Terk edilenler arasına +1...

Teşekkür ederim canım söylediklerin ondan uzaklaşmamı çabuklaştıracak. Başkası ihtimali aklıma gelmişti ama konduramadım somut bir şey yoktu elimde, herhalde yok başkası diye düşündüm. Ama o kadar sinsice davranmış ki aklında her şey olabilir şu an bilemiyorum. Peki sence geri dönecek mi?

sevgili esincee, derslerine yogunlas. okulunu bitir, iyi bir ise gir. sevgili denilen sey gunu gelince olur; boyle salak insanlar icin gozyasi dokmeye degmez.

Anladım canım ne demek istediğini, acımı küçümsediğini düşünmedim :) Ben de ayrılığın medeni olduğunu düşünüyorum hiç çirkinleşmedik saygılı bir şekilde bitirdik orasına gerçekten lafım yok. Ama bir anda ayrılık nasıl olur, ayrılık bir süreç değil midir, bu süreç karşı tarafla da konuşularak ortak geçirilmesi gereken bir süreç değil mi? Karşı tarafa hiçbir şey belli etmeden tak diye ayrılık kararı bilemiyorum ben daha farklı olmasını tercih ederdim... Kendimi üzmemem gerekiyor çünkü sevmemiş diyorum, tekrar karşıma çıkarsa da bu düşüncemi değiştirmesi imkansıza yakın maalesef.

Kaybedilmek... terkedilmek ne aci 3 yil gecti aradan ve hala bunun kırıntıları gecemdi yuregimden.. tek duam dilegim unutmak oldu

Canım ne kadar uzun sürmüş 3 sene dile kolay, çok üzüldüm İnşallah en kısa sürede unuturuz bizi terk edip gidenleri.

Hiç kimse bu kadar profesyonel rol yapamaz başka bir şey olmalı severken de vazgeçmiş olabilir. Eğer cidden rol yapmışsada o zaman hiç üzülme kurtulduğun için sevin.sabırlı ol bekle mutlaka sebebini öğrenirsin...

sevgili esincee, derslerine yogunlas. okulunu bitir, iyi bir ise gir. sevgili denilen sey gunu gelince olur; boyle salak insanlar icin gozyasi dokmeye degmez.

Canım ben de öncesinde onu terk ettiğim için kendimi suçluyordum ama kimse bu konuda beni suçlamadı, onu haksız bulmanız içimi rahatlattı gerçekten üzülmeme rağmen. Haklısın söylediklerinde daha yolum var benim.

o yaslarda herkes bu ya da benzeri hikayeleri yasiyor; inanin bana keske ben de sizin yasinizdayken boyle bir olusum olsaydi... simdi ne mutlu siz ve yasitlariniz binlerce yoldan tecrubeden gecmis kisileri okuyarak gorebiliyorsunuz onceden bazi seyleri.

oldugu kadar, olmadigi kader. bitti gitti, kurcalamaya hacet yok

İstemedigin halde ayrilmak zorunda kaldigin icin su an bu adamin davranislarinda art niyet aramani ve ona hiddetlenmeni anliyorum, bircok noktada hak veriyorum sana. Ancak sordugun sorularin cevaplari sadece o kiside ve bence o bile bazi cevaplari bilemiyor olabilir. Su an kirginsin, uzgunsun , cevaplar istiyorsun. Bu nedenle onun her seyine sinirlenmen de dogal. Bence sorular kurup durma kafanda. Cevaplari yok bircogunun. Zaten bu adami tekrar istiyorsan hicbir cevapla tatmin olmazsin. Tavsiyem kendinde suc arama. İcini rahat tut. Gelecegine odaklan. Dik dur. Hakkinda hayirlisi olsun. Onu takip etme bu arada. Geri doner mi diye de bekleme.

