• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkeden Erkek Neden Aramaya Devam Eder?

mrb canım.. dün bana msj atmıştım kapalıydı telefonum akşam gördüm "ne yapıyorsun haci" demiş iki gün önce aşkım bebeğim diyen insan susuyorum susmaya devam ediyorum bugunde telefonumu açtım kim aramış mesajında baktım numarası öğlen saatlerinde aramış 1 kez kapalıydı tabi telefonum neden arıyo bugunlerde bu kadar çok ne istiyo derdi ne.. hep aklında benmi varım her gun beni arıyo msj atıyo yada hayatında ki kişi yetmiyomuda beni arıyo hala daha? üzülüyomudur bana ulaşamayınca merak ediyomudur canı yanıyomudur o kız için aradan 5 sene geçti ona ulaşmamı istemese hattını iptal ederdi demişti kendi niye etmiyo benim ona ulaşmamımı istiyo defalarca hattımı kapattım kırdım attım dediği halde... niye beni aramaya devam ediyo :43:
açmayı düşünmüyorum da olurda bir gün açarsam telefonu ne dicem daha önce olduğu gibi beni özlemedinmi gerçekten derse hayırmı dicem???

inanmıyorum yaa,aynı lafı bana da dedi ve sinir oldum biliyor musun. bir kaç zamandır hocam-üstad gibi ifadeler kullanıyordu hani sırf dostuz-birşeyleri kabullendim imajı çizmek için . Benim gözümde malesef sıradan biri olamıyor çünkü sevdiğim insan hala. Fakat onun cidden bunu böyle gördüğünü düşünüyordum ki, geçenlerde kaç defa ardı msg attı ben de yanıtlamayınca merak etmiş en sonunda 'Rohy'm' noldu sana bir yanlışım mı oldu başına birşey mi geldi açmıyorsun falan diye. Ne tezatlık yaa, 3gün önce de gündğz aradı ben dşardaydım napıosun nie çağrıma dönüş yapmıosun falan dedi, ben de yoo öyle mi oldu ki falan dedim,dışardaym şuan müsait deilim bilmem ne.. O da müsait olunca ara bekliyorum dedi, ben de hayrdır birşey mi lazımdı (bazen ineternetle ilgili yardm için arardı-ve ben hep benim için arıo sanıp hayalkırıklığı yaşardım) die,---hani kendime yontmayayım yine diye---''yoo seninle konuşmak için...'' dedi, tamam seni arıycam dedim,akşam 10 gibi aradım cvp vermedi, sonra ertesi gün yine akşam aradım yine yanıt yok.. Ne saçmasapan birşey ya. Bunları neden anlattım?
Durumumuz birbirine çok benziyor( ama bir farklılıkla tabiiki,, geçici olarak da olsa sevdiğim kişinin hayatına birini soktuğunu bilsem duysam bitirirdim ben-hçbirşekilde ümit beslemeden ve her türlü irtibatı keserek), sadece br zamanlarki gibi deli divane aşık görüntüsü vermediğimiz-onlarsız yapabildiğimiz ,kendimizi önemsediğimiz ve olanları kabullendiğimize dair bir portre çizdiğimiz için. Yediremiyorlar-anlam veremiyorlar 'ne oldu böyle!!' diyorlar içten içe. Ama gurur var hala oyzden direk belli edemiolar kendimizi suçlu hissetmemizi istiolar eskisi gibi..

