tesettür 2011 moda ...

Ben de 4.eşarbı beğendim.Vakkonun desenlerini andırıyor.Ben zaten hep geometrik desenleri tercih ederim.Daha şık ve daha spor duruyor.Çiçekli desenler bana pek hitap etmiyor.

4. esarp fena değilmiş cnm
teşekkürler canım

Ben de 4.eşarbı beğendim.Vakkonun desenlerini andırıyor.Ben zaten hep geometrik desenleri tercih ederim.Daha şık ve daha spor duruyor.Çiçekli desenler bana pek hitap etmiyor.
teşekkürler canım bu sezonda aker hep çiçeklenmiş bende pek sevmem aslında

Bende ümraniyeyi tavsiye ediyorum kesinlikle alış veriş yapmak daha kolay ben şuan uzagım malesef gidemiyorum burdada tesettür namına bişey bulamıyorum..Elbiselerim genelde armine ama sıkıldım Armineden herkesde var indirim olunca almışlar neyseki ben giydim hevesimi aldımm şimdi diktirmek için model arıyorum dikicek kişiyi buldum ama modelim yokk Abartılı şeylerden nefret ediyorum şöyle cicili bicili veya zarif elbise ve diz altı tunik modelleri paylaşırsa arkadaşlar bende faydalanmış olurum resim eklemeyi bilmiyorum eklerdim yoksa..

ah canım ya benimde konuyu açmamdaki enbüyük etken dktircem farklı hoş model arıyom kimsede göndermediki diktiriym resim eklemende yardımcı olıym cnm resim eklemek için mesaj sayının en az 100 olması gerekir ki sen bunu hayli aşmışsın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...06186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html

Son düzenleme:
acıkcası benim, bende var baskasında olmasın giymesin diye takıntılarım yok...

koymuş olduğun modellerden kotlu olanı çok şık gerçekten de

Armine bana biraz fazla klasik geliyor ben Zühre den aldım pardesümü boleralı laciver ve yakasında çok güzel denizci arması var kimsede de görmedim ekleyemiyorum ama malesef...Birde bana önerebileceğiniz yazlık pardesü var mı bileği geçmeyecek şekilse boyu...

kARAKUMRU , o modeli biliyorum canım
ben kolları kısa kap olanını çok beğenmiştim gerçekten de (facebook'ta sitelerinde görmüştüm)
lacivertti rengide
güle güle kullan

kARAKUMRU , o modeli biliyorum canım
ben kolları kısa kap olanını çok beğenmiştim gerçekten de (facebook'ta sitelerinde görmüştüm)
lacivertti rengide
güle güle kullan

teşekkür ederim canım benimki kolları uzun ama o da kap sayılır yani ben uzun olduğum için kısa duruyo

Şu topiğe az can kal gelse diyorum herkes fikirlerini paylaşsa ne güzel olur Ben mesela pardesü istiyorum pudra veya asker yeşili..Spor şöyle güzel bişey inşallah bulurum

Şu topiğe az can kal gelse diyorum herkes fikirlerini paylaşsa ne güzel olur Ben mesela pardesü istiyorum pudra veya asker yeşili..Spor şöyle güzel bişey inşallah bulurum

nerede yaşadığını bilmiyorum ama aker armine bunların dışında fiyat olarak daha uygun olan WELLA paris var....ümraniye fatih maltepe gibi birkaç şubesi daha var.

kızlar mesela armine ,aker v.s. bunun gibi mağazalarda şuan kap pardesü gibi tarzlar 250 tl civarinda ,3 ay sonra yari yarıya iniyor bu fiyatlar ... yazık günah okadar para vermek .. bende 2 tane aldım ama indirimden aldım yoksa asla bir kap'a 250 tl vermem ...

bu markayı hiç duymadım ama bana kalsa hiçbiri derdim malesef..Çünkü çok koyu bana gitmezdi

benim yüzümede açıklar ve çok karmaşıklar gitmiyor ithal marka twill eşarplar var çook seçenekleri var ben siteden almadım henüz aslında pekte tercih etmiyorum netüzerinden alışverişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…