rutubet kokar gibime geliyor.
kışın ısınmada problem olmaz, rutubet kokmaz diyorsan mantıklı bu devirde ev almak zor, güzelce yerleştirirsin eşyalarını
alt kat soguk olur die dusunuyorum cnm....Akrabamin tripleks dairesi vardi en alt kat buz gibiydi..Ne kadar calissaniz da netice de uzun sure oturacaksiniz bence iyi dusunun..
alt katlar bilindiğinin aksine kışın sıcak yazında serin olur inşallah allah gönlüne göre verir bende kendi evim olmasını çok isterim banada duaet o evi alırsan bende sana edeyim canım..
beni tek düşündüren allah korusunda hırsız ve bahçeden gelecek olan börtü böcek kedi fare olayı..
Ters dubleks dairelerin alt katlarına tuvalet ve banyo da koyuyolar. Hem rutubet oluyor hem de havalandırması yetersiz oluyor. Ne kadar pencere acarsan ac insanın ruhunu daraltıyor. Paranızı oraya yatımayın derim ben. Hem kullanışsız hem de sorunlu oluyor evler.
2+1 bir ev al ama katta al, sonra pişman olursun.
Hayırlı olsun canım güle güle oturursun inşallah.
Ne kadara aldın ayıptır sorması
ters dubleks evde yaşamadm hiç ama bana hep sevimli gelmiştir. Dairenizin sıfır olması ve wc mutfak taşını ilk sizin kullanacak olmanız çok güzel bir şey bence. Umarım alır ve dilediğiniz gibi döşersiniz. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim
arkadaşlar oturuyordu öyle ev bir gece kaldık bana fenalık gelmişti halbuki özenirdim bende öyle evlere......onlarda taşındılar zaten rahat edemediklerini söylediler .........onlarda çalışıyordu sizin gibi ..sen bilirsin tabi senin içine sindiyse birşey diyemem ama ben oturamıyacağımı anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?