Karşına çıksa bile senin yüzüne nasıl bakacak çok merak ediyorum. Erkekler için çok basitmiş demek ki sevmek, aşık olmak. O zamn sana niye umut veriyo, sana niye mektup yazıp sevdiğini söylüyo, biraz vicdanı olan bunu yapmaz zaten. Ama üzülme o da çekecek, o da üzülecek, herşey umduğu gibi gitmeyecek. Hem o kızı ne kadar süre içinde tanıdı da sevdi. Herşey yalan, sahte geliyo artık bana. Sevgi, aşk, güven insana mutluluk değil, acı veriyo. Bu da bir gerçek
o kızda bılıyodukı benle oldugunu bıle bıle.. ama allah var yukarıda benı kurtardı bundan emınım çunku bu karakter bellı evlensekte aldatacaktı ki..zaten 2 yıl öncede bana kızmıştı gidip sınıftan bı kızla yakın fotolar cekılmış .. dusunsene bu cocukca ne kadar sacma..kız nete koyuş bıde.. annesı aradı acıdım kıyamadım yıne affettım ama bak yıne .. kımsye 2,sansa gerek yok..anladım neyse o degısmıyo.. o kız ne kadar suçlu bılemem ama benle oldugunu bılıyodu ve ortak arkadaslarım bana cvp yazmadılar grup olmuşlar onlarda benı sıldı.. ne kadar sacma bişey ya.. onlara ne oluyorsa .. insanları tanıdım ama. bıde kımseye guvenmemeyı.ne yazıkkı bnede aşka artık ınanmıyorumkız çok .. ve erkeklerde kanmaya meğilli.. hemcinslerimizide anlamıyorum .. sevgilisi oldugunu bıle bıle neden yaklaşıp boyle yaparlarsa...yazık...
Peki ayrıldıktan sonra sizi hiç aradımı, sordumu? Yani geri dönme teşebbüsünde bulundu mu hiç? Merak ettğim giden mutlaka birgün dönüyor mu? Sizde durum nasıldı?
Kızların da erkekler gibi gururu yok çünkü. Böyle olunca o onla birlikte oluyo, başka kız hemen bi sevgili buluyo. Aslında çok cocuksu birşey gerçekten. Belki de ayrılması sizin için gerçekten çok hayırlı oldu, çünkü anladığım kadarıyla bu erkek gönül işlerine meraklı, aldatabilirdi sizi ileride. Sanki şimdi de mutlu olacak, kesinlikle ne o ne de kız mutlu olamayack. Yuva yıkanın yuvası olmaz zaten, buna imkan yok. Benim anlamadığım kız bildiği halde nasıl inanmış oadamın sevgisine, hiç sormamış mı hemen ayrıldın beni sevdiğini söylüyorsun diye. Bu nasıl bir pişkinlik böyle. Hiç mi onur gurur yok. Bir insanı sevdiren onun huyudur, asaletidir, asilliğidir... Bu adamda ne asalet kalmış ne asillik. Allaha havale et. Arkadaşlarını da anlamış ne değilim, sanki sen onlara muhtaçsın, bırak naparlarsa yapsınlar. Bu çirkinliğin içinde bir tek sen güzel ol. Üzülme...
Yok canım hiçbir iletişimimiz olmadı. Bide "hafızdı" düşün. Benim konumu istersen okuyabilirsin :)
Bazen çok güzel rahmani rüyalar görüyorum. Pişmanlık çektiğini görüyorum. Rüyamda bana dönecek diyorlar sabret diyorlar. :)
Bilmiyorum bende giden geri dönmedi.
Aman dönmesin zaten. nefret ediyorum ondan
bnede anlamadım kızdaki durumu ama belkıde benle ılgılı neler dedi acındırdımı naptı bılmıyom... bılıyomusun ben onunla tanıstıgımda sevgılısı onu aldatmıştı ve kımseye guvenmıyordu.ama aynısını bana yaptı. allah var canım...ahımı aldı ..benım gözyasım kurumadan sankı ıntıkam alır gıbı davranışları sankı aldatan ben uzen ben ne bılım ya allahın adaleti var canım..ben kurtuldum sadece kötü bi şekilde olması canımı yaktı..allah yardım etsın
bnede anlamadım kızdaki durumu ama belkıde benle ılgılı neler dedi acındırdımı naptı bılmıyom... bılıyomusun ben onunla tanıstıgımda sevgılısı onu aldatmıştı ve kımseye guvenmıyordu.ama aynısını bana yaptı. allah var canım...ahımı aldı ..benım gözyasım kurumadan sankı ıntıkam alır gıbı davranışları sankı aldatan ben uzen ben ne bılım ya allahın adaleti var canım..ben kurtuldum sadece kötü bi şekilde olması canımı yaktı..allah yardım etsın
Hala sevdiğiniz, yolunu gözlediğiniz biri var mı? Dönmesi için ne yapıyorsunuz sewgını ve sagdıklıgını gorunce we anlayınca döner.ama su an arama sorma
bazen o dönse bile ya da dönecek olsa da ilişkinin kendisinin öldüğü durumlar vardır. o zaman dönse nolur dönmese nolur, sebepsiz iç sıkıntıları yaşıyor musunuz siz de
Hala sevdiğiniz, yolunu gözlediğiniz biri var mı? Dönmesi için ne yapıyorsunuz sewgını ve sagdıklıgını gorunce we anlayınca döner.ama su an arama sorma
İnşallah döner. Ayrılılalı 1 ay oldu. Hiç aramadım sormadım. O da aramadı. Ben sadece ayrıldıktan 1 hafta sonra msj attm gerçekten bitti mi diye. O da bitti. Bu konuyu açmayalım artık dedi. O kadar. Daha da hiç aramadım.
beklemiyorum ama dönüyor her seferrinde yanlışlarını çoğaltarak. son dönüşü muhteşem olacak mış :)
Karşına çıksa bile senin yüzüne nasıl bakacak çok merak ediyorum. Erkekler için çok basitmiş demek ki sevmek, aşık olmak. O zamn sana niye umut veriyo, sana niye mektup yazıp sevdiğini söylüyo, biraz vicdanı olan bunu yapmaz zaten. Ama üzülme o da çekecek, o da üzülecek, herşey umduğu gibi gitmeyecek. Hem o kızı ne kadar süre içinde tanıdı da sevdi. Herşey yalan, sahte geliyo artık bana. Sevgi, aşk, güven insana mutluluk değil, acı veriyo. Bu da bir gerçek
erkeklerın ıcın anlıktır ayrıldıgı andan ıtıbaren acaba kıme ılıskı kurabıırım kımı hayatıma soksam kıme salca olsam dıye duusnur boslunu hemen kapatmaya calısır bu konuda gercekten ustalar eskıler bosuna demısler adamın karısı oldugunde daha topraga gomerken adam etrafındakı kadınlara bakarmıs........bızm gıbı yanı oturcak yast tutucak aglayıp zırlıycak aylarca kımseyı hayatına sokamıycak acı cekıcek bı durumları soz konusu bıle deıl.....bız bugun aglarken o seyfı sefasını suerer ve bos kaldında gerıye bakar aklına sız gelırsenız bı yoklar bole vıcdansız gamsızlar.....
bana gore vurdum duymazdır dıye dusunuyorum o sımdı ama onunda gorucem ınsallah acı cektıgını yalvardıgı gunlerı beklıyorum....
Hem terkedilcem hem yolunu gözlücem yok ya
Avucunu yalasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?