Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman yapabilicen tek şeyi zaten biliyosun, görmezden geliceksin.. peki sen buna tekrar dönmek mi istiyosun ?
canlarım konu su eski sevgilim:)) yani onu o kadar sımartmısım ki ona ne denli değer verdiğimi biliyordu şimdi tam tersini düşünmesini istiyorum:d
canlarım konu su eski sevgilim:)) yani onu o kadar sımartmısım ki ona ne denli değer verdiğimi biliyordu şimdi tam tersini düşünmesini istiyorum:d
o zaman yapabilicen tek şeyi zaten biliyosun, görmezden geliceksin.. peki sen buna tekrar dönmek mi istiyosun ?
aa pardon değerimi anlasın diye demişsin.. o zaman şöyle bişey yapabilirsin, sen onun üzerine baya düşmüşsündür o da bu ilgiye şu anda alışıktır. bi anda kes bu ilgiyi o zaman çok aricaktır eminim..
o zaman canım ters fılan tepmez
surundur gıtsın .ters tepse bıle ne olacak sekerım
en azından kendı egonu tavan yaparsın .
o da vazgecılmeyecek hınt kuması olmadıgını anlar .
gormezden gel ,umursamadıgını hıssettır
Sevgili kızım tam tersini düşünmesini istiyor ama bak burada hala onun için konu açıyorsun yani hala beyninin içerisinde. Ne zamanki onun için bir şey yapmamayı başaracaksın işte o an bu istedigin hedefe ulaşacaksın sevgiler...[/QUOT.
ben ona deger vermediğimi sölemedm öyle düşünmesini istiyorum dedim
Sevgili kızım tam tersini düşünmesini istiyor ama bak burada hala onun için konu açıyorsun yani hala beyninin içerisinde. Ne zamanki onun için bir şey yapmamayı başaracaksın işte o an bu istedigin hedefe ulaşacaksın sevgiler...[/QUOT.
ben ona deger vermediğimi sölemedm öyle düşünmesini istiyorum dedim
Değer vermediginizin sizin hakkınızda ne düşüneceginin ne önemi olabilir. Bunu bir düşün canım.
Erkekler her konuda olduğu gibi bundada bir şey yapmayan cinsler ... Ama emin ol içten içe deliriyor .. Ve delirecektir .. Normal takıl görürsen gülümse selam ver falan .. Gözlerindekii ışığaa engel ollll :))))