Yerinde olsa asla aldırmam,bugn hemen hayatına birini-hem de bir zamanlar kötülediği kızı sokan yarın da ilişkiniz varken hayatına sokar.
Ya benimkine ne demeli? tercüme edebiliyor msuun bnm durumu? Aklım karman çorman.. offf

Neden ayrıldığını da açıklamamıs canım kendi sorunları olabilir hala sana ilgiliyse...Ama diger arkadasların dediği gibi de istediği zaman bırakıp istediği zaman beraber olmak için bir yolda olabilir...

inanmıyorum yaa,aynı lafı bana da dedi ve sinir oldum biliyor musun. bir kaç zamandır hocam-üstad gibi ifadeler kullanıyordu hani sırf dostuz-birşeyleri kabullendim imajı çizmek için . Benim gözümde malesef sıradan biri olamıyor çünkü sevdiğim insan hala. Fakat onun cidden bunu böyle gördüğünü düşünüyordum ki, geçenlerde kaç defa ardı msg attı ben de yanıtlamayınca merak etmiş en sonunda 'Rohy'm' noldu sana bir yanlışım mı oldu başına birşey mi geldi açmıyorsun falan diye. Ne tezatlık yaa, 3gün önce de gündğz aradı ben dşardaydım napıosun nie çağrıma dönüş yapmıosun falan dedi, ben de yoo öyle mi oldu ki falan dedim,dışardaym şuan müsait deilim bilmem ne.. O da müsait olunca ara bekliyorum dedi, ben de hayrdır birşey mi lazımdı (bazen ineternetle ilgili yardm için arardı-ve ben hep benim için arıo sanıp hayalkırıklığı yaşardım) die,---hani kendime yontmayayım yine diye---''yoo seninle konuşmak için...'' dedi, tamam seni arıycam dedim,akşam 10 gibi aradım cvp vermedi, sonra ertesi gün yine akşam aradım yine yanıt yok.. Ne saçmasapan birşey ya. Bunları neden anlattım?
Durumumuz birbirine çok benziyor( ama bir farklılıkla tabiiki,, geçici olarak da olsa sevdiğim kişinin hayatına birini soktuğunu bilsem duysam bitirirdim ben-hçbirşekilde ümit beslemeden ve her türlü irtibatı keserek), sadece br zamanlarki gibi deli divane aşık görüntüsü vermediğimiz-onlarsız yapabildiğimiz ,kendimizi önemsediğimiz ve olanları kabullendiğimize dair bir portre çizdiğimiz için. Yediremiyorlar-anlam veremiyorlar 'ne oldu böyle!!' diyorlar içten içe. Ama gurur var hala oyzden direk belli edemiolar kendimizi suçlu hissetmemizi istiolar eskisi gibi..

Yerinde olsa asla aldırmam,bugn hemen hayatına birini-hem de bir zamanlar kötülediği kızı sokan yarın da ilişkiniz varken hayatına sokar.
Ya benimkine ne demeli? tercüme edebiliyor msuun bnm durumu? Aklım karman çorman.. offf
işte bende o tarz tabirlere sinir oluyorum ve bunu biliyo hani güya sıradanlaştırcak özel değilsin gibilerinden müdür haci vs. bu tarz kelimeler kullanıyo istiyoki asker arkadaşınmıyım ben senin dememi heralde.. ben ona hani mektup yazmıştım ya bayramda eline geçicekti ben temmuz sonu gönderdim bana geçenlerde gene msj attı "sen ne diye sorunlusun" diye sonra bişe yazmadım arkasından gene msj "mektuplarını okudum bi açıklama yapmama gerek yok heralde bir daha yazma emi" bu birdaha yazma kısmı mektup için çünkü ben kapattığı dükkanına yolluyorum komşu dükkandaki arkadaşı almış mektupları kendisi farklı şehirde neyse kuzenim msj attı geçen gün beni faceye eklemiş haberin varmı diye yok dedim ben görüşmüyorum hiç bi şekilde bana ulaşamıyo onu eklemiş konuşmak gibi bi derdi olsa direkt msj atardı faceden ben sana her türlü ulaşaırım demeyemi getirdi artık yoksa neden ekledin deyip beni konuşturmakmı istedi bilmiyorum maksat dikkat çekmek olsun..ondan öncede en son msn görüşmemizden sonra ona mail atmıştım 5 gün arayla 2 kere cevap yazdı hazımsız bir şekilde..şimdide 2 günden beri dün aramış evvelki günde o msjı atmış işte..

