Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım.. dün bana msj atmıştım kapalıydı telefonum akşam gördüm "ne yapıyorsun haci" demiş iki gün önce aşkım bebeğim diyen insan susuyorum susmaya devam ediyorum bugunde telefonumu açtım kim aramış mesajında baktım numarası öğlen saatlerinde aramış 1 kez kapalıydı tabi telefonum neden arıyo bugunlerde bu kadar çok ne istiyo derdi ne.. hep aklında benmi varım her gun beni arıyo msj atıyo yada hayatında ki kişi yetmiyomuda beni arıyo hala daha? üzülüyomudur bana ulaşamayınca merak ediyomudur canı yanıyomudur o kız için aradan 5 sene geçti ona ulaşmamı istemese hattını iptal ederdi demişti kendi niye etmiyo benim ona ulaşmamımı istiyo defalarca hattımı kapattım kırdım attım dediği halde... niye beni aramaya devam ediyo
açmayı düşünmüyorum da olurda bir gün açarsam telefonu ne dicem daha önce olduğu gibi beni özlemedinmi gerçekten derse hayırmı dicem???
işte bende o tarz tabirlere sinir oluyorum ve bunu biliyo hani güya sıradanlaştırcak özel değilsin gibilerinden müdür haci vs. bu tarz kelimeler kullanıyo istiyoki asker arkadaşınmıyım ben senin dememi heralde.. ben ona hani mektup yazmıştım ya bayramda eline geçicekti ben temmuz sonu gönderdim bana geçenlerde gene msj attı "sen ne diye sorunlusun" diye sonra bişe yazmadım arkasından gene msj "mektuplarını okudum bi açıklama yapmama gerek yok heralde bir daha yazma emi" bu birdaha yazma kısmı mektup için çünkü ben kapattığı dükkanına yolluyorum komşu dükkandaki arkadaşı almış mektupları kendisi farklı şehirde neyse kuzenim msj attı geçen gün beni faceye eklemiş haberin varmı diye yok dedim ben görüşmüyorum hiç bi şekilde bana ulaşamıyo onu eklemiş konuşmak gibi bi derdi olsa direkt msj atardı faceden ben sana her türlü ulaşaırım demeyemi getirdi artık yoksa neden ekledin deyip beni konuşturmakmı istedi bilmiyorum maksat dikkat çekmek olsun..ondan öncede en son msn görüşmemizden sonra ona mail atmıştım 5 gün arayla 2 kere cevap yazdı hazımsız bir şekilde..şimdide 2 günden beri dün aramış evvelki günde o msjı atmış işte..inanmıyorum yaa,aynı lafı bana da dedi ve sinir oldum biliyor musun. bir kaç zamandır hocam-üstad gibi ifadeler kullanıyordu hani sırf dostuz-birşeyleri kabullendim imajı çizmek için . Benim gözümde malesef sıradan biri olamıyor çünkü sevdiğim insan hala. Fakat onun cidden bunu böyle gördüğünü düşünüyordum ki, geçenlerde kaç defa ardı msg attı ben de yanıtlamayınca merak etmiş en sonunda 'Rohy'm' noldu sana bir yanlışım mı oldu başına birşey mi geldi açmıyorsun falan diye. Ne tezatlık yaa, 3gün önce de gündğz aradı ben dşardaydım napıosun nie çağrıma dönüş yapmıosun falan dedi, ben de yoo öyle mi oldu ki falan dedim,dışardaym şuan müsait deilim bilmem ne.. O da müsait olunca ara bekliyorum dedi, ben de hayrdır birşey mi lazımdı (bazen ineternetle ilgili yardm için arardı-ve ben hep benim için arıo sanıp hayalkırıklığı yaşardım) die,---hani kendime yontmayayım yine diye---''yoo seninle konuşmak için...'' dedi, tamam seni arıycam dedim,akşam 10 gibi aradım cvp vermedi, sonra ertesi gün yine akşam aradım yine yanıt yok.. Ne saçmasapan birşey ya. Bunları neden anlattım?
Durumumuz birbirine çok benziyor( ama bir farklılıkla tabiiki,, geçici olarak da olsa sevdiğim kişinin hayatına birini soktuğunu bilsem duysam bitirirdim ben-hçbirşekilde ümit beslemeden ve her türlü irtibatı keserek), sadece br zamanlarki gibi deli divane aşık görüntüsü vermediğimiz-onlarsız yapabildiğimiz ,kendimizi önemsediğimiz ve olanları kabullendiğimize dair bir portre çizdiğimiz için. Yediremiyorlar-anlam veremiyorlar 'ne oldu böyle!!' diyorlar içten içe. Ama gurur var hala oyzden direk belli edemiolar kendimizi suçlu hissetmemizi istiolar eskisi gibi..
Yerinde olsa asla aldırmam,bugn hemen hayatına birini-hem de bir zamanlar kötülediği kızı sokan yarın da ilişkiniz varken hayatına sokar.
Ya benimkine ne demeli? tercüme edebiliyor msuun bnm durumu? Aklım karman çorman.. offf