terkeldılme sebebim ve terk etme seklı acı cekıyorum..lutfen fıkır verın

Bu nasıl bi ayrılma şeklidir. 35 yaşında bi insanın bunu yapmasını gerçekten aklım almıyor. Keşke sinirlerine hakim olabilseydin. Seni bu şekilde terkettiğine göre hayatında başka biri var gibi görünüyor cnm. Hiç bi açık kapı bırakmamış, saygısızca arkasını dönüp gitmiş. Bundan sonra yapman gerekeni sende biliyorsundur ama yinede yazmak istedim. Asla onun yüzüne bakmamalı kesinlikle iletişime geçmemelisin. Şayet bi gün pişman olupta gelirse onu kelimenin tam anlamıyla süründürmek boynunun borcu olmalı.

:) iletısım kurmak ıstedım fakat kuramadım ozelden msj atamıyorum bırılerı haberdar edermı

ettim canım ben. şuanda çevrimiçi değil. olunca yazacaktır. sen kendini bu kadar hırpalama hem. sanki dermansız derde düşmüş gibi davranıyosun. bir silkelen kendine gel. bas küfürü yoluna bak. valla kızmaya başlıyorum sana

ayrılık seklı canımı cok yaktı zaten bukadar degersızmısızım onun ıcın cumartesı ayrıldıgı gun msj yazdım baya.ne bugun nede dun yazmadım

canım tesekkurler... sızlerın yorumları ortak fıkır bırlıgınız sayesınde kendımı daha ıyı hıssedıyorum cıdden deymez bu sekılde bı ayrılık ve sebebı olmaz

siz 30 yaşınızda daha önceden evlilik yaşamış bir insansınız. nasıl 1 aylık ilişkide hemen evliliği düşündünüz anlamadım. şimdi ki ergenler bile daha güzel bahane bulup ayrılıyor. bana cok çocuksu geldi 20 yaşında olmama rağmen.[COLOR="#8B45[/COLOR]

ben hıc evlenmedım bahsettıgım kısı evlilik yasamıs

özür dilerim yanlış anlamışım. Allah karsınıza sizin gibi olgun birini çıkarsın inşallah. böyle 35 lik ergenlerle uğraşmayın.

bırde kendımı suclu buluyorum keske aramasaydım baska numaradan denemıs olmus gıbı oldum ondan kızdı bana ve bu dusuncem cok hastalıklı gelıyor arada bı esıyor aklıma gelıyor keske aramasamıydım baska numaradan bunu affetmedı sanırım dıyorum

nikim merhabalar, öncelikle Allah seni kurtarmış diyeceğim. elbette her ilişkinin dinamikleri de kişide bıraktığı izler de farklıdır da duygularının en yoğun halini de yaşamış olsan 1 ayda kurtulmuşsun. buna da şükür diyoruz biz artık:)

öncelikle şuna inan ki araman, onun aramana kızması, farklı numara vs. bunların hiçbiri ayrılık gerekçesi değil. maalesef filmlerde gördüğümüz ya da kitaplarda okuduğumuz ayrılık konuşmaları ya da gerekçeleri gerçek hayatta çok istisnai durumlar dışında gerçekleşmez ve bize hep sunulan bahaneler üzerine düşünüp bunun için değer miydi sorusu kalır. eski sevgilin zaten kabaymış, birkaç verdiğin örnekle bile bunu analiz etmek çok kolay. erişkin yaşına rağmen henüz erişkin olamamış erkekler karşı taraftan sevgi gördüğünde çoğu kez onu sömürme yoluna gidiyor, eğer sorular çoğalırsa ya da ilgi beklenirse de en adice bahaneler ardına saklanıp kaçmayı tercih ediyor. eğer bunu da böyle kabul edersen kendini yiyip bitirmeye en azından son verirsin.

bir erkek zaten ilk aydan evlilik muhabbeti açıyorsa ama sözleri de hep havada kalıp herhangi bir fiilde bulunmuyorsa çok da ciddiye almamak hatta arkamıza bile bakmadan kaçmamız lazım. benim ayrıldığım kişi beni istedikten 1 hafta sonra terk etti, bir gün önce de hevesle balayı oteli, nişan yeri bakan biriydi ve varlığıma şükrederdi. neden gitti? cevap yok. o hastalıklı bir zihne sahipti ve benim sağlıklı bir akılla, mantıkla onu anlamam mümkün değildi ben de bunu 10 ay sonra kavradım maalesef ve sorgulamaktan da artık vazgeçtim. sana da naçizane tavsiyem sorgulama, şu şöyle olsaydı böyle olmazdı, böyle davranmasaydım gitmezdi gibi hele kendini suçlayıcı düşüncelere sakın kapılma çünkü ağzına kuş tutsan yine de giderdi, biri gitmeyi kafaya koyduysa, her tavrın ona batıyorsa o gider, sessizce yanında dursan ne isterse yapsan da yine gider ki bu yolu da tercih eden çok insan görüyorum maalesef ama sonu yine hüsran oluyor.

ben de 29 yaşındayım, hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız, bunun bir kuralı yok, toplumsal normu da yok, eğer macera aramıyorsak kendimize bu gibi insanlarla ne olursa evlenelim de sonra gerekirse boşanırız yeter ki bir evliliği tadalım diyecek kadar çılgınca fikirlerimiz yoksa ve biraz hayatımıza, kendimize saygı duyuyorsak bize saygı duyan, birlikte bir ömrü geçirebileceğimiz, varlığımızdan bunalmayan aksine varlığımızla tamamlanan insanlarla olmalıyız, evlilik de gerçekleşecekse bu şartlarda gerçekleşmeli yoksa bugün belki de özlemle kurulan o evlilik hayali bizim kabusumuz olur ve bir ilişkiyi bitirmekten de çok daha yıpratıcıdır boşanma süreci şüphesiz ki...

atlantisimmmm

çok doğru konuştun. nikim sen hala kendini mi suçluyosun yanlışlardasın..

sureklı degılde empatı kurmaya calıstım ama adam hayvan kı hayvan ıstemıyor ıste benı

neyin empatisi böyle bir herifin duygularını mı anlamaya çalıcaksın bi de sen şuanda hazmedemiyosun. o yüzden kafanın içinde bin tane düşünce var.. hazmedeceğin zaman da gelecek. ahh bizler neleri hazmetmedik ki..

Son düzenleme:
bir arkadaşımın da başına gelmişti erkeklerin genelinde var sanırım açıklama yapmak yerine ortadan kaybolmak daha kolay geliyor ...işin içine gizem katmak istiyolar sanırım:))

sabahları uyanınca bıraz kotu oluyorum merak edıyorum bugun pek ıyı degılım sankı

Arkadasim o zaten bitirmis bu yaptiklarida isin bahanesi daha dogrusu kisilik sahibi olmayanlarin,bosver kafandan silmeye calis .zaman gecince iyiki ayrilmisim diyeceksin hic arama bence birak o seni merak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…