Ters ters bakma durumu

Şey yapsan eşin yokken laf sokuyor ya yanına gidip öpsen sarılsan tatlı tatlı baksan yanağından makas alsan sırtını sıvazlasan filan sonra bunu eşinin yanımda da yap bakalım ne olacak sonuç merak ediyorum, sevgisiz insanlar böyle katılaşıyor Zamanla,buzu sıcak suyla çözersin ben dene derim

diger konunuzu okudum bu insan musveddesine ayni sekilde davranin,es yokken benzetin esiniz yanindayken salak ayagina yatin,aslinda hic sevmem yapamam da bu tarz oyunlari ama lazim,ben esimin yaninda da lafi sokuyorum mesela ben de gelistirmeliyim kendimi,ozelestiri mode on:)

Rezalet bi kv var.. eşiniz hangi akla hizmet barıştırmış sizi? Bu adam halinizi görmüyor mu? Gebe gebe uğraştırıyo sizi..
Allah yardımcınız olsun.. böylesine en güzeli eşiniz yanınızdayken mesafeli davranmak.. eşiniz yokken de yok saymak..

Onun taktiğini uygulasana sessiz kalınca meydan onun sanar.
Eşin yokken cadaloz ol bağır çağır.
Eşin varken annecim çay alır mısın?de.
Zınk diye kalsın sende şu bakışı at.
sesli güldüm valla.. alemsin meggicim :)) bakışlar en anlamlısı zaten

Ben o zaman herseyime daha çok karışır diye düşünüyorum. Şimdi mesafemiz var karıştırtmıyorum. Ona da gıcık oluyor.

Ben beceremiyorum. Dosdoğru ya söylerim ya susarım. Arkadaşlarım dolambaçlı söyle bu işler böyle diyor ama beceremiyorum. Bakalım sonumuz nereye gidecek..

Eşim beni kaybedecek bu gidişle.

Ben beceremiyorum. Dosdoğru ya söylerim ya susarım. Arkadaşlarım dolambaçlı söyle bu işler böyle diyor ama beceremiyorum. Bakalım sonumuz nereye gidecek..
ben de soyleyemiyorum dediigm gibi dan diye soylerim genelde,kocaniz yokken verin cevabini,birlikteyken normal davranin,sevimli olmaya gerek yok

Kv den ne yapıyorsa aynını yap.

Kocanın yanında annem annem diye gezin. Kocana annesiyle ilgili hep güzel şeyler söyle. Kocan da yokken kv sana davranıyorsa aynını ona yap.

Sakınnn sakınnnn kocana annesi hakkında ters birşey söyleme. Sen kötü olursun. Bak annem sana ii davranıyor ama sen kötü konuşuyorsun, annem seni seviyor ama sen sevmiyorsun, diyecek sevgili kocacığın.

Tecrübeyle sabit. Girme bu hataya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…