Terketti

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.950
4.220
173
Kizlar biri var demistim ya o birakti beni evlilik düşünüyormuş ben suan icin düşünmüyorum. Galiba kimse beni sevmeyecek umit verip birakti tam olacak derken

Kizlar biri var demistim ya o birakti beni evlilik düşünüyormuş ben suan icin düşünmüyorum. Galiba kimse beni sevmeyecek umit verip birakti tam olacak derken
Evlilik düşünüyorum demiş işte zaten sende istiyordun diye hatırlıyorum.
Sen ona ümit vermişte bırakmışsın gibi olmuş.

ya evet kimse evlenmek zorunda değil ama bi insana ilişkinin daha en başında açıkça evlilik düşünmüyorum demek netlik değil bence sen benim için geçicisin demekle aynı şey. keşke evlilik konularına hiç girmeseydiniz. önce birbirinizi iyice tanısaydınız.

Bencede ama o girdi brnde suan icin dusunmuyorum dedim ya ne deseydim hiçbir zamam dusunmuyorum demedim

Bencede ama o girdi brnde suan icin dusunmuyorum dedim ya ne deseydim hiçbir zamam dusunmuyorum demedim
o halde unut gitsin bu adamı. daha tanımadığı kızla hemen evlilik düşünen adamın derdi evlenmektir. sadece evlenmek kiminle olduğu çok önemli olmadan. böyle birisi zaten evliliği pek iyi anlamamış demektir. hayırlısı olmuştur belkide....

Herşeyin hayırlısı üzülmeye değmez hayat daha karşınıza bir çok kişi çıkartır bu arada okuyorum demissiniz kaç yaşındasınız

Sizi sevmese neden evlilik düşünsün ki ne kadar süredir berabersiniz ve siz şuan için evlilik düşünmüyorum dediğiniz için yanlış mı anlayıp gitti acaba daha önceki konularınızı bilmiyorum ama ne olursa olsun üzülmeyin herşey nasip kısmet sizide seven biri olucaktır.

Sevgili değildik henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…