tesettür 2011 moda ...

evet kayranınkiler harika gerçekten de.
ama kayranın satış noktası istanbulda yok sanırım.siz nerden alıyorsunuz kayranın ürünlerini.

gencallarda bulabiliyorum fatihte de bir iki mağzada ama neden ist. bayiileri yok anlamıyorum ?

kayra markası,; peçe, eser gibi birkaç mağazada satılıyor diye biliyorum..
çok hoş modelleri var..

Aker giyim 2011 ilkbahar yaz koleksiyonu modelleri çok şık ve modern çizgisiyle kadınların bu yazda modası aker olacak gibi görünüyor. Renkler ve çizgiler tamamlayıcı etkisiyle ön plana çıkıyor.

günaydın
bunlarda kayra mı
çok güzelmiş üçü de
fiyatlarını biliyomusun

yok canım değil bayıldım bende ama başörtü reklamınday dı başörtülerden ziyade kıyafetler harika diktirilebilrmi aceba

canım tesekkür ederim hepsi güzel ama bu ortadaki elbisenin kaynağı neresi

:) ismira zeytinburnu bulvar caddesi resimde okadar net çıkmamış çok uygun(110 tl)yalnış hatırlamıyorsam ve çok güzel kuzenim ablasının nikahında giymişti

Kayra'nın istanbul avrupa yakası satış noktaları
DUYGUM TEKSTİL FİŞEKHANE CAD. NO 18 BAKIRKÖY/İSTANBUL
HATİBOĞLU İNÖNÜ CAD NO:36/B GÜNGÖREN/İSTANBUL
ZEVK GİYİM İSTANBUL CAD. NO:38 BAĞCILAR/İSTANBUL
BİLSA GİYİM REŞİT PAŞA CAD.NO:90 AVCILAR/İSTANBUL
ÖZ SELAM MAHMUT YOLU CAD.NO:52 ŞİRİNEVLER/İSTANBUL
ESER (FATİH) FEVZİ PAŞA CAD. NO:31 FATİH/İSTANBUL
WORLD WELLA (FATİH) FEVZİ PAŞA CAD NO:53 FATİH/İSTANBUL
DENİZ BUTİK YEŞİLVADİ CADDESİ, NO: 7/48 TERASIUM AVM BAŞAKŞEHİR/ İSTANBUL

öz selam bana çok yakın.şirinevlerde olan.arminenin felan da bazı modellerini satıyolar.ama oraya ne zaman gittiysem bişey alamadan ve hiçbişey beğenemeden çıkıyorum.böyle güzel modeller olmuyo ki.keşke kayranın kendi mağazası açılsa istanbula

Öz Selam'da genellikle sadece pardesü modelleri satılıyormuş çok yakında kendi mağazalarında ve internetten satış hizmetini sunacaklarmış bilgi edindim bende bulamıyordum güzel modellerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…