Teror saldirilari :(

psikolojisi bozulmayan cok ınsan var
umursamayan
bana dokunmayan yılan bın yasasın modunda cok ısan var

Ben her sehit haberinden sonra o sehite ve onların ailesine ağlıyorum . Kaldırmıyor benim yapım . Çok zoruma gidiyor . Üzülmeyen , içi acımayan birinin olduğunu düşünmek istemiyorum . Benim ülkemde bir sehit verildi ve herhangi biri üzüntü bile duymadıysa o benim gözümde vatan hainin den hallicedir. Ben fazla duygusalım sanırım yada diğerleri fazla taş kalpli

Vallaha bizde cikmiyoruz biyere korkudan her hafta sonu evde geçirmek zorunda kaldık bu olaylar yüzünden

bende cok duygusalım
gunlerce atamıyorum aklımdan
ama tas kalpli insan da çok
su zamanda tas kalpli insanlar bizim gbilerden daha cok
o yuzden bu duruma geldık zaten

Bizleri bu hale getirebilmek için uğraştılar ve başardılar nitekim..

Üzülelim tabiiki, bu insani bi durum ama korkmayalım..

Inanın sosyal hesaplar bile takip altında, insanların en korktuğunu hissettikleri anda saldırıya geçiyorlar..

Artık okadar heryerdelerki, paranoyak olmaya gerek yok, korku ecele fayda sağlamıyor..

Sonumuz hayrolsun..

Tek korkum aileme özelliklede oğluma böyle bir türkiyede büyüyor diye ilerde ne olacağımız belli değil iç savaşa sürükleniyoruz resmen

Evet insan
Tek korkum aileme özelliklede oğluma böyle bir türkiyede büyüyor diye ilerde ne olacağımız belli değil iç savaşa sürükleniyoruz resmen
Evet insan evlatları için endişleniyor haklısın, hepimiz aynı durumdayız ama biz korkuyu dile getirdikçe dahada saldırıyolar..
Allah belalarını verecek inşallah yakında son bulur..

Bir an önce geçmesini diliyorum başka bi şey gelmiyor elden üzülmekten başka her haberde ağlıyorum taze annelik de tuz biber üstüne ki ben bir de hamileligimi her gün roket düşen malum şehirde yaşadım ki halen oradayım belki bi nebze benden iyisiniz çünkü burada evde güvenli değil güney cepheye baktıkça sinirim bozuluyor acaba ordan girer mı yoksa tepeden mı girer öğretmenim her gurultude çocuklar bomba sanıp ağlıyordu geçen yıl zaten çok siklasinca okula gelen de olmadı biz öğretmenler de kelle koltukta yola düşüp okula sağ salim ulastiysak sığınakta oturuyorduk

Allah rahmet eylesin bütün ölenlere. Gerçekten çok üzülüzoruz her birine ayrı ama dünki o şehit polis orada kaçabilirdi ama kendi canını koydu ortaya çok yürekli bir davranış herkes bunu yapmaz Allah ondan razı olsun. İnşallah eşine ve çocukların iyi gelecekleri olur inşallah devlet onlara doğru düzgün bakar da zorluk çekmezler.

Ben yurtdışında olduğum halde gene çok tedirgin oluyorum kalabalık yerlerde durmak istemiyorum. bide türkiyede yaşıyanlar için nekadar zordur inşallah bir çözüm bulunurda bunları yapanın soyu kurutulur. Artık nerdeyse bu haberleri almaya alıştık maalesef artık bu iş çığrından çıktı ne yazıkki terörün bitmesini istiyoruz Allah kahretsin bunu yapanları

Nerden bahsediyorsunuz ( ay sizin isiniz daha zor anlattiklarinizs bskilirsa

Ben ozellikle otobuse metrobuse binmeye cok korkuyorum. Mecburen binersem carpinti başlıyor. Yalnız olsam o kadar değil ama çocuklarımla çıkınca tedirginlikten ote bi durum olusuyor. Ya bi araba patlarsa yanimizda ya biri silahla tararsa bizi kafamda binbir senaryo eve gidene kadar.

Zaten bakiyorum cevreme herkes ayni birbirini inceliyor. Memleketin bu halinde baska türlü olmak zor malesef.

Ben ıstanbulda yasıyorum keske kucuk b ır sehırde yasasaymısım dıyorum.
Esımin işide çok nasıl desem garip, korkuyoruz tek kelımeyle

Yeni Türkiye hayırlı olsun ne diyelim..

Birtek kendim zannediyordum delirdim diye düşünüyordum ama goruyorumki turkiyemin durumu aynı ( bitsin artık bu pisliklerde huzur içinde yasayalim oncede n dağdan inmeye korkarlardi şimdi her yerdeler tsk halepe girdi diye dahada çok başladı bu katliamlar

Ben ıstanbulda yasıyorum keske kucuk b ır sehırde yasasaymısım dıyorum.
Esımin işide çok nasıl desem garip, korkuyoruz tek kelımeyle
Bende istanbuldayim ( benim eşimin isi de her yerde nerde ne zaman olcagi belli olmuyor bu olayları duyduğumda sürek arıyorum nerdesin iyi misin diye ne kadar kötü bir durum

Amaclarida bu zaten ulkeyi kaosa suruklemek normal hayati kısıtlamak. Allahim hic birine firsat vermesin. Turkiye burasi yikamicaklar isterlerse hergun patlatlasinlar. Kardesi kardese kirdiramicaklar allahin izniyle. Tek duam budur.

Birçok kişi aynı bunalımı, tedirginliği yaşıyor. Sıklıkla bombalar patlıyor, saldırılar oluyor.tabi bunun dışında sınırdaki savaş, ülkemizdeki kadın cinayetleri, çocuk istismarı vs. yani her türlü olay insanı ümitsizliğe sürüklüyor. sakin küçük bir ilçede yaşıyorum ama sanki her an yanı başımda bir olay olacakmış gibi hissediyorum. İstanbul ve Ankara'ya gitme planım vardı. sadece bomba vs. korkusuna değil içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor o yüzden de gitmiycem. yaşadığım yerde 5dk.lık mesafedeki fırına ekmek almaya bile gidesim gelmiyor. spora gidiyordum bıraktım. sadece işime gidiyorum sonra hemen eve geliyorum hiçbir yere çıkmıyorum tek huzuru evde buluyorum. bu yaşadığım tedirginlik, bunalım ülkemin durumundan dolayı ama bunun yanında özel durumlar da var tabiki. Allah ülkemizi milletimizi tez zamanda terörden kurtarıp huzurlu günlere kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…