Terliyorum , cildimde lekenmeler var bunlar için bir çözüm

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Benim 3 tane büyük sorunum var birincisi koltuk altımda hiç kıl olmamasına rağmen terliyorum bu terlemeye bir çözüm bulamadım. Bu terlemeyi ne geçirir
İkincisi 2 sene önce tatile gittiğimizde cildim soyulmuştu ve beyazlanmalar var bazı yerlerde renk değişiklikleri var sizce bu nasıl geçer.
Üçüncüsü ise antidepresan kullandığım zamanlar dişlerimde sararma meydana geldi hiç sigara kullanmadım ama geçmiyor bu sararmalar nasıl beyazlar önerilerinizi bekliyorum

Terleme, kıl kökleriyle değil, ter bezleriyle alakalıdır, albino bile olsanız terlemeniz normal.
Cildinizdeki lekelerle ilgili atıp tutmayacağım, bir cildiyeciye görünün.
Antidepresanların türlü türlü yan etkileri olabiliyor, ilacı size veren doktorla irtibata geçip normal olup olmadıgını sorun, normalse sıradan diş beyazlatıcılar işe yarayacaktır herhalde.
BDV de acil polikliniği gibi mübarek.

Terleme, kıl kökleriyle değil, ter bezleriyle alakalıdır, albino bile olsanız terlemeniz normal.
Cildinizdeki lekelerle ilgili atıp tutmayacağım, bir cildiyeciye görünün.
Antidepresanların türlü türlü yan etkileri olabiliyor, ilacı size veren doktorla irtibata geçip normal olup olmadıgını sorun, normalse sıradan diş beyazlatıcılar işe yarayacaktır herhalde.
BDV de acil polikliniği gibi mübarek.
O doktoru şimdi bulamam ki :s:ss

Terlemeyi önleyici ürünler kullanabilirsiniz, zararlarını göze alıyorsanız. Tüy olmaması sadece kokunun daha az olmasını sağlar, terlemeyi engellemez.

Cilt lekeleri mantar olabilir. Bazı mantar türleri beyazlaşma yapıyor ciltte. Bir dermatoloğa görünün.

Dişler için bir fikrim yok, beyazlatıcılı diş madunları kullanın. Kıca karı yöntemlerine başvurmayın dişlerinize çok zarar verirsiniz.

Back
X