seninkine çok şaşırdım napmaya çalışıyo anlamıyorum arıyo cevp vermiyosun merak ediyo arıyosun açmıyo :44: durumumuz benziyo canım evet karşımızdakiler hemen hemen aynı şeyi yaşatıyolar..benim ki ilk ayrıldığımızda bana dedi ki ben ona sen suçlusun hatalısın diyodum bana %1de olsa bendede suç var de seni bi daha aramıcam diyodu yani kabullenemiyolar..burda bi çok arkadaş destek oldu küfür etmek bile umursamamak kadar etkili değildir umursama onu dedi hakkettende öyle oldu şuan ben ona ulaşaılmaz geliyorum ve ondan ötürü cazip oluyorum..yoksa sevse fedakarlık yapardı bana bunları yaşatmazdı..
sende bi daha arama ararsada açma..benide arardı mesela ilk zamanlar müsait değilim derdim konuşmak istemiyorum olarak algılamazdı bunu müsait olunca çaldır arayım derdi mecburmuşum gibi özellikle iş yerinde çok olurdu bu.. şimdi beni ararsa bi gün olurda açmak durumunda kalırsam o hiç bişe olmamış gibi konuşcak biliyorum tanıyorum beni özledinmi dicek yada özlemedinmi gerçekten dicek seviyomusun dicek ne dicem direkt hayır dicem demi ????

akşam 11de msj atmış uyuyodum yeni gördüm bi şaşkınlık var hiç bişe düşünemiyorum:14: " uyuyomuusn ben gidiyorum vedalaşayım dedim büyük ihtimal yarın akşam alırsın mesajı içimde büyük bir sıkıntı ile gidiyorum o kadar çok ki içimde uhdeler hangisini sayayım yarın 11:45te biniyorum uçağa vücud olarak çok yorgunum beynimi zaten sorma o iyice gitti bazen diyorum ki öyle bi uyku çöksün ki bana bir hafta bir ay uyanmayayım yarına küçük bi bavul hazirladım sadece geriye dönüp baktımda sunuda alayım aman şu kalmasın diyebileceğim birşey kalmamış ne kadar ufak bi insanmışım seni özleyecekmiyim hayır öyle bi duygu yok hiç olmadı bir ay içerisinde kimseyle zaten duygusal bi bağımda yok sadece gidiyorum kendime sen yazdığım üçüncü kişisin bir varmış birde yok olmuş benim hikayem ama o kadar uzun yazmak istiyorum ki anlatamam bi koltuğa gömüldüm ışıkları kapattım elim sana yazıyo kendim karanlığa konuşuyorum sen yazdığım son kişisin ...... (adını yazmış) gitti bu dünyadan gayrına selam olsun sağlıcakla" sonra yanlış bi msj yazmış "kardeşim bayramda uğrayamadım gidiyorum ben soranlara çok selam" diye... ne bu şimdi napcam ben kendini öldürmicektir demi bu dünyadan gidiyorum dedi.. ablası var almanyada bide o kız ama oraya gitmek bu kadar kısa sürede bu kadar kolaymı ne yapmaya çalışıyo ben ne yapıcam bişe yazsam nolucakki o bana ulaşmak istese gittiği yerdende her türlü ulaşır ben yapamam sadece :14:

canım sana blöf yapıyor emin ol, ne yapsa dönmedin yüz vermedin,gururundan taviz vermed,n. O da dikkat çekmek için böyle yapıyor,ya tatile gidiyordur ya başka birşey.. Aksi takdirde,hani o kızı seviyordu?Ne oldu? Ben o kıza döndüğünü de sanmam,sadece seni kazanmak için yapılan saçma sapan dikkat çekme hareketleri. Gözlerde kaybolacak ve gizemli hale gelecek. Hiç merak etme.

