diyorum ya, adam profesyonel.. çok tehlikeli.
böylesi nikah günü masadan kalkıp da gidebilir, düğünün ertesi sabahı boşanmak istiyorum diyebilir.. uzar yani.
canım ayrıca telefonunda o an bir şey görmemiş olmaya fazla güvenme.seni üzmek istemiyorum inan ama şahit olduklarım var.bazı erkekler aptallıklarından silmeyi unutuyorlar bir şey varsa da.ama daha zeki olanları da nolursa olsun her ihtimali hesaplayarak genel tedbir amaçlı herşeyi siliyor telefonda o anda. seninki de zeki bir adam anladığım kadarıyla
buraya bir üye konu açmıştı,eşinin telefonunu çok nadir karıştırıyormuş hiçbir şey yokmuş genelde.bir gece eşi uyurken telefonunun mesaj sesiyle uyanıyor,bakası geliyor telefona. ve kayıtlı olmayan bir numaradan samimi bir mesaj geldiğini görüyor eşine,olaylar gelişiyor..
o yazdığı mesaj da vicdan mıdır başka şey midir bilmem. bana sorarsan taktik amaçlı, yine U dönüşü için toprak yolun ufaktan asfaltlanması.. hem severim ama senin yüzünden de giderim gibi salak bir mod yaratmış kendince.
jasse sen de ne kadar kötümsersin diyebilirsin ama işte bunlar hep tecrübe..
Sevgilimle 11 aylık beraberliğim terk edilmemle son buldu maalesef.
Üniversitedeyim, 1 hafta önce finallerin bitmesiyle fırsat bu fırsat deyip sevgilimle dışarıda buluştuk (!). Ben sınavlar bitti, rahat rahat sevgilimi göreceğim derken o bana ayrılmak istediğini, 3-4 haftadır bu konuyu düşündüğünü, son birkaç günde netleştirdiğini ve ayrılmak için sınavlarımın bitmesini beklediğini söyledi. Ve kesinlikle bu süreçte ayrılmak istediğini belli etmedi kızlar, telefonda tartışmalarımız oluyordu onunla ama buluştuğumuzda gayet iyiydik. Kötü bir şaka sandım 50 kere sordum ciddi misin diyeEn sonunda ciddi olduğunu anladım bak biz bu sorunları konuşmadık emin misin hemen ayrılık kararı alıyorsun sonuçta uzun bir ilişki var ortada dedim bunun üzerine zorlaştırma falan deyince kafama dank etti. Hemen toparlandım, sen kararını vermişsin tamam ayrılalım dedim. Kalktık sonra. Giderken elimi sıkmak istedi gerek yok dedim elimi vermedim gözlerim dolu dolu arkamı dönüp koşarak eve geldim Sonuç olarak 10 gün önce yanından sarılarak ayrıldığım sevgilim, 1 hafta önce beni terk etti. O günden beri bir daha hiç konuşmadık hiçbir şey yazmadım aramadım sormadım ama kafamda bir sürü soru döner mi dönmez mi o kadar hazırlıksız yakalandım ki. Bu arada biz ayrıldıktan 1 saat sonra falan sosyal medyasında ayrılığımızla ilgili bir şeyler yazmış. Bana inşallah pişman olmam diyerek gitti bense sanırım hala şoktan çıkamadım
Bu arada ayrılık sebebimiz (söylediğine göre): Sevgilim aynı zamanda eski sevgilimdi 4 aylık bir ilişkimiz vardı daha önce ben ayrılmıştım ondan uzun sayılacak bir ayrılık döneminden sonra tekrar bir araya gelmiştik. Bana başlarda seni seviyorum ama güvenemem demişti ben de güvenini kazanmak için elimden geleni yaptım, bu 1 yılda güvenini kıracak en küçük bir şey yapmadım, sevdiğimi fazlasıyla gösterdim. Sonuç olarak 1 yıldır beraberdik onunla nerdeyse. Şimdi bazı arkadaşlar belki daha önce ben ayrıldığım için onu haklı bulacak ama 1 yılda sevdiğimi fazlasıyla hissettirdim benAyrılma sebebi de beni eskisi kadar sevememesiymiş, affedemedim galiba seni dedi. İlişkimize başlarken ona olan sevgimden etkilenmiş, benim için yaptıklarını da kendini ilişkimize daha çok motive etmek gaza getirmek için yapmış. Bunları söyleyen adamla bir ay önce senden ayrılsam 1 yıl kendime gelemem diyen adam aynı adam Farklı karakterlermişiz bir de geleceğimizi göremiyormuş. Ben onun ilk sevgilisi ilk aşkıydım aynı zamanda. Bazı söyledikleri o kadar birbirini tutmuyor ki kafamda anlamlandırmaya çalışıyorum yapamıyorum belki sizin yardımınız dokunur
Okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize...
Bence kötü bir ayrılık olmamış gayet medeni bir şekilde ayrılmışsınız. Sonuçta yeri geliyor insanlar 20-30 yıllık eşlerinden bir anda ayriliveriyorlar. Acini küçümsüyormusum gibi düşünme lütfen ama 11 ay yani o kadar da uzun bir sure değil hatanın neresinden dönülse kardır. Onun da dediği gibi sizin bir geleceğiniz olamazmış demek ki..
Bence sadece su acıdan iyi olmuş belki o ilk ayrılığı telafi etmiş oldunuz acabalarıniz olmasın bu ilişkiye bir sans daha verdiniz ve olmadı, ama istisnalar dışında şu da bir gerçek ki "exten next olmaz" :)
Bence artık geçmişle ilgili olarak bu nedendi șu nedendi diye düşünüp kendini boş yere üzme canım ve birgün tekrar karşına çıkıp yeniden deneyelim derse sakin ha ayni hataya düşme olur mu?
