- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Bir adim ileri gec tehdit et. Esine soylerse "bunamis" dersin.
Onun taktiğini uygulasana sessiz kalınca meydan onun sanar.
Eşin yokken cadaloz ol bağır çağır.
Eşin varken annecim çay alır mısın?de.
Zınk diye kalsın sende şu bakışı at.
Allaha şükür aynı evde yaşamıyoruz.Eger ayni evde kalmiyorsaniz esiniz yokken ugramayin yanina. Esinizle beraber gidin o zaman bisey yapamaz
Bir ara oğlunu doldurup üstüme salıyordu. Eşimle kavga ettik. O ara dedim ama bir işe yaramadı.Çok istiyosan boşayım oğlunu derim ben olsam.
Ben o zaman herseyime daha çok karışır diye düşünüyorum. Şimdi mesafemiz var karıştırtmıyorum. Ona da gıcık oluyor.Şey yapsan eşin yokken laf sokuyor ya yanına gidip öpsen sarılsan tatlı tatlı baksan yanağından makas alsan sırtını sıvazlasan filan sonra bunu eşinin yanımda da yap bakalım ne olacak sonuç merak ediyorum, sevgisiz insanlar böyle katılaşıyor Zamanla,buzu sıcak suyla çözersin ben dene derim
Ben beceremiyorum. Dosdoğru ya söylerim ya susarım. Arkadaşlarım dolambaçlı söyle bu işler böyle diyor ama beceremiyorum. Bakalım sonumuz nereye gidecek..diger konunuzu okudum bu insan musveddesine ayni sekilde davranin,es yokken benzetin esiniz yanindayken salak ayagina yatin,aslinda hic sevmem yapamam da bu tarz oyunlari ama lazim,ben esimin yaninda da lafi sokuyorum mesela ben de gelistirmeliyim kendimi,ozelestiri mode on:)
Eşim beni kaybedecek bu gidişle.Rezalet bi kv var.. eşiniz hangi akla hizmet barıştırmış sizi? Bu adam halinizi görmüyor mu? Gebe gebe uğraştırıyo sizi..
Allah yardımcınız olsun.. böylesine en güzeli eşiniz yanınızdayken mesafeli davranmak.. eşiniz yokken de yok saymak..
ben de soyleyemiyorum dediigm gibi dan diye soylerim genelde,kocaniz yokken verin cevabini,birlikteyken normal davranin,sevimli olmaya gerek yokBen beceremiyorum. Dosdoğru ya söylerim ya susarım. Arkadaşlarım dolambaçlı söyle bu işler böyle diyor ama beceremiyorum. Bakalım sonumuz nereye gidecek..
Kesinlikle tatlım :) Nabza göre şirbitsesli güldüm valla.. alemsin meggicim :)) bakışlar en anlamlısı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?