Benimki ise iyice saçmaladı. Arayıp duruyordu biliyorsun kaç gündür,şimdi 8gündür ses yok. 2 defa aradım,bir kez de msg attım yanıt gelmedi. Onu görünce yine birşeyler alevlenecek içimde ama zaptetmeliyim kendimi. Böyle dengesizlikler yapıp uzak kaldıkça soğuyorum. Gözden de ırak olunca alışma gücü buluyorum ama az kaldı gelecek ve benim gönlüm yine yorulacak :(

canım yazamadım uzun zamandır bugun diğer açtığın konuyu görünce yazmak istedim.. o en son ki veda msjlarından sonra ben gene dağıldım tabi ama toparladım üstünden 8 gün geçmişti faceden bi msj geldi geçen hafta perşembe günü
ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş
görür görmez anladım hemen o anda
sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı
sahip çıkmışsın canım eksik olma
nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı
oysa yerini bile unuttu
mucizeler hep böyle ansızın gelir
teşekkür ederim böyle baktığın için
teşekkürler aklımda kaldığın için
karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
senin yanın en aydınlık beyaz benim için...

sonra cuma
ne zaman bir masaya otursak
seninle karşıkarşıya,
masa durmadan uzuyor aramızda.
tozlu bir yol oluyor giderek
ve ben başlıyorum koşmaya.

sonra bakıyorum hiç değişmemiş,
duruyor olduğu gibi
aramızdaki cansız masa.
kestiremiyorum bir türlü
uzak mısın, yoksa yakın mı bana.

derken içimde bir korku
başlıyor mayalanmaya.
ve omuzumda bir kuzgun
o parlak siyahlığıyla
alayla bakıyor suratıma.

Ben ne zaman bir masaya otursam , Metin amca ' nın bu şiirini duyardım kulaklarımda,
ama ne hikmetse bu sefer
bir ucunda ben, bir ucunda sol yanım ve Urla şarabıyla otururken nehir kıyısında
hatta nehir bize katılırken, ay bulutların arasından çıkıp muhabbete tutulurken
o masa
gitgide kısaldı aramızda..
ay ışığı nehre karıştı, şarap geceye..
ben sol yanıma karıştım..
ağva bize...

bilmem belki de rüyaydı, kanıtı ayaklarımdaki sinek ısırıkları olan
ama yine de..

" Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık.
Gönlüme hoş geldin sevdiğim,
kusura bakma ortalık biraz dağınık... "

sonra c.tesi

sen el kadar bir kadınsındır
sabahlara kadar beyaz ve kirpikli
bazı ağaçlara kapı komşu
bazı çiçeklerin andırdığı
iş bu kadarla bitse iyi
bir insan edinmişsindir kendine
bir şarkı edinmişsindir, bir umut
güzelsindir de oldukça, çocuksundur da
saçlarınla beraber penceredeyken
besbelli arandığından haberli
gemiler eskirken, deniz eskirken limanda
sevgili

ben susmaya ve yazmamaya devam ama anlam veremiyorum bana küfür edebilien tacizkar oldun diyen sıktın iyice diyen insan birden U dönüşü yapıp değişti sanki ilk günlerde ki gibi yazıyo bana...sonra pazar günü msj geldi..
azıcık yazsana bana bi sese ihtiyacım var diye sonra 2.msj hadi be valla sese ihtiyacım var kötü bi niyetim yok sadece çok yenilmiş bi durumdayım intiharın kıyısındayım :30: 3.msj çok yanlış insanmışsın sen olarak değil bi ses olarak bişeyler söyle dedim sana onu bile yanlış anlayıp ses vermiyosun halbuki bitik bi halde yazıyorum sana 4.msj halbuki sen zorda olsan iki elim kanda olsa yetişirim ne kadar yanlış ve ard niyetli bi insanmışsın halbuki sana sevgili olarak yazmayı düşünmedim hiç sadece neyin var diye sorsa idin demiş ben msjları 1 saat sonra aldım yazmıcaktım intiharın kıyısındayım dedi diye yazdım ama doğru ama yalan yazmasaydım belki vicdan yapabilirdim..
niye böyle yapıyosun?neden intiharın kıyısındayım diyosun?senin hiçmi inancın yok?benim kontörüm bile yok! ard niyetli olans ensin ben seni affettim yaşadığım herşeyi kabullendim kendime yaptığım haksızlık için defalarca özür diledim sen niye kötüsün hala daha?dedim
yazdığın için çok teşekkür ederim gerçekten çok kötüyüm bi sese ihtiyacım vardı teşekkür ederim demiş.. ben bişey yazmadım..sonra faceye girince gördüm msjlarla aynı zamanda bana bişe yazmış