Kaybedilmek... terkedilmek ne aci 3 yil gecti aradan ve hala bunun kırıntıları gecemdi yuregimden.. tek duam dilegim unutmak oldu
Hiç kimse bu kadar profesyonel rol yapamaz başka bir şey olmalı severken de vazgeçmiş olabilir. Eğer cidden rol yapmışsada o zaman hiç üzülme kurtulduğun için sevin.sabırlı ol bekle mutlaka sebebini öğrenirsin...Canım şunu demek istedim, evet anlayışlı bir düşünce ama ayrılıktan bir hafta önce 11. ayımızı kutladık, yan yanayken hiçbir soğukluk yoktu ne bakışında ne sarılmasında ne bir şeyinde. Ben bu yüzden çok kırıldım. O zaman bu adam rol yapmış anlamı çıkıyor. Sadece mesajla sorun yokmuş gibi davransaydı bunu anlayabilirdim ama yanımda rol yapmış olması olumsuz düşüncelere sahip olmama sebep oldu.
sevgili esincee, derslerine yogunlas. okulunu bitir, iyi bir ise gir. sevgili denilen sey gunu gelince olur; boyle salak insanlar icin gozyasi dokmeye degmez.
Canım ben de öncesinde onu terk ettiğim için kendimi suçluyordum ama kimse bu konuda beni suçlamadı, onu haksız bulmanız içimi rahatlattı gerçekten üzülmeme rağmen. Haklısın söylediklerinde daha yolum var benim.
Hiç kimse bu kadar profesyonel rol yapamaz başka bir şey olmalı severken de vazgeçmiş olabilir. Eğer cidden rol yapmışsada o zaman hiç üzülme kurtulduğun için sevin.sabırlı ol bekle mutlaka sebebini öğrenirsin...
İstemedigin halde ayrilmak zorunda kaldigin icin su an bu adamin davranislarinda art niyet aramani ve ona hiddetlenmeni anliyorum, bircok noktada hak veriyorum sana. Ancak sordugun sorularin cevaplari sadece o kiside ve bence o bile bazi cevaplari bilemiyor olabilir. Su an kirginsin, uzgunsun , cevaplar istiyorsun. Bu nedenle onun her seyine sinirlenmen de dogal. Bence sorular kurup durma kafanda. Cevaplari yok bircogunun. Zaten bu adami tekrar istiyorsan hicbir cevapla tatmin olmazsin. Tavsiyem kendinde suc arama. İcini rahat tut. Gelecegine odaklan. Dik dur. Hakkinda hayirlisi olsun. Onu takip etme bu arada. Geri doner mi diye de bekleme.
ahh gençlik..benimde başıma böyle bir olay gelmişti.tam final zamanı psikolojimi bozmuştu.nasıl zor gelmişti.beni öylece antin kuntin sebeplerden bırakmıştı.sonra okul bitti aradan aylar geçti bununla arkadaş ortamında karşılaşmıştım.kalkıp demez mi bi daha deneyelim .dedim yaaa bi git.ayakkabı mıyım ben deniyosun. sallamadım hayatıma devam ettim.
sen de öyle yap kardeşim.kendine güveni yok bu tiplerin. hayatını harcama bu gibilere.inan sevgiyi fln haketmiyorlar.Allah ayrılmana izin vermiş ki karşına değecek biri çıksın diye yoldan çekmiş onu.
Güzel kardeşim..Birgün gelir hatırlamazsın bile.Dünya kimsenin etrafında dönmüyor.Sen bir yanlış yapmadıysan (ki insan yanlışlar da yapabilir, herşey insanlar içindir) üzülme. Tabi böyle demesi kolay şimdi diyeceksin.Bu dünyada ne kalpler kırıldı ne gözyaşları döküldü. .Maalesef bazen olmuyor ama tabii en iyisini Allah bilir.Bir daha bir araya da gelebilirsin ya da gelmeyebilirsin.Olayları birazda akışına bırak.Bu süre zarfında gez dolaş arkadaşlarınla ,kendine vakit ayır, hiç yıkma kendini.Kaç senelik evliliklerde bile insanlar neler neler yaşıyor.Üzüntüler de hayatın tuzu biberidir. Kendini kimse için yıpratmaya değmez inanki.inşallah güzel günler güzel şeyler yaşayacaksın daha.Canım çok teşekkür ederim yorumun için gerçekten içimi rahatlattınız. Bana da zor geliyor gerçekten. 11. ayı yeni kutlamışken bu şekilde bırakılmak, hiç hissettirilmeden. Demek ki sevgim ağır gelmiş.
Teşekkür ederim canım söylediklerin ondan uzaklaşmamı çabuklaştıracak. Başkası ihtimali aklıma gelmişti ama konduramadım somut bir şey yoktu elimde, herhalde yok başkası diye düşündüm. Ama o kadar sinsice davranmış ki aklında her şey olabilir şu an bilemiyorum. Peki sence geri dönecek mi?
Canım buradaki yorumları okudukça benim de gözüm açıldı, başka biri ihtimalini hiç düşünmemiştim mesela. Göremediklerimi görüyorsunuz teşekkür ederim hepinize.
Biliyor musun bunlar hep bahane.benimkide bana hep öyle diyordu.Şimdide ilahi adaleti bekliyorum oturmuşta..Karakter farklılıklarımız varmış, sebeplerinden biri buydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?