- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
psikolojisi bozulmayan cok ınsan var
umursamayan
bana dokunmayan yılan bın yasasın modunda cok ısan var
Vallaha bizde cikmiyoruz biyere korkudan her hafta sonu evde geçirmek zorunda kaldık bu olaylar yüzündenBizde aynı durumdayız.Abartmıyorum korkudan gideceğimiz yerleri eliyoruz,sosyal hayatımız bitti.
Korkudan dışarı çıkamıyoruz.Topluma açık heryer,avmler otobüs durakları insan olan heryer tehlike altında.
bende cok duygusalımBen her sehit haberinden sonra o sehite ve onların ailesine ağlıyorum . Kaldırmıyor benim yapım . Çok zoruma gidiyor . Üzülmeyen , içi acımayan birinin olduğunu düşünmek istemiyorum . Benim ülkemde bir sehit verildi ve herhangi biri üzüntü bile duymadıysa o benim gözümde vatan hainin den hallicedir. Ben fazla duygusalım sanırım yada diğerleri fazla taş kalpli
Tek korkum aileme özelliklede oğluma böyle bir türkiyede büyüyor diye ilerde ne olacağımız belli değil iç savaşa sürükleniyoruz resmenBizleri bu hale getirebilmek için uğraştılar ve başardılar nitekim..
Üzülelim tabiiki, bu insani bi durum ama korkmayalım..
Inanın sosyal hesaplar bile takip altında, insanların en korktuğunu hissettikleri anda saldırıya geçiyorlar..
Artık okadar heryerdelerki, paranoyak olmaya gerek yok, korku ecele fayda sağlamıyor..
Sonumuz hayrolsun..
Evet insan evlatları için endişleniyor haklısın, hepimiz aynı durumdayız ama biz korkuyu dile getirdikçe dahada saldırıyolar..Tek korkum aileme özelliklede oğluma böyle bir türkiyede büyüyor diye ilerde ne olacağımız belli değil iç savaşa sürükleniyoruz resmen
Nerden bahsediyorsunuzBir an önce geçmesini diliyorum başka bi şey gelmiyor elden üzülmekten başka her haberde ağlıyorum taze annelik de tuz biber üstüne ki ben bir de hamileligimi her gün roket düşen malum şehirde yaşadım ki halen oradayım belki bi nebze benden iyisiniz çünkü burada evde güvenli değil güney cepheye baktıkça sinirim bozuluyor acaba ordan girer mı yoksa tepeden mı girer öğretmenim her gurultude çocuklar bomba sanıp ağlıyordu geçen yıl zaten çok siklasinca okula gelen de olmadı biz öğretmenler de kelle koltukta yola düşüp okula sağ salim ulastiysak sığınakta oturuyorduk
Yeni Türkiye hayırlı olsun ne diyelim..Bizleri bu hale getirebilmek için uğraştılar ve başardılar nitekim..
Üzülelim tabiiki, bu insani bi durum ama korkmayalım..
Inanın sosyal hesaplar bile takip altında, insanların en korktuğunu hissettikleri anda saldırıya geçiyorlar..
Artık okadar heryerdelerki, paranoyak olmaya gerek yok, korku ecele fayda sağlamıyor..
Sonumuz hayrolsun..
Birtek kendim zannediyordum delirdim diye düşünüyordum ama goruyorumki turkiyemin durumu aynıBen ozellikle otobuse metrobuse binmeye cok korkuyorum. Mecburen binersem carpinti başlıyor. Yalnız olsam o kadar değil ama çocuklarımla çıkınca tedirginlikten ote bi durum olusuyor. Ya bi araba patlarsa yanimizda ya biri silahla tararsa bizi kafamda binbir senaryo eve gidene kadar.
Zaten bakiyorum cevreme herkes ayni birbirini inceliyor. Memleketin bu halinde baska türlü olmak zor malesef.
Al benden de o kadar. Aklimdan çıkmadi dunden beri. Hele videoyu da izledim ah icim yandı. Allah ailesine sabir verdinben izmirdeki polisten çok etkilendim aklımdan çıkmıyor, çocukları falan... inşallah güzel bi gelecekleri olur
Bende istanbuldayimBen ıstanbulda yasıyorum keske kucuk b ır sehırde yasasaymısım dıyorum.
Esımin işide çok nasıl desem garip, korkuyoruz tek kelımeyle
Al benden de o kadar. Aklimdan çıkmadi dunden beri. Hele videoyu da izledim ah icim yandı. Allah ailesine sabir verdin
Allah dayanma gücü versin. Cok zor ben ekran basinda dayanamiyorum:/şuan cenazesi var canlı tv de, eşinin çığlıkları dayanılır gibi değil
Allah dayanma gücü versin. Cok zor ben ekran basinda dayanamiyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?