unutmak hiç kolay degıl ancak yasayan ve çok seven bılıyor bunu
Evet kesinlikle öyle... Siz nasıl oldunuz? Az toparlanabildiniz mi?
Terkedip dönmesini beklediğim biri var. Ama dönmeyecek eminim artık
Evet kesinlikle öyle... Siz nasıl oldunuz? Az toparlanabildiniz mi?
bende emınım benımkıde dönmeyecek sevgılısıyle çok mutlu hemen bulmuşsenınkı de mi
Terkedip dönmesini beklediğim biri var. Ama dönmeyecek eminim artık
mehpar çık karsısına guzelce konuş bekle bekle kaybedeceksın onu tamam o yapmalı ama bak kaç ay oldu .. hiç degılse netleşir ne bılım ben olsam konuşudum . en kötusunu dusun baskasına gıdıcek ve sen hala onu dusuneceksın bılıyorum ve dahada canın yanacak madem cok sevıyosun dene bı bak .. konuş. yalvarmıcaksın sadece konuşcan. ne bılım ya sevdıgını kaybetmek çok zor ve olmuyo yerı dolmuyo işte hep bı yanın eksık kalıyo
Konunuzu merak ettim ve okuyacağım. Herşey gönlünüce olsun. Kalbinizde hangisi ağırlık basıyo ( dönmesi ya da dönmemesi) o olsun :)
bnmde erkek arkadsımla hazıran sonu ayrılmıstık.ekım gıbı tekrardan konusmaya baslamıstık ama normal arkads olarak sevgılı dııldık.sora bısı oldu cevap atmamaya basladı.sora bı gun yne karsılastık yıne konumaya basldık su anda yıne konusmuorz ama ne olcak bole bılmıorum.ama hala hayatımda ıstıorum onu
ben 2-3 yıl bekledim bekledim bekledim...ne kadar ağladığımı tahmin bile edemezsiniz....ama o başkasıyla evlendi ....ve aynı mahalledeyiz....evi o kadar yakın ki evlerinin önünden gecmek zorunda kaldığımda gözlerimi kapatıyorum başımı çeviriyorum...işten eve dönerken ağlıyorum....şu andaki gibi....eşiyle aynı mahalledeyiz...Allah mutlu etsin....ne diyim ....
Terk edip dönmesini beklediğim biri var. Dönmedi, dönmüyor. Şu an bunları yazdığımı duysa şok olur herhalde. Ayrıldığım andan itibaren çok net bir tavırla hayatımdan çıkardım. Aldatma yok, yüzgöz olma, saygıyı yitirme durumu yok, geri adım yok. Dönmedi, dönmüyor. Dediğim gibi şu an bunları yazdığımı duysa şok olur, inanmazdı herhalde. Hiçbir şekilde yansıtmadım zira. Aşırı güçlü bir karakterim vardır bu tür konularda... Öyle işte kızlar. Terk edip dönene de şans vermeyin bence :/ Ne amaçla geldiği bellidir onun... Hem terk etmiş, kimbilir kaç kızla takılmıştır, hem de dönecek falan. Çok kötü ya, seven için evlat acısı gibi bir şey.
bundan 10 yil once oldu, donmesini bekledim dondu 3 gun sonra terk ettim.. sevdigimden beklemedim saçma sapan bi sebepten terk edilmeyi sindiremedigim için bekledim sirf onu terk etme zevkini yasamak için... tabi 17 yasindaydim o zamanlar...
Giden dönmüyor kızlar vicdanı bıle sızlamıyor canımdan can gıttı o benı bır kere bıle merak etmedı 3.5 ay oldu hala toparlanamadım acısıda dınmıyor ama terk eden zaten kendını dusundugunden gıdıyor gayette mutlu yasıyor en azından benımkısı oyle.... Kımseyı dönecek dıye beklemeyın bı kere gıden bı kere uzmeyı göze alandan ne hayır gelır ne bısey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?