Severken gitmek bu durumda çok mantıksız çünkü sevdiğimden emindi ve seni eskisi gibi sevemedim diye gitti. Kurtulduğum için sevinmeliyim sanırım canım...

ahh gençlik..benimde başıma böyle bir olay gelmişti.tam final zamanı psikolojimi bozmuştu.nasıl zor gelmişti.beni öylece antin kuntin sebeplerden bırakmıştı.sonra okul bitti aradan aylar geçti bununla arkadaş ortamında karşılaşmıştım.kalkıp demez mi bi daha deneyelim .dedim yaaa bi git.ayakkabı mıyım ben deniyosun. sallamadım hayatıma devam ettim.
sen de öyle yap kardeşim.kendine güveni yok bu tiplerin. hayatını harcama bu gibilere.inan sevgiyi fln haketmiyorlar.Allah ayrılmana izin vermiş ki karşına değecek biri çıksın diye yoldan çekmiş onu.

Beklediğim sorular cevaplar konusunda tamamen haklısın canım. Ve buradaki yorumlardan sonra sayenizde içim daha rahat, geleceğime odaklanacağım. Dik duracağım kararlıyım özellikle ona hiçbir tepkim olmayacak. Takip etmeyi de bırakmaya çalışıyorum :) İster istemez dönsün istiyorum ama dönmesini beklemeden istiyorum bunu.

Canım çok teşekkür ederim yorumun için gerçekten içimi rahatlattınız. Bana da zor geliyor gerçekten. 11. ayı yeni kutlamışken bu şekilde bırakılmak, hiç hissettirilmeden. Demek ki sevgim ağır gelmiş.

Güzel kardeşim..Birgün gelir hatırlamazsın bile.Dünya kimsenin etrafında dönmüyor.Sen bir yanlış yapmadıysan (ki insan yanlışlar da yapabilir, herşey insanlar içindir) üzülme. Tabi böyle demesi kolay şimdi diyeceksin.Bu dünyada ne kalpler kırıldı ne gözyaşları döküldü. .Maalesef bazen olmuyor ama tabii en iyisini Allah bilir.Bir daha bir araya da gelebilirsin ya da gelmeyebilirsin.Olayları birazda akışına bırak.Bu süre zarfında gez dolaş arkadaşlarınla ,kendine vakit ayır, hiç yıkma kendini.Kaç senelik evliliklerde bile insanlar neler neler yaşıyor.Üzüntüler de hayatın tuzu biberidir. Kendini kimse için yıpratmaya değmez inanki.inşallah güzel günler güzel şeyler yaşayacaksın daha.

Kesinlikle başka birisi var. 11 ay boyunca aklı nerdeymiş yeni mi anlamış sevmediğini. Bi erkek 11ay gorustugu kızı başkası olmadan asla bırakmaz. 1ay olsa isinamasa falan neyse.

Bence büyük ihtimalle dönecek.
yine de kesin konuşmak olmaz.

Bosver in gitsin sizi hakeden biri çıkar ınsallah karşınıza.
Karakterini belli etmiş adam ne istediğini bilmiyor.......

Sosyal medyada ne yazmis tam olarak ayriliginizin hakkinda??

Canım buradaki yorumları okudukça benim de gözüm açıldı, başka biri ihtimalini hiç düşünmemiştim mesela. Göremediklerimi görüyorsunuz teşekkür ederim hepinize.

Yok ben başka biridir demiyorum ama karın ağrısı bunlar değil bundan eminim. Başka biri ihtimali de olabilir bilemiyorum ama sen yoluna bakıcaksın her türlü. Üniversite okuyan gencecik kızsın.

Heh cok guzel simdi aylarca toparlan toparlanabilirsen....haksizlikolmus da ondan insan kafasina takar bunu

Siz dusunmeyin instg.face ne varsa heosinde ekli resim isim ne varsa cope asla kontrol etmeyin samimiyim gozden uzak gonuldenden uzak oluyor onun icin tum oletisim ararclarini kesin bir zaman sonra cok daha iyi hissedeceksiniz ,onada diyecek soz bulamiyorum sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…