ailesinden hiç kimse telefon kullanmıyor mu
ne kadar zamandır berabersiniz ?
yani ilginç geldi bana.hangi çağda yaşıyoruz mektup atsa 1 haftada gelir.hiç yoktan iyidir:)
insan merak etmez mi?hiç aklına getirmez mi?annesinde ablasında niye tel yok anlamadım.sen bu durumda sevgilin var gibi mi hissediyorsun?garip bi ilişki olmuş:26::26::26:
neden kullanmıyorlarki hadi telefon kullanmıyor acaba neden internetten ulaşmıyor size ben çok merak ederdim yerinizde olsam
hiç yüzyüze görüştünüz mü? yoksa internette mi görüşüyordunuz sadece?
Hayırlı akşamlar herkese , az önce forumda dolaşırken 8 saattir sevgilisine ulaşamayıp panikleyen bir arkadaşın konusunu okuyunca dedimki ben mi anormalim acaba ? Sedat'a 1 aydır ulaşamıyorum rahatsızlığından dolayı telefon kullanması yasaktı net üzerinden konuşuyorduk iki hafta akrabalarında kalıcağını söyledi ama iki hafta etti dört hafta annesi ve ablasınada ulaşamıyoruz onlarda telefon kullanmıyor . Şimdi bir ilişkim olup olmadığından dahi emin değilim bir aydır ses yok kendi kendime yaşıyorum öyle birşey olmuşmudur ? yo hiç sanmıyorum olsa gelirdi haberleri peki birşey olmadıysa neden bana ulaşmadı . Bu iş bitti deyip yoluma devammı etmeliyim yoksa bir aydır bekliyorum zaten kendi çapımda beklemeye devam edip nete girerse neden girip girmediğini mi sorup ona göremi karar vereyim yada birşey yapıp karar vermek zorundamıyım anormal mi sizce bu durum ne yapayım ?
terk etme meselesi bi yana eğer rahatsızlığı varsa daha çok merak edilir.garip.
Bence bu kadar uzun süre haber alamaman kötü bir durum mantıklı da değil.İnsan bir kere dahi olsa haber verir sen onu nasıl merak ediyorsan o süre zarfında aynı şekilde onun da seni merak edip aramış olması gerekirdi bence.Sadece ilişkiniz adına demiyorum ama yolunda gitmeyen bir şeyler var hayatında demek ki.
ve sorunuzun cevabı "evet sizin ilişkiniz anormal" 1 ay çok uzun bir süre, geçerli bir sebebi olsa anlaşılır ama o da yok. neyi beklediğinizi bilmeden beklemek çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?