ters dubleks dairede oturan varmı? Lütfen yardım

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
211
373
İstanbul
Merhaba kızlar,
Krediyle ev almayı düşünüyoruz. Ters dubleks bir ev baktım çok hoşuma gitti. Sizce eksi yönleri varmı? Daire sıfır binada ve gayet güzel içi. Olumsuz yönleri nedir, fikir verebilirseniz bi değerlendirme yapmak istiyorum

rutubet kokar gibime geliyor.

gündüzleri camları uygun biçimde açıp havalandırırsak çok problem olmaz gibime geliyor sanki. Ben bekarken kömürlüğün karşısında oturduk 6 yıl ve bodrum kattı. Hiç koku vs yaşamadık ama tabi fikrin için çok teşekkür ederim

kışın ısınmada problem olmaz, rutubet kokmaz diyorsan mantıklı bu devirde ev almak zor, güzelce yerleştirirsin eşyalarını

kışın ısınmada problem olmaz, rutubet kokmaz diyorsan mantıklı bu devirde ev almak zor, güzelce yerleştirirsin eşyalarını

zaten hep çalışıyoruz hayatım. Akşam 7den sabah 8e kadar evde durabiliyorum. Eşim akşam 10 gibi geliyo sabah 6da gidiyor. Camları üstten açılabilen pimapen. Bide ona sineklik taktırırsak cam lar açık kalsa problem yaşamam gibi geliyor. Ben zaten 15de bi eşya yeri değiştiriyorum. Her yer açılıyor havalanıyor. İnşallah o ev olurda bi problem yaşamam. Rabbim kirada olan herkesin yardımcısı olsun. Herkese bir ev nasip olsun inşallah.

alt kat soguk olur die dusunuyorum cnm....Akrabamin tripleks dairesi vardi en alt kat buz gibiydi..Ne kadar calissaniz da netice de uzun sure oturacaksiniz bence iyi dusunun..

Mesela benim halılarımın hepsi minik shaggy boyum kadar sadece :) heryerde rahat silkeliyorum ama çarşaf vs gibi şeyleri silkelemek nasıl olur? Kafama o kadar yattkıki ev ya gözüm kör olupda çok olumsuz yanı olursaa diye korkumdan konu açtım yani

alt katlar bilindiğinin aksine kışın sıcak yazında serin olur inşallah allah gönlüne göre verir bende kendi evim olmasını çok isterim banada duaet o evi alırsan bende sana edeyim canım..
beni tek düşündüren allah korusunda hırsız ve bahçeden gelecek olan börtü böcek kedi fare olayı..

canım öncelikle ev sahibine kapora verdik akşam. Şimdi banka işleriyle uğraşıcaz. Zaten eşimin evi görür görmez hemen demirleri yaptıralım oldu :) Ev çok içime sindi, bakalım artık gerisi bankacımıza kaldı. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun. herkese başını sokucak bir ev nasip etsin inşallah. Benim bütün çocukluğum alt katlarda geçti pek sorun yaşamadık. Yılda bir düzenli bir ilaçlama yaptırmak lazım. birde pimapenleri hep düz yaptırmışlar alttan menteşeler yaptırıp yukarıdan açılmasını sağlattırırsak pek sorun olmaz gibi. Hayırlıysa olsun inşallah.

Ters dubleks dairelerin alt katlarına tuvalet ve banyo da koyuyolar. Hem rutubet oluyor hem de havalandırması yetersiz oluyor. Ne kadar pencere acarsan ac insanın ruhunu daraltıyor. Paranızı oraya yatımayın derim ben. Hem kullanışsız hem de sorunlu oluyor evler.

2+1 bir ev al ama katta al, sonra pişman olursun.

teşekkür ederim canım değerli yorumun için. Bunda wc banyo falan üst katta, alt katta zemin değil bide kontrol ettirdik strafor döşenmiş,ev o kadar içime sindiki arkadaşım, heyecandan uçuyorum resmen. bankadan onay alırsak dünyanın en mutlu insanı olucam

Hayırlı olsun canım güle güle oturursun inşallah.
Ne kadara aldın ayıptır sorması

çok sağol bitanem kredi işim önce bir onaylanmış olursa asıl o zaman güle güle oturma hayalleri kurabilicem.
Şöyle izah ediyim. Kredi ile almışlar evi ödeyemiyorlarmış son 46000 borçları kalmış ama yetiştiremedikleri için satıyorlardı. 80000 tl vericez artı bizim arabamızıda vericez. Kısmet olur evim burası olursa resimlerini bende burda yayınlamak isterim. Hepinizin güzel yorumlarını almak isterim.

ters dubleks evde yaşamadm hiç ama bana hep sevimli gelmiştir. Dairenizin sıfır olması ve wc mutfak taşını ilk sizin kullanacak olmanız çok güzel bir şey bence. Umarım alır ve dilediğiniz gibi döşersiniz. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim

amin güzelim inşallah rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eder. Bebeklerimiz bu evde olur. Evi daha yapılırken almışlar, içinde oturmamışlar hor kullanırlar diye kirayada vermemişler ilk oturanı biz oluruz inşallah. sadece yatak odaları aşağıda salon mutfak ve wc banyo yukarıda, orası çok hoşuma gitti, direk balkona salondan camlı kapı açılıyor. Rabbim nasibimizde varsa sahiplendirsin bu evi bize

arkadaşlar oturuyordu öyle evde.. bir gece kaldık bana fenalık gelmişti halbuki özenirdim bende öyle evlere......onlarda taşındılar zaten rahat edemediklerini söylediler .........onlarda çalışıyordu sizin gibi ..sen bilirsin tabi senin içine sindiyse birşey diyemem ama ben oturamıyacağımı anladım

Son düzenleme:

ilahi ya çok güldüm sana:) çok hoşsun canım ya. Ben evlenene kadar bodrum katta oturdum hep bunalmadım pek sanırım insanın kendisiyle alakalı ben severim öyle evleri pek rahatsız olcağımı sanmıyorum. Zaten bi yatak odası aşağıda geri bütün zamanım üst katta geçicek camlar büyük büyük balkonlu falan eve bi dha gidince fotolarınıda çekicem sizlere
Senin içinde şöyle söylüyoruz; Rabbim sana havadar yüksek katlarda bir ev nasip etsin

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım.evin çok güzel görünüyor.umarım içinde çok ama çok mutlu olursunuz.önemli olan sizin beğenmeniz zaten.bir ömür boyu mutluluklar inşallah.bu güzel eve, güzel güzel bebekler yakışır artık.allahım herşeyi gönlünüze göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…