tesettür 2011 moda ...

damlalar

Bşl kg:97,00-Gnc kg:93.00 hedef :73,00
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.929
1.859
658
İstanbul
tesettüre uygun kıyafetleri paylaşalım nerede ne kadar alsak mı almasak mı kendi tasarımlarınız haydi moda kurtları fotoğraflarınızı ekleyin lütfen

allah allah kimse ilgilenmemiş yeni elbise tunik modelleri bilen yok mu ?
Armine yaz koleksiyonunun acildigini facebookta okuyunca acikcasi bir cogunuz gibi bende cok merak ettim tabiki
Yanliz bu koleksiyonda acikcasi Armine’den bekledigim tasarimlari bulamadim…
Tabiki begendiklerimde var ama diger sezonlarda oldugu gibi cok cok begenmedim sadece…
Gerci henuz gidip magazaya bakma firsatim olmadi ama katalog urunlerinden anladigim kadariyla beklentilerimi cevaplayamadi
Birde gecenlerde bir toplantida da yeni tanistigim bir arkadas ”artik her yerde, herkeste ayni armine ve benzeri modellerini gormekten biktik (kiyafet olarak) keske alternatif bir marka olsa dedi”

Peki siz Armine’nin yeni sezonunu nasil buldunuz?…

Son düzenleme:
canım merhaba bayıldım giyim tarzına:)hepsi çok şık...bu konuyu açmakla çok iyi etmişsin.bende farklı abiye modeli arıyorum,,sende varmı

bugn bende cıktım baktım ama armıneden yenı katalogundan kırmızı ceketı begendım ama 1cekete 165tl verılmezkı cok pahalı geldı

evet çok pahalı bende oyüzden diktiriyorum çok uyguna geliyor bir ceket beğendim başka bir mağazadan 200 tl çok pahalı sezon indiriminde ancak alınabilir

damlalar hepsi çok güzel güle güle giy günlük kombinlerde koyabilirmisiniz

Aslında arkadaşlar ben sizdende paylaşım olarak resim bekliyorum çok zevkli arkadaşlarımız olduğuna eminim bizimle paşlaşırırmısınız ?

arminenin yeni sezon tasarımlarını berbat buldum şahsen.
hele bi tane şalvarlı bi kombinasyon var iğrenç ötesi.pardesüler ve kaplar güzel ama.

arminenin yeni sezon tasarımlarını berbat buldum şahsen.
hele bi tane şalvarlı bi kombinasyon var iğrenç ötesi.pardesüler ve kaplar güzel ama.

evet pardesüler güzel Kayra nın tasarımlarına baktınız mı harikaa bir kaçresim ekleyeceğim

merhaba..çok güzel bir konu olmuş...hepimiz faydalanırız umarım...
armineye baktım ben de..çoğu yeni sezon pardesüyü göremedim mağazasında..pahalı mahalı ama taliplisi ne çok...
armine resimlerindeki 12.modeli denedim, gördüklerim arasında en beğendiğim o oldu...260tl fiyatı vardı...
ama her zamanki gibi, yalnızca eşarp alıp döndüm..cacharel'in cicili bicili modellerinden dondurmalı olanını aldım..
pardesü de aldığımda kombin olarak eklerim inşaAllah..

canım teşekkür ederim armine pardesüler hoş ama Kayranın elbiseler pardesüler bayıldım ekleyeceğim bırazdan yorum beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…