merhaba
aslında sana yazmak istemiyorum. bir eski sevgili olarak yazmıyorum sana o kadar çok ki kafamdaki sesler bu yüzden senin sesini hatırlamıyorum. en çokta kendi sesim çok yüksek çıkıyor kafamda kimse ile oturup konusamıyorum sadece diyorum ki keşke sesime ses gelse sadece dinlese ve sadece dinlediğini belirten bi ses verse.. çünkü gayrısını dinleyecek takatım yok boğuluyorum..
çok yalnızım o kadar yalnızım ki ne kadar kalabalıksa o kadar yalnızım ve hiç gücüm yok bu yalnızlıkla boğusmaya.. teslim oldum sadece bekliyorum ne olacağını o kadar tembelleştim ki elimi kaldırmaya takatim yok yatıyorum yatmamam lazım deyip kalkıyorum.. kalktığımda elim ayağımın dermanı yok yatıp uyusam ya diyorum

diyorum ya sevgili olarak hatırlamıyorum seni sadece bi yazı yazayım istedim suya yazar gibi..

bende ona "ölmek için gençsin henüz. yaşayacağın güzel günlerin var.içinde ki kötülüğü öldür sen önce ve bi yerden tutun hayata ben her zaman olamam ki. intiharın kıyısındayım gibi sözler yakışmıyo sana!" dedim..
sonra dün telefonum kapalıydı öğlen msj atmış "iki dakika arayayımmı seni" diye akşam aldım ben msjı sustum susuyorum bişey yazmadım oda msjın iletildiğini görmüştür neden yazmıyosun diye baskı yapmadı Allahtan..aramadıda.. böyle işte bu böyle nereye kadar gider bilmiyorum..sabrediyorum sabrediyorum bi yerde direncimi kırıyo..epey bi uzun yazdım canım kafanı şişirdim ama paylaşmak istedim seninle..

ama bugunlerde kendimi daha iyi hissediyorum sende daha iyi olucaksın..öpüyorum seni..

ksuura bakma canım ama senn sevgilin çok yüzsüz- züppe, narsist yapıda bencil biriymiş. Sana deli gibi ihtiyacı var,bunu belirtiyor ama belirtirken de pişman ettiriyor, kibir taslıyor, burnu havada..öte yandan kendini acındırıyor.
Unut gitsin bence,gerçekten çok dengesiz ve bozuk kişiliği var. Böyleleri ne anlar seni ne de kendini anlatabilir.'Tamam artık,birşeyler gönderme-yazma.Bırak tamam ayrıldın ve kabullendim.Seçimin tercihini yaptın,uğurlar olsun' de ve bir daha yanıtlama. Yanıt vermn için tabiiki de inatçı olduğunu bildiği içn intihar tarzı şeyler yazacak ikna olman adına.

Tesellin için de tşk.ederim canım,son 1 yıldır bu 2.yaşadığım darbe,inş. çok iyi biri çıkacağı içindir tüm bu yanlış insanlar..

