Teselli kizlarr :'(

Bosuna aglamissin. Bende bigun pastaneden cikarken cami farketmeyip direk daldim camida kirdim ama aglamadim oturdum guldum. Bu ilk bulusmamizdi ustelik. Nasil etkilediysem adami ayrildigimiz halde dusmemisti yakamdan ay aklima geldi yine guluyorum yaa.

Hiç tanımadığınız biri yüzünden kuzenlerinize keşke öyle davranmasaydınız.

Yerinizde olsam çocuğun benim hakkımdaki izlenimlerini falan kafaya takmaktan çok kuzenlerime öyle davrandığım için pişmanlık duyardım

😂 gulsemmi uzulsemmi bilemedim , cok kotu olmus gercekten . senin yerinde olsaydim heralde yasadigim sehirden tasinirdim :-D , ama insan sevince tum sakarliklar , rezillikler guzel geliyor iste :-D .

Durduk yerde tabiki de kizmadim kuzenlerime sadece tepkim asiriydi , normalde yapim degildir boyle hareketler iste ne oldugunu anlayamadim anlik heyecana geldim sanirim .

yurt disinda oldugunu pizza donerin ayni yerde olamasindan anladim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

😂 gulsemmi uzulsemmi bilemedim , cok kotu olmus gercekten . senin yerinde olsaydim heralde yasadigim sehirden tasinirdim :-D , ama insan sevince tum sakarliklar , rezillikler guzel geliyor iste :-D .

Ay ne uzulucem ki :) hep birlikte gulduk. Hem kendiyle dalga gecen insanlarin ozguveni yuksek olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…