terkeldılme sebebim ve terk etme seklı acı cekıyorum..lutfen fıkır verın

söylenecek çok şey var ama olan olmuş bunlarla kendini kahretme artık. her şey ortada. bu insanla şuandan sonra asla diyalogun olamaz. onu engelle faceboktan seni hiçbir şekilde göremesin. başında kavak yelleri esecek yaşta da değilsin, 30 yaşındasın. amiyane tabirle bu sana vız gelip tırıs gitmeli. bunlarla zaman kaybetme. çalışıyor musun?

kendısıne facebooktan neden sildin dıye sorunca benı engellemıs bıde bısey demeden ayrıldı cok koydu bana.. evet calısyorum.. bu kısıde egıtımlı kendı ısını yapan bırydı adam sanmıştım yaa degılmıs

böyle adam eğitimli olsa ne çıkar. eğitim cahilliği alır eşşeklik baki kalır. bak neyse ki çalışıyosun. oyalanacağın bir işin var, sosyal çevren vardır mutlaka kendine göre. yoluna bak.

kızım, evlenmiş boşanmış ise külliyen uzak dur. sana ondan hayır gelmez, git bekar birini bul, o evlilikten hayır gelmez, evlendiklerinde hep eskilerle kıyaslıyorlar

adamsa bu sorun olmaz dıye duşundum bıde benım yasta 30 oldu bakımlı begenılen bırıyım ama ne anlamıyorum ya terk edılıyorum yada bırı cıkmıyo karsıma

sana naçizene önerim, biriyle tanışacaksan bu internetten olmasın.. zaten bir insanı tanımak yeterince zor, bu şekilde zorluğu 10 a katlıyosun. yaşın evlilik için hiç geç kalmış falan değil. böyle abuk sabuk adamlar hayatına gireceğine yalnız kal daha iyi.

benim de 30 a bişey kalmadı hala bekarım du bakalım nolcek halim

zaten bu duruma karsıydım ınternetten bıryle tanışmak gıbı basıma geldı butun yalanı dolanı unutup ılıskıye başladık ve benı yarıyolda bıramtı nedende söylemeden terk edıyorum demeden.. onu denemısım başka numaradan arayarak bu ayrılık sebebı olurmu ya

o ayrılık sebebi değil ki. seni başından savmak için bahanesi. şimdi hazmedemiyorsun ama yakında unutup gideceksin. dua et ki fazla paylaşımın yok. bundan sonra da adımlarını hep dikkatli at. dışarda daha böyle binlerce erkek var. uyanık ol.

işte hep böyle ınsanların olması benım umudumu kırıyor sankı hıc duzgun bırı olmayacak gıbı gelıyor

işte hep böyle ınsanların olması benım umudumu kırıyor sankı hıc duzgun bırı olmayacak gıbı gelıyor

yanlış düşünüyosun. kötüyü gör ki iyiyi farketmen kolaylaşsın. bizimkisi züğürt tesellisi( atlantisim kulakların çınlasın)

yanlış düşünüyosun. kötüyü gör ki iyiyi farketmen kolaylaşsın. bizimkisi züğürt tesellisi( atlantisim kulakların çınlasın)

atlantisim adlı uyenın sızın topıgınızde yazdıklarını okuum cok mantıklı geldı banada bıkac tavsıyede bulunurmu acab yenı uyeyım ozelden yazmıyorum kendısıne sız soylermısınız

Bak benzerini yaşamış biri olarak... SAKIN! Sakın böyle biri için üzülme ve SAKIN birtek mesaj bile atma
İnan bana Kıymetli olmak istiyorsan haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsan dediğimi yap

Bak benzerini yaşamış biri olarak... SAKIN! Sakın böyle biri için üzülme ve SAKIN birtek mesaj bile atma
İnan bana Kıymetli olmak istiyorsan haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsan dediğimi yap

sımdı ıcım yanıyor canım uzuluyorum ayrıldığı gun bır suru msj attım bukadar aşağılık bı ayrılış olamaz dedım yalanlar soyledın dedım ama hıcbırıne cvp vermedı sessizce cıktı gıttı allahından bulsun

Seni çok iyi anlıyorum... Benim de canım yanmıştı ,söylemediğim laf kalmamıştı... Sonrasında onun sayesinde öğrendim ki, canını yakmak için hanımefendiliğinden ,ağırlığından ödün vermemek ,hiç bi şekilde iletişime geçmemek gerekiyormuş...
Bu insanlar yüzünden acı çekme... Çok gereksiz olduğunu anlayacaksın bi süre sonra... Ama sen dediğimi yap canım...İlk gün yaptıkların neyse de sakın şimdi öfkene ve acına yenik düşme...
İnan bana çok daha iyi olacak söylediğimi yapman...Çünkü kalkan totosu inecek,egosunu şişirmeye devam etmeyeceksin ve şaşıracak neden iletişime geçmediğine Bi süre sonra engelini de kaldırır ... Bu defa sen engelle tavsiyem

bu boyle bıraz farklı bı kısılık kuralları olan kendınden odun vermeyen hayata hep calısmak cabamalak uzerıne adayan sureklı yenı fıkır uratmak ısteyen bı tıp unıversıte mezunu konusma tarzı degısık bıseydı cok hosuma gıdıyordu bu yapısı ama bı ayrılık konusması yapamaycak kadar adı ve serefsızmıs

yorumların kraliçesi atlantisi topiğe bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…