Teror saldirilari :(

Cilekli Turtam

BaşlangıçK: 70.1 güncelK: 66.8HedefK: 55 boy:1.63
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
1.997
3.620
63
29
5gundur ruyalarima girip duruyor sürekli savaş çıkmış savaştan kaciyormusum gibi garip rüyalar görüyorum engel de olamıyorum piskolejimmi bozuldu acaba çok korkuyorum sürekli haberleri takip ediyorum sabah öğlen akşam ondan mi oluyor acaba ne yapmam lazım yaa (

valla yılbaşındaki, izmirdeki derken insanların psikolojisi alt üst oldu, sanırım haberlerden ve sosyal medyadan uzak durmakta fayda var, insanı gelecekten ümitsizliğe sürüklüyor haberler...

Bende ne twitter ne facebook var. Haberlere de bakmıyorum artık. Zaten 1 senedir ciddi manada çöktüm sürekli empati halindeyim ölen insanların ailesiyle. Beni mahvetti. Eşimden öğreniyorum bazen.

Diyarbakır'dan taşınınca rahatlayacağımı sanmıştım. Kısmet İşte artık Türkiye'nin her yeri aynı oldu.
Şimdiden İstanbul'dan gideceğimiz günü bekliyorum.
Bi yeraltı şehri falan iyi olurdu.

inan bende öyleyim iş yerine giderken bile insanlara garip garip bakar oldum acaba bunda silah mı var bu canlı bomba mı diye...rabbim sonumuzu hayır eylesin öyle bi duruma geldik ki artık olağan karşılamaya başladık yine mi patlattılar diye...allah korusun cümlemizi

valla yılbaşındaki, izmirdeki derken insanların psikolojisi alt üst oldu, sanırım haberlerden ve sosyal medyadan uzak durmakta fayda var, insanı gelecekten ümitsizliğe sürüklüyor haberler...
bencede... o yüzden takip edemiyorum okuyamiyorum bile hep terör haberler.. insani bile korkutuyor.

ülkenin durumunda akıl sağlığı normal kalabilmek imkansız ötesi

Bu olaylardan sonra psikolojisi bozulmayan yoktur .
Ben kendimde paranoya başlangıcından suhpeleniyorum. Elinde büyük çanta yada cok kalın montlu birini görünce direk aklıma canlı bomba ihtimali geliyor .
Ama korkunun ecele faydası yok .
Şu zor günlerde sağlam psikoloji ile durmak cok zor ama durmalıyız.

Brn kendim böyleyken o şehit ailelerini düşünemiyorum .

haberlerı takıp etmıyorum
etmemeye calısıyorum
eşim sayesınde her detaya kadar kulak mısafırı oluyorum
her gece yatarken bır sabah uyansam da hersey şaka olsa dıyorum
temmuz ayından beri hep tedırgınım , üzgünüm , saçmasapan yasıyorum
o kadar üzgunum ki anlatamam
o ruyaları ben de goruyorum uykularım alt ust oldu
bundan 1* 2 sene evvel aslında bız ne kadar huzurlu , mutlu bır ulkeymısız
dısarı cıkmayı bırakın inan ben balkona cıkmaya korkar oldum
cocuk yapmaya korkuyorum
yakınlarımı kaybedeceğim dıye korkuyorum
bankaya gtsem korkuyorum
resmı dairede işim olsa korkuyorum
yolculuk zaten artık kesınlıkle edemem
nasıl olcak nasıl düzelecek
daha mı kötu olacak bılemıyorum ve cocuklugumu çok özlüyorum
bu gunlerı yasayacagım aklıma gelmezdı
işyerım evim arası 40 km mesefede
aracımla gıdıp gelıyorum
ank da mart ayında kızılaydakı patlamadan beri
gttiğim yol uzerınde polisler var
yarım saatlık yolu polis cevırmesınden dolayı 2 bucuk saate giidyorum
ve en acısı da bazen silahlı polislerin yolun ortasında durarak silahı arabaya doğru tutup içeriye bakmaları
bu gunlerı yasayacagım aklıma dahı gelmezdi
çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkkk

Valla reinadaki çok etkiledi beni bizde o gece için oraya gitmeyi planlıyorduk sonra evimizde gecirelim dedik vazgeçtik ya gitseydik suan bir oluydum

psikolojisi bozulmayan cok ınsan var
umursamayan
bana dokunmayan yılan bın yasasın modunda cok ısan var

Bende artık kendimi geçtim oğlumu düşünüyorum dediğin gibi bakkala bile çıkmaz oldum kapıyı sıkı sıkı kitliyorum saçma sapan rüyalar yüzünden

Ben turkiye den çıkmayı bile düşünüyorum artık

Bende bu k onuyu konusmak ıstıyorum .
Korkuyorum . Zaten cok uzun suredır bellı baslı meydanlara gıtmıyorum, oglumun eglence anlayısınıda ona gore duzenlemeye calısıyorum , sımdı avm lere gıdemeyecegımı dusunuyorum bır sure. Neden? Cok uzgunum

Bizde aynı durumdayız.Abartmıyorum korkudan gideceğimiz yerleri eliyoruz,sosyal hayatımız bitti.
Korkudan dışarı çıkamıyoruz.Topluma açık heryer,avmler otobüs durakları insan olan heryer tehlike altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…