- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi berrakmadam07
-
Ailesi ne diyor
Bütün sorunda bundan çıkıyor zaten kafası güzel ayağı kayıp düşse ara dur farkında degil mi canı bu kadar mı kıymetsiz. Sen onun için böyle kahrolurken nasıl önemsemez anlamıyorumBöyle birşeyle anılmaktansa ölmeyi tercih ederim. Eşim tutturmuş keyif için yapıyorum zevk alıyorum kötü bişi yapmıyorum ki anlamıyor bıktım artık tabikide can guvenliği yok gece karanlık yerlerde çoğu zaman kafa güzel..
Hadi biişi buldular desem ya kavga etseler aralarında anlaşmazlık olsa zaten haram istemiyorum
Bütün sorunda bundan çıkıyor zaten kafası güzel ayağı kayıp düşse ara dur farkında degil mi canı bu kadar mı kıymetsiz. Sen onun için böyle kahrolurken nasıl önemsemez anlamıyorum
Canım bu define avcılığı bildigin hastalık..Benim rahmetli dedemde vardı bu hastalık.neler çekti canım babam.Tonton çılgın dedemmi evlat babammi babası bilinmezdi.isler tersine dönmüştü baba oğul yer deggistirmisti.dedem 78 yaşındayken bile şurada bı hazine varmış diye bahsederdi:) babam gençliğinde dedemi nezaretlerdenmi almadi..Bıçaklandı diye hastanelere mı kosmadi..Baba bırak artık bu işi diye kaç defa konustuysa olmadı.dedem hep ben kötü bişey yapmiyorumki oğlum derdi.inanin en ufak ne birşey buldu ne de bişey kazandı.hep zarar yani.en sonunda çok ihtiyarlayinca duydukki altın bulma makinasını satmış.İlerleyen yıllarda da vefat etti.cok iyi bir insandi..İyi niyetli çok şefkatli bir dedeydi ama bu hastalığından vezgecmedi.
Ya zaten devlet el koymuyor mu buldugun defineye
Benim dedemin babası mı artık birisi savas zamanında ermenilerin mallarını saklayıp gömdükleri testileri bulmus köydeki evde saklamış dedem bulmus bozdurmak istemiş devlet el koymuş dedemede çok küçük bir miktar vermişler
Yani o kadar uğrasmaya deger mi degmez bence
Bulma gibi bişi yok boşa zaten bizden vaktinden çaldığına değmez
Değerli bişiler bulursan tekin olmayan insanlar değerini veriyor devlete vermiyor çoğu bulan zaten
Haram para istemiyorum bulunsun da istemiyorum
Gözümde düşme sebebide bu zaten ipsiz sapsız itibarsız insan işleri
Biz çevremizde böyle tanınmıyoruz ki
Bi rest çek bakalım yeter benden bu ladar diye
O grup arkadaslrı ile konusacaksın o zaman benim evliliğim bitiyor sizde buna aracı oluyprsınuz cagırmayın bırakın dahil etmeyin vs de
Dava dilekçesi gitsin eşinize o zaman dank eder merak etmeyin tabi bu riski alırsanız
Beni dover mi!!! Allah askına nasıl boyle bir cümle kurabildiginiz bir evlılık icin endise duyuyorsunuz?? Dövemez efendim ne demek ya lutfen kendinize gelin Bence sizin de rahatsızlığınız var bir psıkololog ikinize de iyi gelecektir
Beni dover mi!!! Allah askına nasıl boyle bir cümle kurabildiginiz bir evlılık icin endise duyuyorsunuz?? Dövemez efendim ne demek ya lutfen kendinize gelin Bence sizin de rahatsızlığınız var bir psıkololog ikinize de iyi gelecektir
Rahatsızlığınız fiziki degil anlatamadım sanırım. Gereksiz bağlılığınız. Beni döver dediğiniz adam içinse bu endişeler, sorununuz altin arama istegi degil seni dövme ihtimali olmalıydı. Hemcinsim olarak sana üzülüyorum yanlıs anlama lütfen kendini boyle ezdirme sen dövülecek bir sey misin?Allaha şükür bir rahatsızlığım yok. Eğer ben onun arkadaşlarımla gider bu konuşmayı yaparsam beni döver kendi boşar zaten tanıyorum çünkü.Benim bunu yapana kadar eve dilekçe göndermem daha iyidir.Arkadaşlarına karşı gurur yapar
Rahatsızlığınız fiziki degil anlatamadım sanırım. Gereksiz bağlılığınız. Beni döver dediğiniz adam içinse bu endişeler, sorununuz altin arama istegi degil seni dövme ihtimali olmalıydı. Hemcinsim olarak sana üzülüyorum yanlıs anlama lütfen kendini boyle ezdirme sen dövülecek bir sey misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?