Teror saldirilari :(

Terorun amaci bu zaten milli birlik ve beraberligimizi bozmak..halki korkutmak huzursuz etmek ve devleti yikmak.dune kadar irak suriye misir vs musluman ulkeler de de bombalar patliyor insanlar oluyor bebekler enkaz altindan cikariliyor..o zaman da bana dokunmayan yilan bin yil yasasin demedikmi cogumuz...sira simdi turkiyeyi karistirmak.Rabbim firsat vermesin korusun.

Al benden de o kadar bütün gece bombalardan kaçtım, savaşlarla uğraştım yine. Ki ben tv açmıyorum, haber izlemiyorum neredeyse son bir senedir. Hepimiz etkileniyoruz maalesef.
Hayatımda ılk defa 15 temmuz gecesı sabaha karsı uyumaya calısırken cıkan seslerden dolayı ınsanlar savas bolgelerınde nasıl hayatlarına devam ettı dıye o kadar tedırgın uyudum kı ardından ıstanbuldan gıttık , cevremızdekı herkes korktugumuz ıcın bızı sucladı ama malesef sahalara donmem uzun surdu neredeyse agustos sonu dıyebılırım

Çok normal, suçlanacak bişey yok.
Da bu kaos ülkenin her köşesine yavaş yavaş yayılırken nereye kaçacağız acaba?

Suriyeliler kadar sansli degiliz.
Böyle bi durumda bizi kabul edecek tek bir ülke bile yok..

Ki biyerede gitmeyiz zaten..

Hep yalnızdık, buyüzden türkün türkten başka dostu yok sözü varolmuş..

Kenetlenmekten başka çare yok, tarih yazmış bizim gücümüzü, cesaretimizi..

Hiçbirşey korkutamaz..

Çok normal, suçlanacak bişey yok.
Da bu kaos ülkenin her köşesine yavaş yavaş yayılırken nereye kaçacağız acaba?
Bılmıyorum ama aklımda köylük bölgeler var gıdecegımız yok ama hayal olarak yasıyor pekı ya bunlardan kacarken kırsalda katıllerın avı olmayacagımız ne malum

ben eskisi kadar izleyemiyorum haberleri
çünkü dayanamıyorum artık şiddetin dozajı çok fazla gece rüyalarımdan sıçrıyorum videolarda gördüğüm görüntüler gözümün önünde kalıyor resmen
ama izlememeye çalışsam da
gördüklerim, duyduklarım yetiyor

ne yapılır bilmiyorum
o 2 asker videolarının her ne kadar tamamını izleyemediysem yaklaşık 10 gündür rüyalarımda
annesi hayatta mı? acaba benim kardeşim gibi annesine ter de koksan anne kokuyorsun kadın seviyorum seni diye sarılıyormuydu?
anneleri de izlemiş midir ?
kadın ne durumdadır

ya kardeşim olsaydı
acaba ablası da var mıydı?
acaba o izlemiş midir?

dünkü İzmir
ailesine haber vermeye gittiklerinde
"babam yok açamayız kapıyı" demiş ya şehidin çocuğu
içim tuhaf oluyor, sanki düğüm oldu onu okuyunca

twiter a bakıyorum
orada bir sürü afedersin pislik olayları kızıştırmak için kutuplaştırmak için yazmış
altında ona hakaret eden hakaret ederken yanlış kelime kullandıysa onun altında ona cevap veren sonra diğeri ona
hoppa sonra onun görüşünü destekleyen sonra öbürkünün

bir bakmışsın bir tane dangalak yüzünden tam birliğe bürünürken başka bir kutuplaşmaya yol açılmış
twiter da bunları görünce de çok üzülüyorum mesela

neyi paylaşamıyoruz
niye düşmana/teröre karşı birlik olmamız gerekirken
birlik beraberlik için kendi görüşüne göre kullandığı bir kelimeden rahatsız olup ona saldırıyorlar
neden diğerleride ona

twiter da ki bu saçmalıkları görünce çok önceden off keklik gibi atladılar ya derdim dert etmezdim şimdi...
oyuna gelmeyin birlik olalım diye gidip hepsini tokatlamak istiyorum
bizi birbirimize düşürmeye, kutuplaştırmaya çalışıyor görmüyor musun diye bağırmak istiyorum kulaklarına
ama sonra hiçbirşey yapamıyorum diye daha çok sinirleniyorum bu seferde kendime

sonra ne olacak halimiz diye oturup ağlıyorum

Normal bir psikolojiyle devam etmiyor maalesef emzirmeye kalkiyordum ev sallanıyor top atışıyla huzur dolmami gereken bir anda stres sarıyor beni sürekli ambulans sesleri falan çok kotu ...

valla hepimizin ruh sağlığı bozulmuş durumda. gece dışardan bir ses duysam birşey mi oldu olay mı çıktı patlama mı oldu polis arabası geçse yine içim bir tuhaf oluyor bi olay çıktı zannediyorum... sosyal hayatımızı da etkiledi tabiki kafe restorant tarzı yerlere gitmek istemiyorum sanki biri gelip tarayacakmış gibi geliyo Allah sonumuzu hayır etsin, ülkemizi korusun

Amin (

benim de psikolojim bozuldu.her gece rüyamda canlı bomba ya da elinde taramalı tüfek olan terörist görüyorum.üstelik bu rüyalar yılbaşından da önceydi tüm türkiye paranoyak olduk artık

benim de psikolojim bozuldu.her gece rüyamda canlı bomba ya da elinde taramalı tüfek olan terörist görüyorum.üstelik bu rüyalar yılbaşından da önceydi tüm türkiye paranoyak olduk artık
sabaha kadar savaş uçaklarının beni vurmaya çalışmasından kaçıyorum binaların tepelerine bomba yağıyor herkes kacisiyor her yerde terörist insanları tarıyor biyerde canlı bomba patlıyor biyerde araba patlıyor her gece yaa her gece durum böyle uyumaya korkar oldum artık yaa lanet olsun bu terore yaa (

Aynen bende öyleyim geçen otobusteyken kadının birini öyle bi canlı bombami acaba diye taktimki polisi arayacaktım paranoya başladı çok zor zamanlar geçiriyoruz resmi olmasada savaş başlatmak istiyorlar resmen

Bugün evden çıkma diye tembihledim anneme. On dakika mesafedeydi gideceği yer halbuki ama korktum.
Benim de ruyalarima girdiği oldu ve her akşam ülkeyi terörden kurtarma planları yapmadan uyuyamıyorum. Bu da gerginlestiriyor ve uykum kaçıyor
Bugünlerde geçer umarım daha da geç olmadan.

Bilmiyorum da sırada Antalya var gibi geliyor. Antalyada benim gördüğüm yaklaşık 1 senedir bomba ihbarı ya da bombalı araç ihbarı var. En son 4 tane araç olduğu söylenmişti avmlere uyarı gelmişti şimdi yine devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…