- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
facebooktan silerek terk etmıs benı zaten hıc bısey demeden.aılesınden herseyınden bahsetmıstı pklanlar kurdurdu.. facebokktan tanısmıktın asıl gırme amacıda ayrıldığı esını takıp etmekmıs ben mal gıbı sıneye cektım bunları
söylenecek çok şey var ama olan olmuş bunlarla kendini kahretme artık. her şey ortada. bu insanla şuandan sonra asla diyalogun olamaz. onu engelle faceboktan seni hiçbir şekilde göremesin. başında kavak yelleri esecek yaşta da değilsin, 30 yaşındasın. amiyane tabirle bu sana vız gelip tırıs gitmeli. bunlarla zaman kaybetme. çalışıyor musun?
kendısıne facebooktan neden sildin dıye sorunca benı engellemıs bıde bısey demeden ayrıldı cok koydu bana.. evet calısyorum.. bu kısıde egıtımlı kendı ısını yapan bırydı adam sanmıştım yaa degılmıs
böyle adam eğitimli olsa ne çıkar. eğitim cahilliği alır eşşeklik baki kalır. bak neyse ki çalışıyosun. oyalanacağın bir işin var, sosyal çevren vardır mutlaka kendine göre. yoluna bak.
zaten bu duruma karsıydım ınternetten bıryle tanışmak gıbı basıma geldı butun yalanı dolanı unutup ılıskıye başladık ve benı yarıyolda bıramtı nedende söylemeden terk edıyorum demeden.. onu denemısım başka numaradan arayarak bu ayrılık sebebı olurmu ya
işte hep böyle ınsanların olması benım umudumu kırıyor sankı hıc duzgun bırı olmayacak gıbı gelıyor
yanlış düşünüyosun. kötüyü gör ki iyiyi farketmen kolaylaşsın. bizimkisi züğürt tesellisi( atlantisim kulakların çınlasın )
Bak benzerini yaşamış biri olarak... SAKIN! Sakın böyle biri için üzülme ve SAKIN birtek mesaj bile atmadaha once ılgısı azalan erkek arkadasımla ılgılı konu acmıstım 1 aylık bır ılıskım vardıbu ılıskıde bana evlılıkten bahserdı seneye evlenmek ıstedıgını soyleyen mobılyayya kadar muhabbet eden ınsan.. benı terk eden sevgılım ıs yogunlugundan dolayı (öyle dedıgıne gore) ılgısı azalmıstım hemde asırı derecede her sabah bana hıc degılse gunaydın dıye msj atardı son 1 haftadır buna sukur der olmustum ama cuma gunu ben ona msj attım bana cvp vermedı bende aradım acmadı sonra saat 3 oldu bende o saat 3 olana kadar aglaya aglaya bı hal olmustum kendımı yıyordum bu nıye degıstı dıye bende sırketın numarasından onun cebını aradım actı musaıt degılım dedı sesımı alınca kapadı bende uzuluyorum dedım konusuruz dedı kapadık. saat 5 te aradı ben ona neden hıc aramadın sen boyle yapmazdın dedım nıye degısıyosun dedı yogunum dedı en hıcmı bosluk olmadı dedım olmadı dedı ınsan bence ıstese bosluk yaratır daha onceden saat bası msj atardı msn den yazardı..aklına gelmedımıı dedım gelmedın dedı ısım varken gelmedın dedı sende ısıne baksaydın dedı. benı baska numaradan nasıl ararsın denedın sen benı dedı kızdı cok sınırlendırdın dedı..ama bende durduk yere aramadım dedım sen teskıl ettın dedım kızarak kapadık..atıstıktan sonra gece 10 na kadar konusmadık ben dayanamadım msj attım nerdesın dıye evdeyım dedı bende yatıyorum dedım ıyıgeceler sınava gırcem yarın dedım aöf oda sadece ıyı geceler dedı. sabah kaltım msj attım gunaydın dıye telefon yanımda olmayacak dedım benı 8 bucuga kadar ararmısın dedım.. aramadı uyuyodur dedım sınava gırdım cıktım eve geldım ne arama ne msj sonra facebook a gırdım baktım benı ordan sılmıs..sok oldum aradım mesgule attı. 1 saat sonra faceden nıye sıldın dıye msj attım o msjdan sonra bıde engellmsı benı faceden.. yanı bana hıc bısey demeden terk ettı ben bukadar degersızmıyım dedım yazdım dolu dolu msj ne cvp verdı ne bısey yaptı.... bukadar asagılık bı ayrılıs olurmu... baska numradan aradım dıye bı ınsan terk edılırmı ve boyle terk edılırmı???ıcım yanıyor
Bak benzerini yaşamış biri olarak... SAKIN! Sakın böyle biri için üzülme ve SAKIN birtek mesaj bile atma
İnan bana Kıymetli olmak istiyorsan haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsan dediğimi yap
sımdı ıcım yanıyor canım uzuluyorum ayrıldığı gun bır suru msj attım bukadar aşağılık bı ayrılış olamaz dedım yalanlar soyledın dedım ama hıcbırıne cvp vermedı sessizce cıktı gıttı allahından bulsun
Seni çok iyi anlıyorum... Benim de canım yanmıştı ,söylemediğim laf kalmamıştı... Sonrasında onun sayesinde öğrendim ki, canını yakmak için hanımefendiliğinden ,ağırlığından ödün vermemek ,hiç bi şekilde iletişime geçmemek gerekiyormuş...
Bu insanlar yüzünden acı çekme... Çok gereksiz olduğunu anlayacaksın bi süre sonra... Ama sen dediğimi yap canım...İlk gün yaptıkların neyse de sakın şimdi öfkene ve acına yenik düşme...
İnan bana çok daha iyi olacak söylediğimi yapman...Çünkü kalkan totosu inecek,egosunu şişirmeye devam etmeyeceksin ve şaşıracak neden iletişime geçmediğineBi süre sonra engelini de kaldırır ... Bu defa sen engelle tavsiyem
yorumların kraliçesi atlantisi topiğe bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?