Konuyu görünce bi kac cümle bende söylemek istedim. 3 yil sonra benimkide bana ask beslemedigini heycani kalmadigini söyleyerek ayrildi benden. Agladim sizladim ama ama benim durumum onun umrunda bile degildi. Bana beni birakirsan kendimi bir daha toparlayamam eger benimle evlenmiceksen bosuna zamanimi calma derdi sonra maddi durumum musait degil diyerek yillarca oyaladi beni. Insan inaniyor ne derse inaniyor malesef severken gözün birsey görmüyor iste kaniyorsun. Heycan yok dedi gitti sonucta sevseydi beni uzulmeme dayanamazdi helede karsisinda beynimde tümör cikti diye aglarken hic tepki vermedi bana bugune kadarda bi kere olsun nasilsin diye sormadi. Bunun ustune bide terk etti. Yeni yeni toparliyorum kendimi. Arkama baktikca ona inaninki icimde ne kinim kaldi nede ofkem ben kendi iyiligim icin onu affettim ve biraktim. Sadece icimde kirginliklar kaldi verdigi umitlere soyledigi yalanlara kandigim icin. Arkadas kalmak istiyor yazyor arada bana ama kabul etmedim birdaha yazmam dedi sosyal ortamlarda takip ediyor beni resimlerimi begeniyor. Ama benim icin onemu varmi artik yok bu kadar kirdiktan sonra resmimi begenmis begenmemis ne fark ederki. Ben bundan sonra insanlara guvenebilirmiyim artik bilmiyorum. Ama onuda iyilestiricem allahin izniyle. Inaninki insan ölmüyor hatta dahada guclu oluyorsun. O bi kitabi cok istemisti piyasada yoktu supriz yaptim yazarina ulastim adina imzalattim cunki seviyodum sevdim ve yaptim o kiymet bildimi hayir. Yapacak birsey yok pismanlik duymuyorum artik tecrube olarak yaziyorum bir kenera

neden mi arar? özür diliyorum ama şerefsizliğinden! bir tane de bende var. her seferinde iyileştirmemi geciktiren, uyduruk bir telefonla yeniden içime aynı sızıyı bırakıp sonra da pervasızca giden. açmayacaksın. artık açmıyorum.

bu eskiler kafayı yedi iyice.şu anda ben de aynı durumla uğraşıyorum.arkadaşlarıma kadar rahatsız ediyor ve ısrarcı.Ama saftorozun bilmediği bir şey var face şifresini ilk denemem de buldum hakkımda ne konuştuğunu,neler yaptığını ve pisliklerini gördüm.Dört yılımı heba etmişim dedim sadece.cevapsız bırak.bırak sürünen o olsun.:52:

Neden konuştunki? ben olsam benden pat diye ayrılan birinden benimle dost kalmya çalışmasına izin vermem. Bu ne ? seni el atın da tutayım başkası çıkmazsa geri dönerim .. böyle salakça espiri yapan bir tipi tip senden ayrıldığı için mutlu olmalısın. sen başka adayın varsa ona şanss ver.

Ben yazıyorum sandım .

Benzer seyler var yasadıklarımız ıcınde . Bilirim o duyguyu bilirim 'grinin' ne demek oldugunu.
Ne zaman gıtmeye kalksam ondan benı gerı cagrıyor ama hep yarım , yarım aşk yarım sevgı hep yarım.
Ne var ne yok , hayatına devam edemıyor ınsan demı cızgısını cızemıyor .
Ben son kez savasıyorum onun için , son kez sabredıyorum bir istisna olup mutlu son olucak bızım kısı ınanıyorum .
İnanmak ıstıyorum .

Terkeden erkeğin kafası karışıktır. En iyisi beraber konuşmanız, başkasını dahil etmemeniz.
Ama hatalar da gitgide affedilemeyecek hale geliyor sonra.
Terkeden erkekleri daha iyi anlamak için e-kitap bile yazılmış.
Erkekleri daha iyi anlamak için empati kurmak gerekir.
http://erkekarkadasinizibaglayin.blogspot.com

Son düzenleme:
Back
X