- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Bence 1 ay çok uzun bi süre
En azından senin merak ettiğini düşünüp kendi arayamıyosa bile tanıdıklarından 'iyiyim merak etme ' tarzında bişi yazdırabilirdi.
Ben 2 saat ulaşamasam delirirdim galiba
Bende ortada bi ilişki kaldığını düşünmüyorum.
Seven her koşulda arar :) Hadi seni geçtm o seni hiç mi merak etmiyor
Bide hastalığı ne çok merak ettim:26:
Cep telefonu kullanmıyor demişsin.
Sende mi kullanmıyorsun ?Onda acil durumlar için tel numaran yok mu ? Köyde ev telefonu yok mu ? 2 dk olsada arayamaz mı ? büsürü soru geldi aklıma
Hiç doğru gelmedi bana..
Kötü bişi olduğunu düşünmüyorum arada tanıdıklar var demişsiniz illa ki haber gelirdi..
Yüzyüze görüşmeden nasıl sevgilli oldunuz? Ayrıca bence ortada ayrılabileceğiniz bir ilişki falan yok. Bu zamanda böyle bi durum bence imkansız, ama yine de inanıp inanmak sizin seçiminiz. Yaşınızı merak ettim. :)
benim numaram var onda hastalığını burdan yazmak istemiyorum özelden mesaj atarsanız daha iyi olur . Gitmeden önce bir şekil bana ulaşmaya çalışacağını yasakta olsa telefon ayarlamaya çalışıcağını söylemişti . Evet ortak tanıdıklar var kötü bişi olsa çoktan gelirdi diye düşünüyorum ...
yüzyüze görüşmek herşey demek değil bence , bazen hiç görmeden yüzyüze görüşüp sevgili olan bir sürü kişiden daha fazla şey paylabilirsiniz . yaş 19 .
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
içerik ne bilmiyorum ama forumdan en yakın içeriği bul örneğin bir derdim var bölümü sol üst köşede yeni konu aç butonunu göreceksinarkadaşlar konu nereden açılıyor bişey sormam lazım yardımınıza ihtiyacım var
canim yorumlarinin tumunu okuyamadim, ancak durum pek normal degil, ortak arkadaslarimiz var diyorsuna ma bu adamin sana dogru soylediginden eminmisin. yani cok yakindan tanidiklarim var benzer sekilde yillarini harcayan, sonuc hersey yalan. cep telefonu kullanilmazsa ev telefonu vardir, baslarina birsey gelse bu devirde. cok guvenme zor biliyorum ama cok icten soyluyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?