teşekkürler canım4. esarp fena değilmiş cnm
teşekkürler canım bu sezonda aker hep çiçeklenmiş bende pek sevmem aslındaBen de 4.eşarbı beğendim.Vakkonun desenlerini andırıyor.Ben zaten hep geometrik desenleri tercih ederim.Daha şık ve daha spor duruyor.Çiçekli desenler bana pek hitap etmiyor.
Bende ümraniyeyi tavsiye ediyorum kesinlikle alış veriş yapmak daha kolay ben şuan uzagım malesef gidemiyorum burdada tesettür namına bişey bulamıyorum..Elbiselerim genelde armine ama sıkıldım Armineden herkesde var indirim olunca almışlar neyseki ben giydim hevesimi aldımm şimdi diktirmek için model arıyorum dikicek kişiyi buldum ama modelim yokk Abartılı şeylerden nefret ediyorum şöyle cicili bicili veya zarif elbise ve diz altı tunik modelleri paylaşırsa arkadaşlar bende faydalanmış olurum resim eklemeyi bilmiyorum eklerdim yoksa..
arkadaşlar bende akerden 2 eşarp aldım ama birini arkadaşın yönlendirmesiyle aldım eve geldim ve beğenmedim daha hoş modelleride vardı akerin :44::44:değşsem mi napsam sizce nasıl ?Eki Görüntüle 176390
Eki Görüntüle 176391
güllü olanı beğenemdim
Hepsi cok guzel bayildim
Arkadaslar birsey sorcam belkide hic yeri degildir burasida cok kararsizim
suan kapali degilim ama cok istiyorum
nasil olacak ne zaman kapansam hic bilmiyorum siz nasil kapandiniz ?
Eki Görüntüle 175266
arkadaşlar sizce bu takım nasıl yakından göreniniz varmı?tekbirin geçenyılki kataloğundaydı sanırım.
Eki Görüntüle 177020 Eki Görüntüle 177022 Eki Görüntüle 177023 Eki Görüntüle 177024 Eki Görüntüle 177025 Eki Görüntüle 177026 Eki Görüntüle 177027 Eki Görüntüle 177028 Eki Görüntüle 177029
marka ve uygun başörtüler ilgilenenler varsa ling verebilirm ben kararsıızm siz olsanız hangisini tercih edersiniz
kARAKUMRU , o modeli biliyorum canım
ben kolları kısa kap olanını çok beğenmiştim gerçekten de (facebook'ta sitelerinde görmüştüm)
lacivertti rengide
güle güle kullan
evet kayranınkiler harika gerçekten de.
ama kayranın satış noktası istanbulda yok sanırım.siz nerden alıyorsunuz kayranın ürünlerini.
Şu topiğe az can kal gelse diyorum herkes fikirlerini paylaşsa ne güzel olurBen mesela pardesü istiyorum pudra veya asker yeşili..Spor şöyle güzel bişey inşallah bulurum
topic hayırlı olsun..
inş güzel paylaşımlar olur..
bu markayı hiç duymadım ama bana kalsa hiçbiri derdim malesef..Çünkü çok koyu bana gitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?