arkadaşımın evi ters dublex o su basma olayını yaşadı tüm eşyaları rezil oldu ,pişman oldu aldığına o evi kiracıysanız bence normal katta durunönü kapanmaz. ama eşim aradı şimdi başka bir emlakçı ile görüşmüş o ev için. evi daha önce bahçeden su basmış ondan evin içini full yenilemişler. gerekli tüm tesisat yapılmış birdaha su basmasın diye bahçeye su motoru takılmış falan. ama eşim şimdi olmasa bile 3 yıl 5 yıl sonra birdaha olur birkere olmuş sonuçta diyor
çok güzel cok begendım
su baya kucuk camları bence yere kadar yaptırabılısın bızım oturdugumuız yerde camlar yere kadar oluyor bodrum katlarında ters dublekslerde ve gırıslerde tabı . Çok güzel ama bahcesı sankı ortak kullanım mı cunku dısarıdan bır merdıven ınıyor yanılmıyorsam
öyle oluyormuş maalesef :/arkadaşımın evi ters dublex o su basma olayını yaşadı tüm eşyaları rezil oldu ,pişman oldu aldığına o evi kiracıysanız bence normal katta durun
giriş kat ve bodrum kat olunca ters dubleks diyorlar. . ama rutubet olayı çok oluyor deniyor oralar içinBenim evim de dublex bazen o merdivenlerin inn çık gözümde o kaar uzuyor ki elime balta alıp parçalama isteği uyansada genel olarak memnunum.
Cahiillime verin ters dublex nedir onu bilmiyorum bileydim onada yorum yapardım
evi bir defa su basmış bahçeden. o yüzden sanırım :/İçerenköy için fiyat çok ucuz yalnız.
Biz de bir evimizi sattik ev isinmiyordu pek ama satarken tabiki isiniyor dedik :)cunku bize de oyle demislerdi orayi alırken.Hatta karsi komsu bile hic sorun yok isiniyor demistiparmaklıkları var. ısınma sorunu yok dedi adam ama işte satmak için derler insan güvenemiyor
bencede semt icin fiyat cok cok cok uygın mutfagıda dediginiz gibi iceri alırsanız daha iyi olur üst katta sadecesalon mu var yoksa salon mutfak mıdediğiniz gibi konumu ve fiyat olarak düşününce kaçırmak istemeyeceğim bi daire. bikaç sokak altında bi daire beğendim 2+1 100m2 480 000den aşağı inmiyor yine aynı civarda 500.000 den aşağı adam akıllı daire yok. eşimde neden bu kadar ucuz bi iş var diyor bende beğendim ya yoktur diyorum ama varsa olan bana olacak o yüzden korkuyorum. birde diyorum ki bir şey varsa bile çok para vermediğimiz için çok içimiz yanmayacak en azından diye eşimi avutuyorum :)
aynı müteahitin aynı sokakta iki binası var. iyi dediniz bu akşam diğer binada oturanlara sorayım alt katları . bu akşam bu konuyu netleştireceğim inşAllah
birde evet mutfak küçük ama ben belki mutfağı kırar büyütürüz yada açık mutfağa dönüştürürüz diye düşündüm ortaya bir ADA koyarız falan. yeterki bina sorunsuz olsun . ana caddeden sokağa giriyorsun direkt caddeye çok yakın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?