Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz biri var mı?

Terkedip dönmesini beklediğim biri var. Ama dönmeyecek eminim artık

Evet kesinlikle öyle... Siz nasıl oldunuz? Az toparlanabildiniz mi?

mehpar çık karsısına guzelce konuş bekle bekle kaybedeceksın onu tamam o yapmalı ama bak kaç ay oldu .. hiç degılse netleşir ne bılım ben olsam konuşudum . en kötusunu dusun baskasına gıdıcek ve sen hala onu dusuneceksın bılıyorum ve dahada canın yanacak madem cok sevıyosun dene bı bak .. konuş. yalvarmıcaksın sadece konuşcan. ne bılım ya sevdıgını kaybetmek çok zor ve olmuyo yerı dolmuyo işte hep bı yanın eksık kalıyo

bende emınım benımkıde dönmeyecek sevgılısıyle çok mutlu hemen bulmuş senınkı de mi

Walla bilmiyorum canım ya face.den sayfasına bakıyorum ama uzun zamndır hiçbir şey yazmıyor sayfasına biri varmı yokmu anlaymadım

Terkedip dönmesini beklediğim biri var. Ama dönmeyecek eminim artık

Döner belki, umudunuzu kaybetmeyin.Hayatta olmayacak diye birşey yoktur, yeter ki olumlu düşünülelim, evrene pozitif enerji yayalım, düşünce gücümüzle istediğmize ulaşabilirz belki. Biraz bilimsel bir açıklama oldu nese :)

Onu çok iyi tanıyorum. İnatçı ve gururlu. Kafasına birşey koyduysa, onu asla kafasından sildiremezsin, vazgeçiremezsin, seni beni dinlemez yani. O son sözünün bana söyledi bu böyle gitmez, uzatmayalım dedi. Buna rağman 1 hafta sonra aradım onu. Niye aradın diye msj attı. Ben de gerçekten bitti mi dedim. O da bitti uzatmaya gerek yok bir daha bu konuyu açmayalım dedi. Ona sinirlendim, ben de bitti artık, seni hayatımdan kalbimden söküp atacam dedim. Daha da aramadım. 1 ay oldu terkedeli. Ama biliyorum bu dediğime hiç inanmadı, çünkü ona ne kadar bağlı olduğumu, ondan vazgeçemeyecğimi biliyor... Diyar ben alıştım zaten onu hep beklemeye. Bi kere daha terketmişti beni ailem yüzünden. Ama 2 ay sonra geri döndü. Şimdi yine terketti. Aynı acıyı yine yaşıyorum. Doğru yeri dolmuyor, dolmayacak da. İçimdeki eksiklik hiç bitmeyecek, ama artık yapacağım birşey kalmadı, beklemekten başka...

Konunuzu merak ettim ve okuyacağım. Herşey gönlünüce olsun. Kalbinizde hangisi ağırlık basıyo ( dönmesi ya da dönmemesi) o olsun :)

Dönmesini isterdim pişman olsun. O pişmanlığı yüzünde görmeyi çok istiyorum.
Ama sanmıyorum dönmez o.
Eğer birgün dönerse yazarım buraya :))

beni terk eden adamı neden geri isteyeyim ki...

defolsun gitsin...

adam mı kalmadı memlekette pehh

bnmde erkek arkadsımla hazıran sonu ayrılmıstık.ekım gıbı tekrardan konusmaya baslamıstık ama normal arkads olarak sevgılı dııldık.sora bısı oldu cevap atmamaya basladı.sora bı gun yne karsılastık yıne konumaya basldık su anda yıne konusmuorz ama ne olcak bole bılmıorum.ama hala hayatımda ıstıorum onu

Aynı sorun bende de var. Erkek arkadaşım bi terkediyor beni, sonra geri dönüyor, bi konuşuyordu bi konuşmuyordu. Ayrılalı 1 ay oldu. Şimdi konuşmuyoruz. Acaba yine dönecek i çok merak ediyorum

ben 2-3 yıl bekledim bekledim bekledim...ne kadar ağladığımı tahmin bile edemezsiniz....ama o başkasıyla evlendi ....ve aynı mahalledeyiz....evi o kadar yakın ki evlerinin önünden gecmek zorunda kaldığımda gözlerimi kapatıyorum başımı çeviriyorum...işten eve dönerken ağlıyorum....şu andaki gibi....eşiyle aynı mahalledeyiz...Allah mutlu etsin....ne diyim ....

Ne kadar zor, ne kadar acı bir durum. Maleseef erkekler kadınlar gibi sadakatli olamıyorlar...

Terk edip dönmesini beklediğim biri var. Dönmedi, dönmüyor. Şu an bunları yazdığımı duysa şok olur herhalde. Ayrıldığım andan itibaren çok net bir tavırla hayatımdan çıkardım. Aldatma yok, yüzgöz olma, saygıyı yitirme durumu yok, geri adım yok. Dönmedi, dönmüyor. Dediğim gibi şu an bunları yazdığımı duysa şok olur, inanmazdı herhalde. Hiçbir şekilde yansıtmadım zira. Aşırı güçlü bir karakterim vardır bu tür konularda... Öyle işte kızlar. Terk edip dönene de şans vermeyin bence :/ Ne amaçla geldiği bellidir onun... Hem terk etmiş, kimbilir kaç kızla takılmıştır, hem de dönecek falan. Çok kötü ya, seven için evlat acısı gibi bir şey.

bundan 10 yil once oldu, donmesini bekledim dondu 3 gun sonra terk ettim.. sevdigimden beklemedim saçma sapan bi sebepten terk edilmeyi sindiremedigim için bekledim sirf onu terk etme zevkini yasamak için... tabi 17 yasindaydim o zamanlar...

Giden dönmüyor kızlar vicdanı bıle sızlamıyor canımdan can gıttı o benı bır kere bıle merak etmedı 3.5 ay oldu hala toparlanamadım acısıda dınmıyor ama terk eden zaten kendını dusundugunden gıdıyor gayette mutlu yasıyor en azından benımkısı oyle.... Kımseyı dönecek dıye beklemeyın bı kere gıden bı kere uzmeyı göze alandan ne hayır gelır ne bısey....

Zaten bir kişin teketmesi, bırakıp gitmesi o insanın ölmesi gibidir... Çünkü artık olmayacaktır, gitmiştir. Ama ben bekliyorum hala, döner diye. Döndüğü zaman da koşulsuz kabul ederim onu. İlk ve tek sevdiğim erkek. Kapım ona sonsuza kadar açık... Yeter ki sesimi duysun artık, dönsün!

bundan 10 yil once oldu, donmesini bekledim dondu 3 gun sonra terk ettim.. sevdigimden beklemedim saçma sapan bi sebepten terk edilmeyi sindiremedigim için bekledim sirf onu terk etme zevkini yasamak için... tabi 17 yasindaydim o zamanlar...

Peki,bukişi sizi terkettikten ne zaman sonra geridöndü? Biz ayrılalı 2 ay oldu. Dönmedi...

Benim de içim çok sızlıyo ama yapacak bişey yok. Bir yanım bekle birgün dönecek diyo, diğer yanım boşuna bekleme gittii artık geri dönmez diyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…