlusunuzdur.

Çok teşekkür ederim hassasiyetin için canım :) Kısaca özetleyeyim mesaj gönderdi buluşabilir miyiz diye buluştuk bayağı konuştuk bu buluşmada. Benim yaptığım affedilmeyecek bir şey değil dmi dedi iyi ki tepkisiz kaldın ayrıldıktan sonra düşünme fırsatı buldum dedi. Ertesi gün mesaj gönderdi yaptığı yemeğin resmini çekmiş atmış. Ben de normal konuştum onla sıcak da değil çok soğuk da değil. Bikaç gün sonra yine mesaj attı. Aradan yine bikaç gün geçti sesi çıkmadı ben de arayıp açık açık sordum sen ne niyetle bana mesaj gönderdin diye. Beni tanıyorsun vicdan ya da içimi rahatlatmak için değil ara ara konuşuruz diye düşünmüştüm dedi zira ben gerek yok konuşmamıza dedim telefonda. Kapatırken de müsait olduğunda görüşebilir miyiz dedi. Bu arada sınav dönemim yine sınavların bitiş tarihini de sordu. Bir haftadır konuşmuyoruz canım. Sence ne yapmaya çalışıyor bu çocuk sen ne düşündün kafamı karıştırdı benim de

ilk birkaç yorumu okudum diğerlerini okumadım
şahsi kanaatim her gidenin bir şekilde geri döndüğü
bi söz var çokta severim kendisini "at gibi giden .t gibi geri döner" diye
hayatında biri olabilir
ya da gerçekten olmayabilir ilişki monotonlaşmıştır yorulmuştur
aklıma takılan iki şey oldu yazdıklarında
1) 11 ay içinde sana güvenini teyit edemedi mi?
2) bende beni bırakan (namı diğer eski serefsiz sevgilim) kişiye güvenememiştim buda doğru olabilir

Hayatında başkası yoktu canım bildiğim kadarıyla. Eskisi gibi sevemediğini de söylemişti ayrılırken. Artık bilemiyorum. Bu arada gelişmeleri yukarıda yazdım okumak istersen. Döndü zaten 4 ay sonra.

Döndü canım :) Pişmanım demedi ama bakalım diyecek mi.

haha biliyordum! sakın sorma neden konuşmuyorsun konu hakkında falan diye ya da özür dilemiyorsun diye
bırak bakalım ne yapacak
aynı durumdayız benimki de döndü ama hiç üstelemiyorum
öylesi daha güzel

Hayatında başkası yoktu canım bildiğim kadarıyla. Eskisi gibi sevemediğini de söylemişti ayrılırken. Artık bilemiyorum. Bu arada gelişmeleri yukarıda yazdım okumak istersen. Döndü zaten 4 ay sonra.
Sevindim canım senin adına ama kolay affetme onu biraz sürünsün anlasın kıymetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…